Avea Woops! Her Yöne 5000 SMS! 1TL!!!

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Woops! Her Yöne 5000 SMS!

qy4u8Gr.jpg

Sevgili, kanka fark etmez, Woops’lu mesajlaşır affetmez!

Her yerde bi enteresanlıklar, dans eden kediler, uzaydan atlayan adamlar… Bizim kafadakiler hepsini gördüler, artık hiçbir şeye şaşıramıyorlar :(

Ama bunu görmediler: Woops’ta Her Yöne 5000 SMS ayda sadece 1TL!!! İster tek başına alınabiliyor, ister diğer paketlere ek. Fark etmiyor.

Ee Woops’lu dediğin sevgili, kanka fark etmeden; gündüz, gece fark etmeden mesajlaşır, affetmez.

Ne alırım? Ne öderim?

Ne Alırım?

Her Yöne 5.000 SMS
Ne Öderim? 1 TL
Nasıl Alırım?
BESBIN yaz 4545'e gönder

Bunları Okumadan Paketi Alma Bence
  • Woops’lular BESBIN yazıp 4545’e göndererek pakete kaydolabiliyor. Woops’lu olmayan 7-25 yaş arasındaki müşterilerin pakete kaydolmak için BESBIN boşluk TC Kimlik No yazıp 4545’e göndermeleri gerekiyor. (Örn, BESBIN 12345678900)
  • Paketten, BİMcell, POCELL, Pttcell, Faturasız Ofis hariç, bireysel faturasız tarifelerdeki Woops’lu müşteriler ile Taraftar hat sahibi Woops’lu müşteriler yararlanabiliyor.
  • Mevcut müşterilerin (30 günden fazla süredir Avea’nın bireysel faturasız tarifelerinde olan müşteriler) Woops Her Yöne 5000 SMS Paketi’nden yararlanabilmeleri için İkili 500 Paketi ya da İkili 1000 Paketi’nden birine kayıt olmaları gerekiyor. Daha önceden İkili 1000 Paketi’nin 19 TL’lik yeni müşteri teklifine kayıt olmuş müşteriler paketten faydalanamıyor.
  • Yeni müşteriler (Son 30 gün içinde numara taşıma ya da yeni hat tesisi yoluyla Avea’nın bireysel faturasız tarifelerine gelen müşteriler), Woops Her Yöne 5000 SMS Paketi’nden ister tek başına, ister diğer paketlerle birlikte (İkili 1000 Paketi’nin 19 TL’lik yeni müşteri teklifi hariç) yararlanabiliyor.
  • Woops Her Yöne 5000 SMS Paketi 30 günde bir otomatik olarak yenileniyor. Otomatik paket yenilemesinin iptali için IPTAL BESBIN yazıp 4545’e gönderilmesi gerekiyor. İptal durumunda paket kapsamındaki SMS’ler silinmiyor ancak paket bir kez daha otomatik olarak yenilenmiyor.
  • Pakette kalan SMS adeti KALAN BESBIN yazıp 4545’e SMS atarak sorgulanabiliyor.
  • Pakete 30 gün içerisinde yalnızca bir kere kayıt olunabiliyor.

Daha?
  • Pakete kayıt olabilmek için bakiyede en az paket tutarı kadar TL bulunması gerekiyor.
  • Paket yenileme döneminde bakiye yetersizse, 29 gün boyunca bakiye sorgusu yapılıyor ve paket iptal edilmezse bakiye yeterli seviyeye ulaştığında paket yenilemesi gerçekleştiriliyor. 29 gün boyunca bakiye paket ücretinin altında kalırsa paket otomatik olarak iptal ediliyor, tekrar yenilenmiyor.
  • Woops Her Yöne 5000 SMS Paketi’ne Müşteri Hizmetleri’nden de kayıt olunabiliyor.
  • Pakette sunulan SMS'ler sadece yurt içi kullanımda geçerli oluyor; KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamıyor. Paketteki ücretsiz SMS gönderimleri 444 ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli SMS gönderimlerini kapsıyor.
  • 30 günün içinde bitirilmeyen SMS’ler 30 gün sonunda siliniyor, diğer aya devretmiyor.
  • Paket aşımı durumunda gönderilen SMS’ler her abonenin kendi tarifesi üzerinden ücretlendiriliyor.
  • Paketteki SMS'lerin 3. şahıslara devredilemiyor.
  • Avea paket fiyatında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Fiyatlara KDV-ÖİV dahildir.

http://www.woops.com.tr/her-an-yeni-bir-woops/sevgilikankafarketmezwoopslumesajlasiraffetmez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben woops kullanıyorum bana özel bir fırsat geldi 1000 dk 1gb internet 19 tl. kabul ettim tarifeyi ama 5000 sms yi alamadım alabilirim sanıp bu tarifeye geçmiştim. bu yeni aldığım tarifeyi iptal ettiğimde yine 500 dk 5000 sms 2 gb internet olan eski tarifeme dönermyim acaba_?