Avea ''Süper Transfer Teklifi'' Yalanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asanada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asanada

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen ay hattımı farklı bir operatörden AVEA'ya ''Süper Transfer Teklifi'' kampanyasına taşıdım ve 20 TL hattıma yükleyip 500 dk + 5000 sms aldım.

25. 01. 2013 tarihinde ay dolduğu için 30 TL hattıma yükledim, 19 TL alındı ama 5000 sms gelmedi. 26. 01. 2013 saat: 12:03'te müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim. Kendileri kayıt açtılar 48 saat içinde döneceğiz diye. 28. 01. 2013'te tekrar arayarak durumu bildirdim ''bugün döneceğiz'' dediler ve bugünde bitti. Ne arayan var, ne soran.

AVEA müşterilerine haksızlık yaptığı gibi bu haksızlığı düzeltmek için uğraşmıyor da. Müşteri Hizmetlerinde ki Hatice hanım resmen dolaylı yollarla ''beğenmiyorsanız başka operatöre geçin'' bile dedi.

Onun için AVEA'ya geçecek arkadaşlara bir kez daha düşünün diyorum. Ben diğer iki operatörü de kullandım ama en çirkefi AVEA çıktı. Aman bi daha AVEA'nın önünden geçersem.
:hammer::devil2:

Not: Etrafımda bir kaç kişinin daha bu kampanyadan muzdarip olduklarına şahit oldum.

northpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben dört beş sen kullandım sonra 4-5 ay önce kurtuldum .fiyatları iyi ama kalite yerlerde. müşteri hizmetleri dedikleri yer müşteri kötekleme yeri. Allahtan telefonla arıyoruz gitsek bildiğin falakaya yatıracaklar. ben rahatım böyle

dmrc1143

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
kardes bu yazdilarinin aynisi twitter ve facebook aglarinda paylas (avea'nin duvarinda falan). baya sinirlenmis bir sekilde yaz hatta. kesin geri donuyorlar. sosyal agin gucu bu. ben denedim sahsen oldu :)
ha belki cozum bulmazlar ama en azindan sosyal agdan korkarlar :)

asanada

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes bu yazdilarinin aynisi twitter ve facebook aglarinda paylas (avea'nin duvarinda falan). baya sinirlenmis bir sekilde yaz hatta. kesin geri donuyorlar. sosyal agin gucu bu. ben denedim sahsen oldu :)
ha belki cozum bulmazlar ama en azindan sosyal agdan korkarlar :)

Bu arada kardeş call center bana diyor ki müşterilerimizle aramız çok iyi sorun sizde. Dedim siz hiç sosyal medyayı takip etmiyorsunuz, benle laf yarışına girmiş gibi takip ediyoruz gayet mutlu müşterilerimiz demez mi :biggrin:

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
1 yıldır, şu 19 Liralık paketi kullanıyorum. Bir defa problem çıkmadı.

asanada

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Az önce Avea genel müdürlüğünden bir bayan aradı; ''Beyefendi 30 gün dolmadan yükleme yaptığınız için 5000 sms'i alamamışsınız'' dedi. Bende ''hanımefendi kendinizde misiniz, böyle saçma şey hiçbir yerde yok nerden çıkartıyorsunuz'' dedim. Bayağı telefonda tartıştık artık sabrımı taşırdı bunlar. Sonra dilekçemin genel müdürlükte yüksek birimlere aktarıldığını söyleyip yarın döneceklerini belirttiler.

Eğer ki beni haksız çıkartırlarsa bi daha AVEA'ya geçen taş olsun.:hammer:

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Geçiş yaptıktan sonra kayıt oldun mu paketelere?

Bende dört gün önce geçtim.İnşallah sorun çıkmaz.

asanada

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçiş yaptıktan sonra kayıt oldun mu paketelere?

Bende dört gün önce geçtim.İnşallah sorun çıkmaz.

Kardeşim ilk ay sorun çıkmıyor. Sakın ola 31 gün dolmadan kontör yükleme bekle tüm kontörlerin bitsin ondan sonra 20 TL yükle, eğer ki 31 gün olmadan yüklersen asla ve kattiyen 5000 sms'i vermiyor. Bu durumu ve BTK ve tüketici haklarına ilettim. AVEA'ya asla hakkımı yedirmem.

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Büyük bir hata yaparak 10 günlüğüne numaramı Avea'ya taşımıştım. Sürekli olarak telefonumun ekranında gönderiyor, geliyor gibi yazılar çıkıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım. "Sim karttan" dedi, değiştirdim düzelmedi. Bu seferde "o hata birçok müşteride var ama merak etmeyin 10-15 güne düzelir" dediler.
Birgün mesaj attılar "lütfen müşteri hizmetlerini arayın" diye. Hemen aradım ve kontörünüz yoksa göndereyim dedim. "Yok efendim biraz yoğunuz o yüzden mesaj attık" dedi. "Peki ama şu anda ben arayınca nasıl konuşuyorsun yoğunsan" dedim. Cevap yok. Hemen numaramı geri taşıdım da kurtuldum.

asanada

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük bir hata yaparak 10 günlüğüne numaramı Avea'ya taşımıştım. Sürekli olarak telefonumun ekranında gönderiyor, geliyor gibi yazılar çıkıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım. "Sim karttan" dedi, değiştirdim düzelmedi. Bu seferde "o hata birçok müşteride var ama merak etmeyin 10-15 güne düzelir" dediler.
Birgün mesaj attılar "lütfen müşteri hizmetlerini arayın" diye. Hemen aradım ve kontörünüz yoksa göndereyim dedim. "Yok efendim biraz yoğunuz o yüzden mesaj attık" dedi. "Peki ama şu anda ben arayınca nasıl konuşuyorsun yoğunsan" dedim. Cevap yok. Hemen numaramı geri taşıdım da kurtuldum.

Bugün aynısını bana yaptılar mesaj attılar arayın bizi bilgi verelim diyorlar. Vay be AVEA'ya bak sen sanki o bizim müşterimiz.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Mesaj atıp arayın bizi demeleri komik olmuş,ama gülsem mi,sinirlensem mi bilemedim şimdi :)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bende avea dan kazık yiyenlerdenim, bana da müşteri temsilcisine (2 sene önceki call center reklamını hatırlatıp) siz daha kötüsünü yapıyorsunuz niye milleti eleştiriyorsunuz bu yaptığınız ne oluyor fala ndedim ukala müşteri temsilcisi böyle konuşursanız konuşmayı sonlandırırım dedi bende merak etme ben aveamı sonlandırıyorum dedim ve 3 hattımı başka bir operatöre geçirdim...
Avea şu an en dandik operatör bana göre