Avea şebeke yok !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MBrv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar son 15-20 dakikadır telefon çekmiyor (GS3). Bir diş bile yok. Sorun telefondan mı yoksa sizde de aynı sorun var mı ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Arkadaşlar son 15-20 dakikadır telefon çekmiyor (GS3). Bir diş bile yok. Sorun telefondan mı yoksa sizde de aynı sorun var mı ?

bende sorun yok :) bulunduğun bölgedeki baz istasyonunda sorun olabilir eğer sorun sadece sende değilse :)

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bir arkadaş da kimseyi arayamıyormuş. Herhalde dediğin gibi sorun baz istasyonunda [MENTION=130683]android3[/MENTION] . Az da olsa içim rahatladı :)

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
[MENTION=130683]android3[/MENTION] [MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] tamamdır düzeldi sorun. Anlıktı heralde, sağolun.

aman telefona bişey olmasında :D

Eğer telefonda sorun olsaydı, direk Turkcelle taksitle Iphone 5 almak için koşardım heralde. Son zamanlarda telefonumdan soğumaya başladım, bahane olurdu :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dün akşamdan bu saate kadar AVEA da şebeke sorunu yaşıyorum... AVEA ya geçtiğime geçeceğime pişman oldumm.. bir hat 16. katta çekmez mi.. Şu anda kendi hattımdan müşteri hizmetlerini bile arayamıyorum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
birden avea da sebekem gitii sorun kendimde sendım hattımı baska telle taktım ama sorun aveadaymis cekmio bütün hatlar cekio avea hariç=(

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hocam avea hattım Leventte bile çekmiyor. O yüzden artık bir şey demiyorum. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar iphone 5 kullanıyorum avea hattım bugun servis yok diyor daha önce böyle bi sıkıntı olmamıştı bilginiz var mı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
internete giremiyorum hata veriyo şebeke yok diye 2 telefonumdada aynı sorun var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
türkiye geneli sorun var bulunduğunuz yerle yada telefonla alakası yok.

hardrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ankaradayim avea kullaniyorum ve bi sikinti yok bende

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
genel bir sorun varmış düzelmiş olması gerekir şuan ,sorun devam ediyor mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende avea kullanıyorum çekmiyor bence sorun avea da açık alanda full çekiyor kapalı alanda hiç çekmiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yeni hat aldım açıldı ama arama yapamıyorum şebeke yok diyor ne yapmalıyım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:( Bu ne ya 5,6 yıllık hattım şebeke yok diyor internete girmiyor başkentte.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim anlamadığım şey avea kullanırken normal full çektiği bir yerde neden zaman zaman ulaşılamıyor der bu sıkıntı avea da çok fazla