Avea Jet

skidrow739

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Şuanda evimde türk telekom kutu sorunu var. Türk telekom sağolsun 2 aydır gelip binanın içerisine 1 kutu bağlayamadı. Bende ttnet sınırsız interneti iptal ettirip tabi kutu gelene kadar avea jet almayı düşünüyorum. Amacım sadece akşamları işten geldikten sonra 1 2 saat League of Legends oynamak. Sizce almalımıyım yardım ederseniz sevinirim. Bu arada Esenyurtta oturuyorum. Şimdiden teşekkürler

skidrow739

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Senin gibi bendede böyle bir sorun vardı. Bende 1 sene kadar avea jet kullandım. Açıkçası söylemek gerekirse hızı falan iyi tabi merkezde oturuyorsanız yani . Eğer günde 4-5 saati geçmeden sadece lol oynarsanız 6 gb size tam yeter lol için. Tavsiye ediyorum :thumbup1:

skidrow739

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sonunda insaflı biri çıkıp tavsiyede bulundu allah razı olsun kardeşim. Yorumun benim için çok değerli sağolasın.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
[MENTION=370633]skidrow739[/MENTION] Yardımcı olabildiysek ne mutlu :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
avea jett lol e bağlantı sorunu var herkes müzdarip şu sıralar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesinlikle alma avea jet league of legends tr serverina bağlanma hatasi veriyor. Avea jet kullanan herkes durumdan müzdarip halde uyarmasi benden belki düzelir ama şu an için yaklaşık aralık sonundan beri bu sorunu yaşayanlar var benım gibi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
avea jet alma şuan herkes avea ile lole bağlanma sorunu yaşıyor!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gençler allah rizasi için 1 senelik taahhütname imzaladim öğrenciyim çözüm bulamadim 2 gündür boşu boşuna duruyor oyuna bi türlü giremiyorum çözüm bulan yok mu lütfen yardimci olun kafayi yiyecem yoksa.