Avea jet çok yavaş

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yaklaşık 1,5 ay önce avea jet wifi aldım sınırsız ürün elime yavaş geldi ve gittikçe yavaşladı ve bayii ye götürdüğüm zaman kapatmak istedğimi belirttim onlarda aygıtı parasını istediler :) oda 200 tl kadar şimdi garantiye göndersem 1 ay internetsiz kalacağım vede olup olmayacağıda belli değil şimdi benim ne yapmam gerekiyo ürünü alırken hızına 7.2 mbps dediler ürün 100 kbps yi geçmiyo şimdi mahkemeye başvursam haklı çıkarmıyım veya önerdiğiniz başka bir yol varmı

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
TTnet 8 mbps'e kadar diyerek kurtarıyor durumu avea 7,2 mbps 'e kadar demişse üst sınırı belirlemiş daha fazla veremeyiz demiş oluyor daha azını da ne kadar olursa demeye.Kelimeler şirketleri hukuki manada kurtarıyor olan tüketiciye oluyor.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
7.2ye kadar demıs. Ayrıca bulundugunuz mevkı ıle 3g farkedıyor. Cogu zaman bazı yerlerde telefonlar bıle EDGEye dusuyor.

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ama kullanılmayacak kadar yavaş adil kullanım kotasını geçtiğim zaman sözleşmede 300 kbps'ye düşürülür yazıyo ve geçmediğim halde 100 kbps. Napıcam ben jeti yumruklamaktan alet kendinden geçti.

Reco07

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hiçbir şey kanıtlayamazsın. Bulunduğunuz yerdeki şebeke yoğun olabilir ve/veya altyapı yetersiz olabilir. Size söylenen üst sınır. şebekenin çok yakınında ve yeterli alt yapı bulunan şebeke yerlerinde. bu hızlar hiçbir zaman garanti edilmez.

istanbul'daki hız ile herhangi bir köydeki şebeke aynı olmadığından aynı hızı alamazsın.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bende yine avea tabanlı ttnet almıştım eğer 3g çekmiyorsa hız çok yawaş ve bir performans alamazsın.ben kapatmıştım avea yı bedava verseler kullanmam bir daha bende 1 sene önce iptal modem galan yanlış söylemeyim 135 filan vermiştim.o usb modemde başka hatta çalışmıyordu internetten bir program buldum ve şifresini kırdım artık hepsinde çalışıyor.3 kuruşluk modeme dünyanın parasını istiyorlar sanki altın :) hattımıda taşıdım sonra...bu kadar utanmaz bir oparatör avea.hep sorun yaşadım.turkcell kazıkçı ama sorunum olduğyunda kontor yok diyorum 20 yetermi diyolar müşteri temsilcisi bırak 20 kontörü avea hattımda o zaman kontor zamanı 125 kontör vardı bir arama yaptım ve hepsi hattımdan düştü.kardeşimden tranfer ettim aradım müşteri temsilcisini yarım saat açmadılar telefon kapandı.3 kez böyle oldu son kontörle aradım adam sizi bilmem nereye bağlayım onla görüş dedi 45 dakka sonra yine kapandı.aradım kardeşimi yine kontör gönderdi.yine aradım yine aynı 30 dakka hatta bekle yine bilmem şu bölümüne bağlayım dedi çok uzun yani rezil etti beni en son büm düz gittim hattımıda taşıdım ben bunlar kadar çeşit .cins ,tür bir operAtör görmedim.ayıp denen şey bunlarda kayıp olmuş :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
arkadaşımda da bulunmakta avea jet , çekim kalitesini bir kontrol edin.bulunduğunuz yerde çekim kalitesi nedir.
arkadaşım 2.5 olduğunda verim alamıyor.başka odalarda dolanıyor öyle :) 3g yi tutturana kadar.
umarım sorununuz hallolur.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yaklaşık 1,5 ay önce avea jet wifi aldım sınırsız ürün elime yavaş geldi ve gittikçe yavaşladı ve bayii ye götürdüğüm zaman kapatmak istedğimi belirttim onlarda aygıtı parasını istediler :) oda 200 tl kadar şimdi garantiye göndersem 1 ay internetsiz kalacağım vede olup olmayacağıda belli değil şimdi benim ne yapmam gerekiyo ürünü alırken hızına 7.2 mbps dediler ürün 100 kbps yi geçmiyo şimdi mahkemeye başvursam haklı çıkarmıyım veya önerdiğiniz başka bir yol varmı

Ben bir çalışan olarak şunu önerebilirim , Yavaşlık yaşıyorsan bölgede 3G yoktur. Modem başındayken müşteri hizmetlerini ara şebeke seçimi yapsınlar , 3G yi göremezsen direk kayıt açıcaklar , 3G var ise hız testi yaparsın çağrı esnasında 2mbitten az çıkarsa yine kayıt açarlar.

** Aramadan önce , eğer imkanın varsa modemin içinde simkart olur Bunu cep telefonunda deneyerek 3G görmektemidir test edebilirmisin ? (Sonuçları yazarsan tarif edebilirim)

* Görmüyorsa 3G yi ; Müşteri hizmetlerini direk ara ben cep. telefonumda da denedim 3G yi görmüyor , Farklı Lokasyonda 3g görebildiğini ama evinde göremediğini söylersin Programı sil yüklse vs derse her işlemi yaptırdım bölgeyi inceletmek istiyorum dersin ve Kayıdını açarlar.

** Sonucuna göre eğer 3G yok gibi bir yanıt dönülürse iade edebilirsin modemi.
Sadece o ayki fatura ve toplamda 51TL olan devlete ödenecek vergilerin kalan taksitleri yansır (kalan ay x 4,5 tl )

ihtiyaç duyarsan yazabilirsin

neofobic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ucuz etin yahnisi böle olur, geçmişolsun kardeşim. en iyisi sen bir turkcelli ara durumu ilet, hatta ailenden birinin turkcell hattı varsa git bir time teknoloji uzmanıyla görüş durumu anlat. o ailenden birinin üzerine olan turkcell numarası üzerinden kırmızı butona bassın ( kırmızı buton demek, teknoloji uzmanının genelde sorunlu müşteriler için yaptığı bir uygulamadır. genellikle turkcell den ayrılacağını çıkacağını söyleyip sinirlenip giden müşteriler için yapılır. müşteri hizmetleri bunun üzerine o kişi arar ve %90 oranında müşterinin şikayetini çözer. Ben evimin sokağına 3G istasyon takdırdım, 3g çekmiyor 7 tane aktif hattımı iptal ettiricem dedim diye, okadar söylüyorum; mutlaka yardımcı olurlar). seni arayacaklar ve avea yı turkcell e şikayet et turkcell e geçmek istediğini söyle. Seni kazanmak için en azından ne yapman gerekeni söyleyeceklerdir. Belkide belli bir süre ücretsiz abonelik bile başlatabilirler. sen avea yı aradığımda 45 dk. bekledim diyorsun kontorun bitmiş anladığım kadarıyla. turkcell de müşteri hizmetlerini aramak sadece 1 kısa mesaj bedeli, istediğin kadar konuş. artı eğer menude 1 dk. dan fazla beklersen o bedelide almıyorlar. sen dediğimi yap sonuç alacaksındır. tekrar geçmiş olsun.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Mahkemeler Şöyle bir karar verse; madem siz üst sınır koyuyorsunuz(8Mbps), o zamanda alt sınırda koyacaksınız (Örn.3Mbps), alt sınırı gecerse tüketici para ödemeyecek.O zaman YARGI'ya helal olsun derim.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ucuz etin yahnisi böle olur, geçmişolsun kardeşim. en iyisi sen bir turkcelli ara durumu ilet, hatta ailenden birinin turkcell hattı varsa git bir time teknoloji uzmanıyla görüş durumu anlat. o ailenden birinin üzerine olan turkcell numarası üzerinden kırmızı butona bassın ( kırmızı buton demek, teknoloji uzmanının genelde sorunlu müşteriler için yaptığı bir uygulamadır. genellikle turkcell den ayrılacağını çıkacağını söyleyip sinirlenip giden müşteriler için yapılır. müşteri hizmetleri bunun üzerine o kişi arar ve %90 oranında müşterinin şikayetini çözer. Ben evimin sokağına 3G istasyon takdırdım, 3g çekmiyor 7 tane aktif hattımı iptal ettiricem dedim diye, okadar söylüyorum; mutlaka yardımcı olurlar). seni arayacaklar ve avea yı turkcell e şikayet et turkcell e geçmek istediğini söyle. Seni kazanmak için en azından ne yapman gerekeni söyleyeceklerdir. Belkide belli bir süre ücretsiz abonelik bile başlatabilirler. sen avea yı aradığımda 45 dk. bekledim diyorsun kontorun bitmiş anladığım kadarıyla. turkcell de müşteri hizmetlerini aramak sadece 1 kısa mesaj bedeli, istediğin kadar konuş. artı eğer menude 1 dk. dan fazla beklersen o bedelide almıyorlar. sen dediğimi yap sonuç alacaksındır. tekrar geçmiş olsun.

Bu ne saçma bir yorum ,
tüm operatörlerin yeni süreçte müşt. hizmt arama ücreti aynı.
Bir istasyonun kurulması , devletten alınacak izinler , bölgedeki halk izinleri ,kiralama çalışmaları min. 3ay sürer zaten. Uydu antenimi bu gelip takılsın.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
çeken yerde kullanırsan yavaş olmaz.

tcell ve vodafonenin çekim kalitesi şüphesiz daha iyi (istasyonların yapısından dolayı)
ama elbet her operatörün çekmediği noktalar var . Yeni süreçte modemler bu yönde iptali/iadesi yapılabilmektedir.

batt27batt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şehrin en işlek mahallelerinden birinde oturmama rağmen internet 2.5G ile bağlanıyordu(!). yani google'a milyonda bir giriyordu. müşteri hizmetlerini aradım, iki üç gün ayar değiştirttiler, sonra şikayet metni yazdırıldı. bir hafta sonra sonuç için aradılar. sizin modemde sorun var, onun servisine yollayacaksınız dediler(ki ben aydındayım, servis istanbulda). güvenmedim ve akşam tekrar müş. hizmetlerini aradım. bağlantınızı kontrol etmek için tekrar şikayet metni yazdıracağız dediler. sonra ben hem telefondan, hem web sitelerinden hem de facebook sayfalarından 'bir daha sizin hatlarınızı kullanmayacağım, kullanmak isteyenlere de engel olacağım' diye ağır sözler yazdım. iki gün sonra aradılar, sizin bulunduğunuz konuma yakın baz istasyonu yok dediler. 24 aylk sözleşme yaptırtmıştım, iade etmek için de baz istasyonlarıyla alakalı bi sorun olması gerekiomş. dedim ki Allah sesimi duydu. arar aramaz hemen avea bayiine gidip iade ettim. (bu arada kartalcell jetmodem kullanıyordum)
Vınn aldım iade eder etmez ve avea tel. numaramı turkcell e taşıdım. belki aylık 5 lira fazla ödüyorm nete ama hiç olmazsa sıkıntı yaşamadan gayet net bağlanıyorum. siz siz olun, üç beş kuruş az ödücem diye sinir hastası olmayın. bir de, jetmodemlerde bildiğim sadece 24 ay taahhüt var. sakın.

neofobic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ne saçma bir yorum ,
tüm operatörlerin yeni süreçte müşt. hizmt arama ücreti aynı.
Bir istasyonun kurulması , devletten alınacak izinler , bölgedeki halk izinleri ,kiralama çalışmaları min. 3ay sürer zaten. Uydu antenimi bu gelip takılsın.

arkadaşım avea da çalışıyor olabilirsin, ben avea müşteri hizmetleri normal konuşmayla ücretlendiriyo diye bişey demedim, arkadaşın yazdığı yoruma istinaden yazdım, avea kullanmam kullanana mani olmam, müşteri hizmetleri nekadarla ücretlendiriyo bilmem bu 1. ben 3g istasyonu sokağıma kurdurdum dedim ama ertesi gün geldiler kurdular demedim, neden bu işin nekadar zamanda yapıldığı hakkında yorum yapıyosun bu 2. atı avea nın altyapısının vodafone ve turkcell kadar iyi olmadığı aşikar, bir çalışan olarak şirketini kollaman gayet doğal. burası bir forum sitesi ve insanlar sorunlarına çözüm bulmak için buraya yazarlar, bilgisi olanlarda nacizane bilgisi dahilinde özgürce ama saygıyla söyler buda 3. yani benim yorumuma saçma deme hakkın yok. varsa bildiğin yaz arkadaşa yardımcı olalım. senin dediğin daha mantıklı olur destekleriz. ama kimsenin yazısına fikrine köstek olma saygı duy arkadaşım. saygılar...

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
arkadaşım avea da çalışıyor olabilirsin, ben avea müşteri hizmetleri normal konuşmayla ücretlendiriyo diye bişey demedim, arkadaşın yazdığı yoruma istinaden yazdım, avea kullanmam kullanana mani olmam, müşteri hizmetleri nekadarla ücretlendiriyo bilmem bu 1. ben 3g istasyonu sokağıma kurdurdum dedim ama ertesi gün geldiler kurdular demedim, neden bu işin nekadar zamanda yapıldığı hakkında yorum yapıyosun bu 2. atı avea nın altyapısının vodafone ve turkcell kadar iyi olmadığı aşikar, bir çalışan olarak şirketini kollaman gayet doğal. burası bir forum sitesi ve insanlar sorunlarına çözüm bulmak için buraya yazarlar, bilgisi olanlarda nacizane bilgisi dahilinde özgürce ama saygıyla söyler buda 3. yani benim yorumuma saçma deme hakkın yok. varsa bildiğin yaz arkadaşa yardımcı olalım. senin dediğin daha mantıklı olur destekleriz. ama kimsenin yazısına fikrine köstek olma saygı duy arkadaşım. saygılar...

Vodafonede de çalıştım 1.5 sene. avea.com.tr adresine ve vodafone.com.tr adresine bak ücretlenmelerle ilgili.

Vodafonede de çalıştım 1.5 sene. avea.com.tr adresine ve vodafone.com.tr adresine bak ücretlenmelerle ilgili.

bir sonraki yorumum ,

tcell ve vodafonenin çekim kalitesi şüphesiz daha iyi (istasyonların yapısından dolayı)
ama elbet her operatörün çekmediği noktalar var . Yeni süreçte modemler bu yönde iptali/iadesi yapılabilmektedir.

bir sonraki yorumum ,

Operatörlerin ücretlenmelerini bilmeden yorum yapıyorsun + senden sonra yazdığım yorumda da kimseyi koruduğum yok , vergi dairesinde de çalışsam işleyişe itiraz ederim. Benim için doğru olan önemli. Kız arkadaşım tcell çalışanı , oranında işleyişini biliyorum. itiraz ettim geldiler kurdular demek tamamen yanlış bir cümle.

neofobic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bir sonraki yorumum ,

eywallah; yorumlarına bişey demiyoruz, bir çalışan olarak işleyişi buradaki herkes den daha çok biliyorsun, gereksiz tartışmak yerine arkadaşa çözüm üretelim. bu arkadaşın buludnduğu bölgeye 3g istasyon taktırma şansı varmı? cünkü benim turkcell deneyimim şu şekilde oldu; evlendikten sonra aynı sokakta farklı bir eve taşındım, burada hem telefon çok az çekiyordu hemde 3g hiç çekmiyordu. aradım eşimle beraber 2-3 kez durumu bildirdik, olmazsa operatör değiştireceğiz dedik. bir müddet sonra aradılar 2g istasyon taktıklarını telefonun çekiyor olması gerektiğini söylediler ve hakikaten çekiyordu. daha sonra 3g ile ilgili çalışma içinde olduklarını, istasyonu takacak bina bulamadıklarını, bulduklarında gerekli izinleri alıp takacaklarını söylediler. hatta oturduğunuz apartman sizin yada yetki sahibiyseniz sizin apartmana takalım dediler. abartmıyorum yaklaşık 1-1,5 ay sonra tekrar arayıp 3g istasyonu taktıklarını ve 3g yi kontrol etmemizi söylediler. artık hem şebeke hemde 3g full çekiyor. eğer bu arkadaşında böyle bir şansı varsa bu doğrultuda başvuru yapsın. gerekirse aynı semtte avea kullanan tanıdıklarıda aynı şikayetle avea ile görüşsünler. belki süreç hızlanabilir.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
:) Ben burda Avea adına bulunmuyorum yanlış anlaşılmasın sadece birkaç bilgi vermekteyim. 3G istasyonlarıyla ilgili daha önceki yorumumda ilettim gerekli işlemleri yapıp müşteri hizmetlerini arasın duruma bakarlar ne yapılıp yapılamayacağı hakkında.

neofobic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) Ben burda Avea adına bulunmuyorum yanlış anlaşılmasın sadece birkaç bilgi vermekteyim. 3G istasyonlarıyla ilgili daha önceki yorumumda ilettim gerekli işlemleri yapıp müşteri hizmetlerini arasın duruma bakarlar ne yapılıp yapılamayacağı hakkında.

yok avea yı temsil ediyorsun anlamında demedim zaten, biliyosundur en azından işleyişi anlamında söyledim. neyse ozaman arkadaş denesin şansını belki iade eder belki istasyon taktırabilir. gerçi soruyu o sormuş ama ortalarda yok :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yok avea yı temsil ediyorsun anlamında demedim zaten, biliyosundur en azından işleyişi anlamında söyledim. neyse ozaman arkadaş denesin şansını belki iade eder belki istasyon taktırabilir. gerçi soruyu o sormuş ama ortalarda yok :)

Yaw sıkıntılı bir dönem henüz 3G nin yeni çağları sayılır , ve yeri geldimi kullansakta ben yine kablolu bağlantıdan yanayım, geçen TTNET bağlantıma modem alıcam kendi ttnetin verdiği modem bozuldu , Vatandaki adam soruyor kablolumu kablosuzmu olsun dedim kablolu verin uğraştırmasın beni :)

benim abim akıllılık etmiş Tcellden almıştı 24 ay modem tabi ozmanlar iade etme durumu falanda yok garibim 1mbitten daha düşük hızla 1 sene kullandı ilk modem çıktığı zmanlar 40tl mi neydi 1 gb paket:) Galiba kör noktadaydı ne Avea ne vodafone hatları çekiyordu

neofobic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaw sıkıntılı bir dönem henüz 3G nin yeni çağları sayılır , ve yeri geldimi kullansakta ben yine kablolu bağlantıdan yanayım, geçen TTNET bağlantıma modem alıcam kendi ttnetin verdiği modem bozuldu , Vatandaki adam soruyor kablolumu kablosuzmu olsun dedim kablolu verin uğraştırmasın beni :)

benim abim akıllılık etmiş Tcellden almıştı 24 ay modem tabi ozmanlar iade etme durumu falanda yok garibim 1mbitten daha düşük hızla 1 sene kullandı ilk modem çıktığı zmanlar 40tl mi neydi 1 gb paket:) Galiba kör noktadaydı ne Avea ne vodafone hatları çekiyordu

geçen hafta eminönüne gittim akvaryuma balık almaya, turkcell stand kurmuş tam meydanın ortasına gelen geçene 12 taahhütlü bedava wınn satıyolar, bide yanında uzaktan kumandalı helikopter veriyor, ulan dedim ne yapacağınızı şaşırdınız :) ama o helikopterlerde aklım kalmadı değil :)

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
geçen hafta eminönüne gittim akvaryuma balık almaya, turkcell stand kurmuş tam meydanın ortasına gelen geçene 12 taahhütlü bedava wınn satıyolar, bide yanında uzaktan kumandalı helikopter veriyor, ulan dedim ne yapacağınızı şaşırdınız :) ama o helikopterlerde aklım kalmadı değil :)

Koptum ya :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
@madmex Bende MF190 modem var. Bir kaç problem var. Modemi taktığımda bağlan butonunun gelmesi bir kaç dakika sürüyor. Sanırım modem her seferinde PC de yazılım yüklü mü değil mi kontrol ediyor. Bunun çözümünü ilk abone olduğumda webde görmüştüm. Ya servise gönderiliyor yada kendin AT komutlarıyla bir şeyler yapıyorsun falan filan. Ancak şimdi nette bulamadım. Sende çözümü var mı?
Bağlantım 3G den EDGE ye düştüğünde tekrar 3G ye kesinlikle dönmüyor taki modemi çıkarıp tekrar takana kadar. Buda ilk yazdığım sorundan dolayı bir kaç dakika sürüyor. 3G de ne kadar kalacağı da belli olmuyor kimi zaman 5dk kimi zaman 3 saat.
Ben modemi aldıktan sonra 100 metre öteme (~1 yıl önce) yeni baz istasyonu kuruldu. Bir faydasını göremedim. Bu istasyonda 3G olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
VAla ben bi şekilde kapattırıp uydunete geçicem :) veya ttnete geçerim adam gibi bidaha mobil modem almam bu tecrübe oldu bana avea ya teşekkürler :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@madmex Bende MF190 modem var. Bir kaç problem var. Modemi taktığımda bağlan butonunun gelmesi bir kaç dakika sürüyor. Sanırım modem her seferinde PC de yazılım yüklü mü değil mi kontrol ediyor. Bunun çözümünü ilk abone olduğumda webde görmüştüm. Ya servise gönderiliyor yada kendin AT komutlarıyla bir şeyler yapıyorsun falan filan. Ancak şimdi nette bulamadım. Sende çözümü var mı?
Bağlantım 3G den EDGE ye düştüğünde tekrar 3G ye kesinlikle dönmüyor taki modemi çıkarıp tekrar takana kadar. Buda ilk yazdığım sorundan dolayı bir kaç dakika sürüyor. 3G de ne kadar kalacağı da belli olmuyor kimi zaman 5dk kimi zaman 3 saat.
Ben modemi aldıktan sonra 100 metre öteme (~1 yıl önce) yeni baz istasyonu kuruldu. Bir faydasını göremedim. Bu istasyonda 3G olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

yeni mf 190 yazılımları biraz yavaş çalışıyor aslında buna yapacak pek birşey yok belki şunu yapabilirsin bazen işe yarıyor http://www.avea.com.tr/tr/sta/3G/ne...ontratli.kademelijet&pagemenu=pcden.kontratli burda 4.sekmede yazılım var onu indir dene bi çalışırsa daha stabil olur.
En basit örnek bağlandı avea 3G yazar veya bağlandı 2.5G , 3G yazıyorsa zaten 3g vardır. İnternetten düşmeyle ilgili istersen incellettir. Örnek şu saatte şu adreste 3g ile bağlanıyordum 2g ye düştü diyerek.
Manuel şebeke seçimini söyle yaparsın , Bağlantı kesik iken , Ayarlar - Ağ - Bağlantı Seç : Sadece UMTS/HSPDA uygula dedikten sonra , Ağ seç dersin burdan ağ bilgileri alınıyor çıkar 1-2 dk sonra 3G var ise AVEA 3G görür seçersin bağlanırsın.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bu konunun açıldığı başlık bu bölüm mü olmalıydı arkadaşlar hiç mi bakmıyosunuz foruma da kafanıza göre takılıyosunuz paso

neofobic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

baz istasyonun 100 metre yakınında olması sürekli 3g den stabil bağlanacağın anlamına gelmiyor, istasyonun yoğunluğu yada çevre koşulları bazen hızın düşmesine etki ediyor, tüm operatörlerde böyle. mesela ben mobil tv den maç günleri özellikle derbi zamanları yoğunluktan dolayı ligtv de bağlantı sorunu yaşıyordum ona yapacak bişey yok. ama diğer konu ile ilgili pek bilgim yok

VAla ben bi şekilde kapattırıp uydunete geçicem :) veya ttnete geçerim adam gibi bidaha mobil modem almam bu tecrübe oldu bana avea ya teşekkürler :)

eğer bulunduğun bölgede uydunet varsa kesinlikle tavsiye ederim, ttnet alma sakın. ben 80gb limitli 10 megabite yanılmıyorsam 59 tl ödüyorum. birde en azından sorun yaşasanda anında ilgileniyorlar. hafta içi çalışıyorum şu saatte gelin yada hafta sonu gelin diyosun ozaman gelip bakıyorlar. aşağıdaki resim test sonucu. ping süresine dikkat! :)

test.JPG

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
200 tl mi ben vınn ı taahütsüz 19 tl ye aldım :D çekim sorunu yaşadığın için problem yaşayabilirsin bizim burda da edge işareti var bağlanıyor ama data alış verişi yok :) ucuz etin yahnisi hesabı :D bugün turuncu indirim vardı vınn var mı bak olmazsa 19 tl4 gb internet paketi var hem kontörlü 1 gb kotasız tarifesine geç rahat et :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@neofobic tabi diğeri 2. adım 3g var ise diğer sorunları yine inceletebilir.
Uyduneti bana çok öneren oldu ttnet tahahhüdüm bittiğinde gecicektim , aradım ttnet indirim yapınca kaldım çünkü zaten 7mbit görüyordum sıkıntım yoktu fiyat dışında:)

neofobic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@neofobic tabi diğeri 2. adım 3g var ise diğer sorunları yine inceletebilir.
Uyduneti bana çok öneren oldu ttnet tahahhüdüm bittiğinde gecicektim , aradım ttnet indirim yapınca kaldım çünkü zaten 7mbit görüyordum sıkıntım yoktu fiyat dışında:)

bende ttnet kullanıyordum, evlenip taşınınca uydunete geçtim telefon almak istemediğim için. birde yalın internet muhabbetinede aylık 15 lıra ucret oduyosun ayrıca. o cok sacma geldı. cok memnunum uydunetten. ttnette adıl kullanım sınırına ayrıyetten gıcık oluyorum. versın parasını musterı ıstedıgı gıbı kullansın neyın pesındeler anlamıyorum. sankı uretıp satıyo sermayeden gıdıyo gıbı. belkı mantıklı acıklaması vardır ama tuketıcı olarak ınsanlar bunu dusunmuyor benım gıbı mesela.