eğer telefonu daha almadıysan Arçelik 24 ve 12 ay taksitle apple iphone 6 satıyor
64gb lık modeli 12 ayda ayda 260 tl 24 ayda ayda 135 tl bilgin olsun.
bunlar zaten banka kredisiyle veriyor 24 ayda 135 tl faizli hali zaten yani 3120tl ye filan geliyor toplam olarak.bir yıl için %30 faiz yapar bankadan kredi çeksen daha ucuza gelir.
bunlar zaten banka kredisiyle veriyor 24 ayda 135 tl faizli hali zaten yani 3120tl ye filan geliyor toplam olarak.
cebinde nakit olmayanlar için mantıklı 24 ayda 135 tl ödenir bence ama evkur a sorduk adamlar öyle bir taksit diyorki 24 ayda 4600tl oluyor ben hayatımda böyle birşey görmedimanladım ben evkur gibi kendi sistemleriyle taksitli satıyor sanmıştım, telefon zaten pahalı bir de üstüne faiz çok mantıklı değil bence
cebinde nakit olmayanlar için mantıklı 24 ayda 135 tl ödenir bence ama evkur a sorduk adamlar öyle bir taksit diyorki 24 ayda 4600tl oluyor ben hayatımda böyle birşey görmedimsanki araba alıyoruz
![]()
Ama arçelik kendisi çekiyor krediyi seni kefil yapıyorişte cepte nakiti olmayana o kredi çıkmıyor zaten kredi puanı önemli![]()
evkurdan en son 12 sene önce ütü aldık philips taksiti bitti ütünün de işi bitti, bir daha almadık![]()
iPhone 6 öneririm G3 güzel durmada çok adi bi plastikten yapmışlar.Çatır çatır sesler çıkıyor.6 çok daha uzun ömürlüdür.Beyler ıphone 6 mı lg g3 mü alıyım türk telekomdan ıphone 6 da ram düşük diye pek güvenemiyorum lg tasarımı çok iyi fikir verin