Avea İle İlgili tüm sorularinizi cevaplayabilirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan madmex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba benim yıkılan paket üyeliğim vardı ve tl yükleyince otomatik olarak kendini yeniledi ama internet paketini vermedi sadece dk ve sms geldi ama 19 tl ye bi de 1 GB internet paketi de dahildi ama etmemiş napıcam?

sabrisaruhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avea çözüm üretemediği müşterilerini sürekli kandırıyor buna cevap verebilecekmisin _? Çözüm süreci bellirli olmayan bir problemin kullanıcısı için yapabileceği hiç bir şey yok , bunu müşterisi olarak gördüm hala kullanıyorum ama biraz daha yalansız olsa daha ii

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben bahar yazdım 5555 gönderdim cevap alamadım

müşteri hizmetlerini aramakta fayda var hatla ilgili bilgilere ulaşamıyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben avea kullanıcısı arkadaşımın mesajlaşma içeriğini nasıl öğrenebilirim?savcılık izni mi olması gerekiyor,başka bir yolu yok mu:)

öğrenemezsin , savcılık yolu ancak oda dava açılacakta hakim karar çıkartıcakta vs :)

Haziran ayında Umre ye gitmeyi düşünüyorum. Acaba Avea Arabistanda ya da Mekke ve Medine de nasıl çekiyor bilen var mı? Tarife ücretleri nelerdir?

Turkcell in sorunsuz olduğunu duydum ama avea hakkında bilgim pek yok

Evet orda anlaşmalı operatörler var , avea'da roaming bölümü var istersen bir danış. Ayrıca http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/Faturali/Yurtdisi/YurtdisindaKullanim bölümüne bakabilirsin.

Şırnak'ın köyünde öğretmenlik yapıyorum. Malum buralarda elektrik sıkıntısı fazla. Sürekli kesintilerle uğraşıyoruz ve bazen kesinti biraz uzayabiliyor. Bazen öyle oluyor ki 1 saat elektrik gelmesin bakıyoruz avea şebekesi pert. Bekle ki gelsin. Elektrik yok dolayısıyla internet yok bir de şebeke olmayınca ortaçağa dönüş oluyor. İşin ilginç yanı aynı şartlarda diğer operatörler hizmet vermeye devam edebiliyorlar. Eğer ciddi bir elektrik sorunu yoksa özellikle vodafone'da bir kesinti olmuyor. Şimdi bu durumda hattımı taşımam mı gerekiyor yoksa avea gerçekten altyapıya biraz eğilecek mi? Zira para almasını bilirken hizmet kalitesinin düşük olması bir avea klasiği gibi.

Saygılar..

Şırnak olayını duymuştum ordaki jeneratörle alakalı birşeymiş ama net bilgim yok. 05557579747 numarsını ücretsiz arayabilirsin 7*24 , açtır bi şikayet kaydı incelesinler. Veya facebook veya twitter üzerindende yazabilirsin avea'ya hemen cevap dönüyorlar.

avea'nın kendi adına çıkarttğı avea in touch modelinin tavsiye dermisin? taahhütsüz fiyatı nedir? sorun çıkaran yanları bulunmaktamıdır(şarj, dokunmatik, yazılım vs.) ??

Doğrusunu söylemek gerekirse, yazılımı avea vermiyor zte firması veriyor. Ben LG kullanıyorum ve LG nin kötü bir yazılım desteği var ZTE nasıl bir yol izler bilemem. İntouch 1 düşünmüyorsun herhalde ? (düşünüyorsan ufak bir parantez ben test ettim şuan alınabilecek bir cihaz değil ,oldukça güzel ama gerek işlemci gerek grafik işlemcisi olarak çağın gerisinde kalmakta) , Avea in touch içinde aynı şeyi söyleyebilirim çünkü piyasada Iphone 5, Galaxi 3-4 ler gezmekte bütçen varsa onlara yönel. Gelelim Avea Touch 2 ye , 500TL ye 1ghz işlemci olarak alınabilecek en ucuz telefon. Tasarımını beğendim. İşlemci ram kullanımı oldukça başarılı , ics li geldi. Kamerası idare eder. Kız arkadşıma almayı düşünüyorum ve bütçe çıkartabilirsem kendimede almayı düşünüyorum çünkü çok çok ucuz bir fiyat. Tavsiye ederim.

bursa gemlik kurşunluda oturuyorum aveaya geçmeyi düşünüyorum evimin önünde deniz var 5 katlı apartmanın 2. katında oturuyorum. herkes çekmiyor diyor? geçmekte hata mı yaparım? geçtim dielim çekmez ise tekrar operatör değiştirebilir miyim?

Evet çekmezse tekrar operatör değiştirebilirsin bir bekleme süresi yok. İnceletmek istiyorsan da 05557579747 yi ücretsiz arayarak durumunu iletebilirsin.

merhaba benim yıkılan paket üyeliğim vardı ve tl yükleyince otomatik olarak kendini yeniledi ama internet paketini vermedi sadece dk ve sms geldi ama 19 tl ye bi de 1 GB internet paketi de dahildi ama etmemiş napıcam?

müşteri hizmt aramalısın burdan bakabileceğim bir ekran vs yok ne yazık ki.

Avea çözüm üretemediği müşterilerini sürekli kandırıyor buna cevap verebilecekmisin _? Çözüm süreci bellirli olmayan bir problemin kullanıcısı için yapabileceği hiç bir şey yok , bunu müşterisi olarak gördüm hala kullanıyorum ama biraz daha yalansız olsa daha ii

Sabri reyiz bir konu varmı bana sormak istediğin ? Mesela sürekli kandırmaktan kasıt ne ? çözüm süreci belli olmayan bir problem ne ? çok bilinmeyenli bir denklem gibisin :)

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Avea jet modem abonesiyim. Ocak ayında online işlemlerden otomatik ödeme talimatı vermiştim ama ocakla şubat ayını otomatik ödemeyi beklemeden yatırdım.

Sonra mart ayı geldi otomatik ödeme talimatı olmasına rağmen faturam ödenmemiş, geçte olsa onuda kendim yatırdım. Nisan ayı faturası da geldi dün internete girmeye çalışırken tak bi uyarı "hattınız kapatılmıştır, faturanız ödenmemiştir bla bla bla..."

Neyse onu da yatırdım müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım, banka onaylamamıştır ödemeyi dediler, bankayı aradım onaylanmamış herhangi bi ödemeniz gözükmüyor dediler. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım dedim banka böyle böyle diyor yine banka onaylamamıştır diye ısrar ettiler. Kısacası banka suçu avea ya, avea bankaya atıyor ortada ben mağdur oluyorum...

En son dedim iyi ben hatalıyım o zaman, hiç sanmıyorum ama kart bilgilerini yanlış vermişimdir, iptal edin tekrar talimat verin. Öyle yaptık ama ben yine faturanın otomatik ödeneceğini sanmıyorum...

faruk16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaklaşık bir ay önce vodafoneden aveaya geçtim(500 dk, 5000 sms, 1 gb internet), benim sorum şu; aveaya geçmeden önce vodafone kullanırken yapmış olduğum konuşmaların kaydına-dökümüne nasıl ulaşabilirim?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Avea jet modem abonesiyim. Ocak ayında online işlemlerden otomatik ödeme talimatı vermiştim ama ocakla şubat ayını otomatik ödemeyi beklemeden yatırdım.

Sonra mart ayı geldi otomatik ödeme talimatı olmasına rağmen faturam ödenmemiş, geçte olsa onuda kendim yatırdım. Nisan ayı faturası da geldi dün internete girmeye çalışırken tak bi uyarı "hattınız kapatılmıştır, faturanız ödenmemiştir bla bla bla..."

Neyse onu da yatırdım müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım, banka onaylamamıştır ödemeyi dediler, bankayı aradım onaylanmamış herhangi bi ödemeniz gözükmüyor dediler. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım dedim banka böyle böyle diyor yine banka onaylamamıştır diye ısrar ettiler. Kısacası banka suçu avea ya, avea bankaya atıyor ortada ben mağdur oluyorum...

En son dedim iyi ben hatalıyım o zaman, hiç sanmıyorum ama kart bilgilerini yanlış vermişimdir, iptal edin tekrar talimat verin. Öyle yaptık ama ben yine faturanın otomatik ödeneceğini sanmıyorum...

2 tip talimat var biri bankadan verilen talimat diğer avea'dan verilen talimat sonuç olarak 2side aynı , ama birini avea takip eder diğerini ise banka. Şimdi online işlemlerden verdim diyorsun ya avea'nın online işlemlerimi ? Durum böyle ise sistemsel hatadır. Sonuçta tahsil etmeleri her iki kurumunda faydasına.

Büyük ihtimal bu ay düzelir sorun yaşamazsın.

yaklaşık bir ay önce vodafoneden aveaya geçtim(500 dk, 5000 sms, 1 gb internet), benim sorum şu; aveaya geçmeden önce vodafone kullanırken yapmış olduğum konuşmaların kaydına-dökümüne nasıl ulaşabilirim?

Vodafoneyi arayarak geçmişe dönük görüşme detayı talep edebilirsin kesinlikle gönderirler sana.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 11,000 sms hakkı yaptım ayrıca her yöne 250 dakika paket yapmak istiyorum yapabilir miyim?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben 11,000 sms hakkı yaptım ayrıca her yöne 250 dakika paket yapmak istiyorum yapabilir miyim?

bahsettiğin paketi anlayamdım , bal paketlerinden mi bahsediyorsun ?

telefon dan sözlesmenin bittigini nasıl ögrenebilirim ???

Bu ayki faturanda yazar , avea.com.tr'de online işlemlerden öğrenebilirsin veya müşteri hizmt en sağlamı

sabrisaruhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
madmex, kısaca olayı anlatayım , bulunduğum bölgede avea normal çekerken , çekmemeye başladı , çekmediğini gelip tespit ettiler, yaklaşık 6 ay hem işimden hem iletişimimden oldum ve bu süre boyunca avea ile görüştüm ama hep cevapsız kalan sorular ve zamanı belirtilmeyen yapılacak sözleri vardı olay tam olarak bu, burada insan yapamıyacağı bir işlem için veremediği cevaplar bu tarz kötü imajları yaratmaya sebep olabiliyor bilinmeyeni çözmeni beklemiyorum bu bildiğin denklem hakkında ne diyebilirsin :) merak ediyorum.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
madmex, kısaca olayı anlatayım , bulunduğum bölgede avea normal çekerken , çekmemeye başladı , çekmediğini gelip tespit ettiler, yaklaşık 6 ay hem işimden hem iletişimimden oldum ve bu süre boyunca avea ile görüştüm ama hep cevapsız kalan sorular ve zamanı belirtilmeyen yapılacak sözleri vardı olay tam olarak bu, burada insan yapamıyacağı bir işlem için veremediği cevaplar bu tarz kötü imajları yaratmaya sebep olabiliyor bilinmeyeni çözmeni beklemiyorum bu bildiğin denklem hakkında ne diyebilirsin :) merak ediyorum.

Baz istasyonları yıllık anlaşmalar ile kurulur. BTK dan, belediyeden birçok yerden onay alınır Yer kiralanır araştırma çalışmaları yapılır ve en sonunda kurulur.

Buraya kadar sorun yok , Ortalama aylık bölgeye göre 1000-2000 tl lik her ay kira verilir , istasyonların fiyatları 50bin - 100bin TL arasında değişir. Biri şikayet eder belediye ye istasyon sökülür.(geçen haberlerde vatandaşın biri söktürmüş ,pskolojik olarak kötü etkileniyormuş)

Şimdi böyle bir durumda operatör ne yapabilir ? ( Tcell ,vodafone,avea veya 4.bir operatör çıkarılırsa oda dahil)

Temsilci arar derki bu seneki planlarda var veya yok. Yani kısa bir sürede çözülemez zaten yukardaki yollara bakılırsa. (0 dan bir istasyon kurulumundan bahsediyorum)

Operatörlere de çok yüklenmemek laızm , sonuçta para kazanacaklar ama şartlar prosedürler epey zorlu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aveadan taahhütlü bir telefon almıştım ödemesi 2 ay sonra bitiyor bu devam ederken yeni bir telefon daha alabilirmiyim

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Avea politikasında kişiye özel fiyat uygulaması olmadığını düşünüyorum.
Yanlış cevap... Kız arkadaşımla beraber aynı hattı tarifeyi aldık. Bir yılın sonunda tahattüt bittikden sonra bana yüzde 35 indirim yapıldı kalmam şartıyla ona yapmadılar şimdi aynı tarifeye ben 22 Tl kız arkadaşım 35 Tl ödüyor :)

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Ben bıraktım PTT Cell e geçtim. Pttcell avea altyapısı kullanıyor. ptt cell den avealı birini ararken aramada sanki kendi operatörünü arıyormuş gibi uyarı vermeden arıyor.

Reaksiyon puanı
1
Avea'nın o kadar baz istasyonu olmasına rağmen İstanbul'da bile kuytu yerlerde bile çekmemesi ve az çekmesi neden? Turkcell ve Vodafone göre?
büyükçekmece ve hadımköy yolunda çekim kalitesi bazı yerlerde çok düşüyor.. 3 ila 4 kez aradım , sorunu bildirdim
düzeltmeye yönelik çalışmanız var mı??

thuglife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
avea nın sunmuş olduğu paketlerin hiçbiri benim için uygun değil örneğin şuan paketin adı aklıma gelmiyor her yöne 250 dk + 5000 sms 19 tl. böyle bir paket sunulmuş ancak şöyle olsaydı çok iyi olurdu her yöne 150 dk + heryöne 2000 sms + 1 gb internet 19 tl. böyle bir paket sunabilirmisiniz?

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Aveayı bilmem de türkcell önümüzdeki günlerde ortalama 25 tl olan paketleri 40 tlye çıkartacakmış

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
aveadan taahhütlü bir telefon almıştım ödemesi 2 ay sonra bitiyor bu devam ederken yeni bir telefon daha alabilirmiyim

yok ancak önceden taahhüdü bozdurup , 2 aylığı peşin ödeyip öyle alabilirsin

büyükçekmece ve hadımköy yolunda çekim kalitesi bazı yerlerde çok düşüyor.. 3 ila 4 kez aradım , sorunu bildirdim
düzeltmeye yönelik çalışmanız var mı??

05557579747 numarasını arayarak şikayetlerinizi ücretsiz bildirebilirsiniz

avea nın sunmuş olduğu paketlerin hiçbiri benim için uygun değil örneğin şuan paketin adı aklıma gelmiyor her yöne 250 dk + 5000 sms 19 tl. böyle bir paket sunulmuş ancak şöyle olsaydı çok iyi olurdu her yöne 150 dk + heryöne 2000 sms + 1 gb internet 19 tl. böyle bir paket sunabilirmisiniz?

Avea eminim sunar , ama ben sunamam :) Yazımın en başında da belirttim ben Avea adına yazmıyorum, Vodafone ile ilgilide sourn cevaplarım 4 senedir gsm sektöründeyim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sayın madmex ben 2007 yılında faturalı avea hattı almıştım, o dönem avea merkezindeki bayan sözleşmeye soyadımı yanlış yazmış ( kimlik fotokopisine bakmasına rağmen !), ben de sözleşmeyi acele ile kontrol etmeden imzalamışım, bunu ilk fatura geldiğinde farkettim ve hemen avea müşteri temsilcisini aradım, telefonda soyadımı düzelttirdim ve sonraki faturalarda adım soyadım tam ve doğru bir şekilde gelmeye başladı..

Sormak istediğim, avea ile herhangi bir hukuki bir olduğunda ya da hattımı taşımak isteğimde ya da hattımı iptal etmek isteğimde vs.... gibi durumlarda bir sıkıntı olur mu, çünkü fatura adımı-soyadımı düzelttirmiştim fakat matbu sözleşmede hala soyadım yanlış olarak duruyor sanıyorum..

Yani Herhangi bir problemde telefonda yaptırdığım düzeltme mi geçerli olur yoksa sözleşmede yazılan yanlış soyadı mı geçerli olur..Bu konu kafamı kurcalamakta

Teşekkürler..

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
sayın madmex ben 2007 yılında faturalı avea hattı almıştım, o dönem avea merkezindeki bayan sözleşmeye soyadımı yanlış yazmış ( kimlik fotokopisine bakmasına rağmen !), ben de sözleşmeyi acele ile kontrol etmeden imzalamışım, bunu ilk fatura geldiğinde farkettim ve hemen avea müşteri temsilcisini aradım, telefonda soyadımı düzelttirdim ve sonraki faturalarda adım soyadım tam ve doğru bir şekilde gelmeye başladı..

Sormak istediğim, avea ile herhangi bir hukuki bir olduğunda ya da hattımı taşımak isteğimde ya da hattımı iptal etmek isteğimde vs.... gibi durumlarda bir sıkıntı olur mu, çünkü fatura adımı-soyadımı düzelttirmiştim fakat matbu sözleşmede hala soyadım yanlış olarak duruyor sanıyorum..

Yani Herhangi bir problemde telefonda yaptırdığım düzeltme mi geçerli olur yoksa sözleşmede yazılan yanlış soyadı mı geçerli olur..Bu konu kafamı kurcalamakta

Teşekkürler..

Kimliğin aslı Avea'da var anladığım kadarıyla , herhangi bir sorun olmaz. tek tuşla düzelebiliyor sonuçta.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=137719]madmex[/MENTION] tarife dondurma var mı? 6 ay telefon kullanmayacağım yıkılan paketi kaybetmek istemiyorum.

mesut777

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba @madmex

Hattı Avea olan bir arkadaşım mecburi bir durumda beni ödemeli olarak aradı.Ve ben de nasıl olsa o da avealı ben de diye aramayı kabul ettim.Fakat avea şebeke içi bile olsan bu ödemeli aramaları ayrıyetten faturalandırıyormuş.200 Tl gibi bir fatura giydirdiler bu ay.İtiraz ettim ama müşteri hizmtleri bu ayrı bir servis falan dedi.Ben de ikimizde avealıyız niçin ayrıyetten faturalandırıyorsunuz zaten ben her ay bir sürü kullanım bedeli ödüyorum bir sürü dakikam var neden onlardan düşmüyorsunuz dedim bir şey diyemed.Acaba bu paraya itiraz etmenin bir yolu yok mu başka ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kimliğin aslı Avea'da var anladığım kadarıyla , herhangi bir sorun olmaz. tek tuşla düzelebiliyor sonuçta.

Evet Kimlik fotokopisi AVEA'da var. Kendi sistemlerinde de soyadım doğru bir şekilde düzeltilmiş..Sonuç olaraka yıllar önce imzalanan abonelik sözleşmesindeki yanlış yazılan soyadının bir hükmü kalmamış mı oluyor ? Sistemlerindeki bilgiler geçerli değil mi artık ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sayın madmex selamlar,

AVEA'da hesap kesim tarihleri hiç değişmiyor mu ? ben 1,5 yıl öncesine kadar kamu tarifesi kullanmaktaydım, daha sonra Müşteri Hizmetlerini arayarak kamu tarifesinden çıkarak normal faturalı bir tarifeye geçmek istediğimi söyledim ve 1,5 yıldır normal faturalı tarife kullanmaktayım ve hesap kesim tarihim kamu tarifesinde olduğu gibi ayın 22'si olarak devam etmekte

Kamu tarifesinden normal tarifeye geçince hesap kesim tarihi değişmesi gerekmiyor mu ?? yoksa hepsinin tarihi aynı mı aslında ?

Teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
avea taahüt bitiminde haber vermesi gerekiyormu. paketenizin bitim tarihinde dolacaktır diye.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hattımda 10 tl var. 10 tl olan 1000+10000 sms paketini yapmak istiyorum ama paketi satın almak için hattinizda en az 10 tl bulunması gerekmektedir diye mesaj geliyo. yardımcı olabilir misiniz

harass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avea faturasızlara sınırsız internet paketi var mı ? Bayadir araştırıyorum ama bi beceremedim yardimci olursan cok memnun olurum

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@madmex tarife dondurma var mı? 6 ay telefon kullanmayacağım yıkılan paketi kaybetmek istemiyorum.

tarife dondurma yokta hat dondurma var oda faturalı hatlara yapılabiliyor.
:)

Merhaba @madmex

Hattı Avea olan bir arkadaşım mecburi bir durumda beni ödemeli olarak aradı.Ve ben de nasıl olsa o da avealı ben de diye aramayı kabul ettim.Fakat avea şebeke içi bile olsan bu ödemeli aramaları ayrıyetten faturalandırıyormuş.200 Tl gibi bir fatura giydirdiler bu ay.İtiraz ettim ama müşteri hizmtleri bu ayrı bir servis falan dedi.Ben de ikimizde avealıyız niçin ayrıyetten faturalandırıyorsunuz zaten ben her ay bir sürü kullanım bedeli ödüyorum bir sürü dakikam var neden onlardan düşmüyorsunuz dedim bir şey diyemed.Acaba bu paraya itiraz etmenin bir yolu yok mu başka ?

görüşmeyi cevaplarken sna , aşağıdaki şekilde bir anons geçmesi gerekiyor. Eğer geçilmediğini düşünüyorsan burdan belki birşeyler çıkabilir.

sizi ödemeli arıyor. Görüşmeyi kabul ederseniz Her Yöne dakikalarınızın haricinde, bulunduğunuz tarifenin şebeke içi fiyatı ile ücretlendirileceksiniz. Görüşmeyi kabul etmek için 1’i reddetmek için 2’yi tuşlayınız.

Evet Kimlik fotokopisi AVEA'da var. Kendi sistemlerinde de soyadım doğru bir şekilde düzeltilmiş..Sonuç olaraka yıllar önce imzalanan abonelik sözleşmesindeki yanlış yazılan soyadının bir hükmü kalmamış mı oluyor ? Sistemlerindeki bilgiler geçerli değil mi artık ??

şimdi neye göre geçerli değil mi ? hangi kurum için sormaktasın?

numara taşıma , hat iptali , devri gibi işlemleri yaptıramazsın. Sistem hata verir.

sayın madmex selamlar,

AVEA'da hesap kesim tarihleri hiç değişmiyor mu ? ben 1,5 yıl öncesine kadar kamu tarifesi kullanmaktaydım, daha sonra Müşteri Hizmetlerini arayarak kamu tarifesinden çıkarak normal faturalı bir tarifeye geçmek istediğimi söyledim ve 1,5 yıldır normal faturalı tarife kullanmaktayım ve hesap kesim tarihim kamu tarifesinde olduğu gibi ayın 22'si olarak devam etmekte

Kamu tarifesinden normal tarifeye geçince hesap kesim tarihi değişmesi gerekmiyor mu ?? yoksa hepsinin tarihi aynı mı aslında ?

Teşekkürler...

Hatlar nasıl açıldıysa hesap kesimleri o şekilde devam eder.

22 si ise hesap kesim tarihin Sonödeme tarihi ayın 7'sidir , bu tarihi ayın 16sına çekebilirsin ama.

avea taahüt bitiminde haber vermesi gerekiyormu. paketenizin bitim tarihinde dolacaktır diye.

sözleşmede veya farklı bir yazılı ve sözel alanda böyle bilgi verme zorunluluğu bulunmuyor.

Ama bildiğim kdarıyla artık faturalarda yazcak ve 4441500 de söylüyor diye biliyorm (müşteri hizmetlerine bağlanmadan IVR 'de )

Hattımda 10 tl var. 10 tl olan 1000+10000 sms paketini yapmak istiyorum ama paketi satın almak için hattinizda en az 10 tl bulunması gerekmektedir diye mesaj geliyo. yardımcı olabilir misiniz

+1tl fazlası olması gerekir

1+ tl fazlası olması gerekir.

ne yazık ki sınırsız internet paketi bulunmamaktadır

POLİS-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 1-1,5 ay kadar önce AVEA bayisine gittim.Burada satış temsilcisine benim fazla görüşme trafiğim yok bana sabit ücretli bir hat ver dedim.Bana GS Mobile hat verdi ve sabit 15 TL dedi.250 dk her yöne görüşme yaparsın dedi.Aldım bende,aradan 1 hafta geçti 82 TL fatura geldi.İtiraz için aradım internete girmişsin dediler.Böyle bir saçmalık olurmu?İnternete velev ki girdim diyelim 1 hafta sürekli girsem bile 82 TL faturamı gelir.Bunun üzerine ikinci fatura geldi.42 TL.Hemen hattımı normal faturalı hatta çevirdim.(avea) Bu arada GS Mobile den yeni bir sms geldi ve fatura kesim tarihiniz 26.08.2013 yazıyor.Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım ve durumu sordum.onlarda bana taahüdünüz vardı o yüzde bir sonraki faturanız 50 TL civarı gelir dediler.Vergi falan dedi.Ben farklı bir operatöre geçmedim ki.yasal vergiyse numaram aynı AVEA dayım neden toplu alınıyor bu para hattımla ilgili detaylı araştırmanın yapılarak tarafıma dönüş yapılmasını istedim kırk dereden su getirdiler.Ödediğim ilk iki fatura (82+42) TL’dir. Bu miktardan (15+15) TL’si yasal olan kısımdır. Birde GS Mobile AVEA’nın verdiği bir hat olmasına rağmen 4441500 bununla ilgilenmiyor.Baştan savma politikası izleniyor.15 TL lik sabit hat dediler ödediğim miktar ortada,BTK'ya bugün şikayette bulundum durum ne olacak bakalım.Ben yandım siz yanmayın.:w00t::scared::thumbdown:

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yaklaşık 1-1,5 ay kadar önce AVEA bayisine gittim.Burada satış temsilcisine benim fazla görüşme trafiğim yok bana sabit ücretli bir hat ver dedim.Bana GS Mobile hat verdi ve sabit 15 TL dedi.250 dk her yöne görüşme yaparsın dedi.Aldım bende,aradan 1 hafta geçti 82 TL fatura geldi.İtiraz için aradım internete girmişsin dediler.Böyle bir saçmalık olurmu?İnternete velev ki girdim diyelim 1 hafta sürekli girsem bile 82 TL faturamı gelir.Bunun üzerine ikinci fatura geldi.42 TL.Hemen hattımı normal faturalı hatta çevirdim.(avea) Bu arada GS Mobile den yeni bir sms geldi ve fatura kesim tarihiniz 26.08.2013 yazıyor.Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım ve durumu sordum.onlarda bana taahüdünüz vardı o yüzde bir sonraki faturanız 50 TL civarı gelir dediler.Vergi falan dedi.Ben farklı bir operatöre geçmedim ki.yasal vergiyse numaram aynı AVEA dayım neden toplu alınıyor bu para hattımla ilgili detaylı araştırmanın yapılarak tarafıma dönüş yapılmasını istedim kırk dereden su getirdiler.Ödediğim ilk iki fatura (82+42) TL’dir. Bu miktardan (15+15) TL’si yasal olan kısımdır. Birde GS Mobile AVEA’nın verdiği bir hat olmasına rağmen 4441500 bununla ilgilenmiyor.Baştan savma politikası izleniyor.15 TL lik sabit hat dediler ödediğim miktar ortada,BTK'ya bugün şikayette bulundum durum ne olacak bakalım.Ben yandım siz yanmayın.:w00t::scared::thumbdown:

dünyada hiçbir operatör veya firma sizi kendi kendine internete girdiremez :)
Anladığım kadarıyla telefonunuzun otomatik internete girmesi sebebiyle 2 fatura çıkmış , iptal ettirmek istemişsin tahhüdün hakkında bilgi verilmiş. Buraya kadar yanlş bir durum yok
Bence izleyeceğiniz yol ilk etapta interneti kapattırmanızdır. Marka modeli söyleyebilirseniz bende yardımcı olabilirim tel üzerindennasıl kapatabileceğiniz konusunda.