Avea 3g internet

umur-akturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar avea 3g internete geçmeyi düşünüyorum kapsama kalitesi ve hız bakımından kullananan arkadaşlar tavsiye eder misiniz? turkcell hızlı diye biliyorum ama çok pahalıya satıyor diye onu kullanmak istemiyorum

harkk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pahalı geliyorsa aveaya geç pek bişey farketmez.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Turkcell'de 1 GB 19 TL!
Avea'da YIKILAN PAKET 19 TL ama şebeke sorunu yaşarsın bu konuda tavsiye etmiyorum

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Kullanacağın yerde mümkünse önce dene. Problem yaşamazsan geçersin.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
nerde oturuyorsun il/ilçe olarak ,?

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Avea bu konuda hızlı ama 3G kapsama alanındaysan, değilsen allah yardımcın olsun,Mobil modem almayı düşünüyorsan eğer hiç düşünme hepsi aynı download ve uploadın bir düşer 5 gb kotan varsa 1 ay dolmadan biter dostum,hattının üzerine net paketi alabilirsin cepten girmek daha karlı bir iş

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bende Tukcell kullanıyordum avea ya geçtim..
Bağcılar merkezdeyim.
Hız çok farkediyor.. Avea 3g yi çok nadir görüyor. sürekli edge ile bağlanıyorum.
Yavaş olduğu içinmidir nedendir bilmiyorum 1gb lık paketi bitirmek mümkün değil :D

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
Turkcell'de 1 GB 19 TL!
Avea'da YIKILAN PAKET 19 TL ama şebeke sorunu yaşarsın bu konuda tavsiye etmiyorum

merkezlerde sorun yok ancak hız düştü 8Mbps hız 5Mbps oldu... + sözleşmede yazan fatura tutarı hiç gelmedi... 59TL olacakken 90~110TL geldi... şu anda TURKCELL 1GB sınırsız kullanıyorum sanırım 4. 1GB olmak üzere...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Turkcelle aman aman çok bi farkı yok. 2,3 MB ortalama hız ile gezinebiliyosun telefondan. Açık alanda bu 5'ide görebiliyor merkeze yakın yerlerde. Bazı yerlerde sadece edge ile bağlanıyorsun işte o tam bi zulüm. 3G şebeke ağı Turkcell, Vodefone ve Avea diye sıralanıyor.

307kd

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Oturduğun yerde en iyi hangisi çekiyorsa en iyisi odur... Eski evimde Tcll çekmiyordu süründüm yeni evimde Avea çekmiyor yine sürünüyorum. Eski evde de Avea 6Mb hızla bağlanıyordu ama... Avea nın 59 TL sınırsız paketi çıkmış tavsiye ederim... Ama evinde çekiyorsa...

barbo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Avea mi bidaha asla turkcelle geri dondum dunya varmis ucuz diyosunuz fakat acaip kota yiyo kandirmaca aveadan 4gb paket aldim 14 gunde bitti sasirdim turkcellde bir ay yetiyo artiyo bile aradaki fark bu iyi dusunun avea yi android telim var sarjida baya dayaniyo turkcelde sebeke kalitedi fark ediyor bence turkcell bir numara

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
vodafone fiyat politikasını değiştirirse turkcell dahada ucuz verir.orta halli vodafone fiyat düşür .turkcell 19.90 a 1gb ve sonrası 96kbps sınırsızken sen nasıl 14.5 miydi yanlış söylemeyim 250mb ve 96kbps hızla bu para satarsın aklını başına bak hattımı taşıyacağım :)

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
vodafone 3g kampanyasında 2 gb 15 tl. evde internet var kablolu-kablosuz. e dışarıda da wireless var. bence 15 tl verilip acil durumlar için alınabilir. ben almayı düşünüyorum.

• Kullanmadığınız ay ödeme yapmak yok.(Sim Kart Vergisi hariçtir.)
  • Üstelik rahatça sosyalleşmek için facebook ücretsiz.
  • İlk 5 MB ücretsiz, sonraki her 2 GB sadece 15 TL
  • Çok sörf yaptığınızda bile 6 GB’lık kullanıma ulaşıldığında internet kullanımı duruyor ve 45 TL’de Fatura Stop özelliğinin çalışacağını biliyorsunuz.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
vodafone 3g kampanyasında 2 gb 15 tl. evde internet var kablolu-kablosuz. e dışarıda da wireless var. bence 15 tl verilip acil durumlar için alınabilir. ben almayı düşünüyorum.

• Kullanmadığınız ay ödeme yapmak yok.(Sim Kart Vergisi hariçtir.)
  • Üstelik rahatça sosyalleşmek için facebook ücretsiz.
  • İlk 5 MB ücretsiz, sonraki her 2 GB sadece 15 TL
  • Çok sörf yaptığınızda bile 6 GB’lık kullanıma ulaşıldığında internet kullanımı duruyor ve 45 TL’de Fatura Stop özelliğinin çalışacağını biliyorsunuz.
faturalıyı kapsıyo yanlış bilmiyorsam yoksa ben alırdım ona ek paraverilecek 5 lira kullanım bedeli ekstra birşeyler vardı galiba

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
faturalıyı kapsıyo yanlış bilmiyorsam yoksa ben alırdım ona ek paraverilecek 5 lira kullanım bedeli ekstra birşeyler vardı galiba
ben normalde 8 tl cepnet veriyorum zaten. 4 tl'de sms paketi = 12 tl. zaten 3g parası çıktı neredeyse. sms de bedava. faturalıya geçtiğinde de dikkat edersen gayet ekonomik oluyor.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ben normalde 8 tl cepnet veriyorum zaten. 4 tl'de sms paketi = 12 tl. zaten 3g parası çıktı neredeyse. sms de bedava. faturalıya geçtiğinde de dikkat edersen gayet ekonomik oluyor.
bende 2 hat var biri 10 yıllık turkcell biri 7 yıllık avea tabi bunu vodafone taşıdım ve benimde 8 tl cepnet var bilgisayarda olumuyor yawaş kalıyor bana 2 gb yeterde artar fakat 15 dışında masrafta oluyor vermek istemiyorum eğer faturasız 15 olsa hemen alırsım 8 tl yi iptal edip

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bende 2 hat var biri 10 yıllık turkcell biri 7 yıllık avea tabi bunu vodafone taşıdım ve benimde 8 tl cepnet var bilgisayarda olumuyor yawaş kalıyor bana 2 gb yeterde artar fakat 15 dışında masrafta oluyor vermek istemiyorum eğer faturasız 15 olsa hemen alırsım 8 tl yi iptal edip
Faturasızda da aylık 1 GB 29 TL ki neredeyse adsl parasına geliyor. Daha hesaplısını bulamadım faturalıdan.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Faturasızda da aylık 1 GB 29 TL ki neredeyse adsl parasına geliyor. Daha hesaplısını bulamadım faturalıdan.
turkcellden bana özel bir kampaymış diye mesaj geldi 3 ay 1 gb 9 lira diye ben onu kullanıyorum birde vodafone 8 liralık inene kadar bunlarla devam :lol: kampanya olursa geçeriz

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Avea mi bidaha asla turkcelle geri dondum dunya varmis ucuz diyosunuz fakat acaip kota yiyo kandirmaca aveadan 4gb paket aldim 14 gunde bitti sasirdim turkcellde bir ay yetiyo artiyo bile aradaki fark bu iyi dusunun avea yi android telim var sarjida baya dayaniyo turkcelde sebeke kalitedi fark ediyor bence turkcell bir numara

4GB benim bildiğim dünyanın heryerindeki 4gb ile aynıdır yaw

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
AVEA 8gb taraftar modem kullanıyorum şuana kadar herhangi bir sorunda çıkmadı kullanmadığın kota bir sonraki aya devrediyor şuana kadar sıfır sorun ayda 35 tl almak isteyen evde kullancaksa 3g çekiyormu diye bakmasında fayda var yoksa sıkıntı olabilir

kalamara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Avea bu konuda hızlı ama 3G kapsama alanındaysan, değilsen allah yardımcın olsun,Mobil modem almayı düşünüyorsan eğer hiç düşünme hepsi aynı download ve uploadın bir düşer 5 gb kotan varsa 1 ay dolmadan biter dostum,hattının üzerine net paketi alabilirsin cepten girmek daha karlı bir iş

Download ve upload ın bir düşer diyince ne demek istiosun ?

4Executioner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avea'nın Cepten İnterneti 4s ile bile bazen çıldırtıyor.
Eğer kullanacağın bölge merkezi ise al yoksa tavsiye etmem.
Şahsen ben 1000 Extra kullanıyorum memnunum.

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Download ve upload ın bir düşer diyince ne demek istiosun ?

İnternet bağlantını yaptığın andan itibaren tarayıcını aç açma önemli değil gönderdiği veri kotandan düşer zaten mobil modemlerin sıkıntısı budur,bunun yüzünden faturalar fazla geliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 5gblık jet aldım avea gayet iyi çekiyo video izliyorum faceye giriyorum akşama kadar bana 1ay yetermi ltfen yardım edin allah rızası için

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar 5gblık jet aldım avea gayet iyi çekiyo video izliyorum faceye giriyorum akşama kadar bana 1ay yetermi ltfen yardım edin allah rızası için

Devamlı sorgulama yapmalısın. KULLAN yaz 5555 e gnd ücretsiz sorgulayabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Size Bir Tüyo Vericem Aveada sınırsız internetiniz varsa her ayın 8 ile 10`nu ile internet Çok hızlı oluyor bilginize...
Ben Yeni Nesil Esktra 500 tarifesi kullanıyorum ayın 8-10 çook hızlı oluyor... :yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım AEA dan ucuza alıpta bağlanamadıktan sonra bir anlamı olacakmı, türkcell bu konuda çok iyi, vodafonu bilmiyorum ama avea kullanmış biri olarak türkiyenin %99 'unda çekmediğini söyleyebilirim, internet hızı ancak 2 G hızında, 3 G olarak bağlanabileceğin yerler sınırlı. ben 3 G olarak bağlandığım yerde hızı test ettim ve 2 mhz hızında bağlandığını gördüm. buda oldukça düşük