Avea 19 TL lik genç tarifesi hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dupin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dupin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar. Ben bugun internetten kendim için güzel bir avea tarifesi arıyordum. 19 TL lik genç tarifesi hoşuma gitti. Bu paket için TC Kimlik numaramızı 1991 e yollamak gerekiyormus. Ben yolladım fakat gelen karşı mesajda avea içi 1000 dk oldugu yazıyor. Ama internette paket bilgilerinde 500 dk Heryöne yazıyor. Heryöne yapma şansım yokmudur bunu? Ve birde ben Vodafone kullanıyordum ancak 2 yıl önce avea ya geçtim. Bunun bi etkisi varmıdır.
Not: Soru cevap kısmı aradım bulamadım. Eğer yanlış yere açtıysam konuyu özür dilerim.

--- Mesaj Güncellendi ---

Arkadaşlar çok önemli cevaplarsanız sevinirim. up up up up up

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu paket önceden heryöne 500 dk + 1 gb net + 1.000 sms'miş bu paketin yeni hali Avea içi 1.000 dk + 1 gb net + 1.000 sms yapmışlar.

benim bildiğim her yöne 500 dk'yı kaldırım avea içi 1.000 dk yaptılar bunuda değiştiremiyorsun.

Tobefamous

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar. Ben bugun internetten kendim için güzel bir avea tarifesi arıyordum. 19 TL lik genç tarifesi hoşuma gitti. Bu paket için TC Kimlik numaramızı 1991 e yollamak gerekiyormus. Ben yolladım fakat gelen karşı mesajda avea içi 1000 dk oldugu yazıyor. Ama internette paket bilgilerinde 500 dk Heryöne yazıyor. Heryöne yapma şansım yokmudur bunu? Ve birde ben Vodafone kullanıyordum ancak 2 yıl önce avea ya geçtim. Bunun bi etkisi varmıdır.
Not: Soru cevap kısmı aradım bulamadım. Eğer yanlış yere açtıysam konuyu özür dilerim.

--- Mesaj Güncellendi ---

Arkadaşlar çok önemli cevaplarsanız sevinirim. up up up up up

Merhaba, avea nın 19 luk paketindeki her yöne 500 dk kampanyasından faydalanmak için başka bir operatörden numaranızı avea ya taşıdığınız zaman bu şekilde kullanabilirsiniz. Siz zaten avea lı olduğunuz için avealılara aveaiçi 1000 kontör verilmektedir :(
Peki avealı olarak heryöne 500+heryöne 1000 sms + 1 gb internetden nasıl yararlanılır. Oldukça basit hemen vodafone veya Turkcell bayiine gidip numaramızı taşımak istediğimizi söylüyoruz. En geç 3-4 gün içinde yeni hattımız aktif olur olmaz, bu kez avea bayisine gidip numaramı taşımak istiyorum diyorsunuz. Böylece Avea nın numara taşıyanlara özel kampanyasından yararlanıyorsunuz. Bu yöntem birçok kişi tarafından uygulanmıştır. İyi bi kampanya herkese öneririm bende :D

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Merhaba, avea nın 19 luk paketindeki her yöne 500 dk kampanyasından faydalanmak için başka bir operatörden numaranızı avea ya taşıdığınız zaman bu şekilde kullanabilirsiniz. Siz zaten avea lı olduğunuz için avealılara aveaiçi 1000 kontör verilmektedir :(
Peki avealı olarak heryöne 500+heryöne 1000 sms + 1 gb internetden nasıl yararlanılır. Oldukça basit hemen vodafone veya Turkcell bayiine gidip numaramızı taşımak istediğimizi söylüyoruz. En geç 3-4 gün içinde yeni hattımız aktif olur olmaz, bu kez avea bayisine gidip numaramı taşımak istiyorum diyorsunuz. Böylece Avea nın numara taşıyanlara özel kampanyasından yararlanıyorsunuz. Bu yöntem birçok kişi tarafından uygulanmıştır. İyi bi kampanya herkese öneririm bende :D
yalnız aveadan ayrıldıktan sonra tekrar aveaya gectığınde 3 ay gecmesı gerekıyor.yoksa kabul etmıyorlar

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
pakedin heryöne 500 dakikalı olabilmesi için mesajı başka operatör'den avea'ya geçtikten sonraki 30 gün içerisinde göndermeniz gerekmektedir. 30günden sonra gönderilen mesajdan gelen pakette avea için 1000 dakika bulunmaktadır.

yani kısaca yeni geçenler için bu paket (500 dk)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
avealılar için her yöne 500 dk tarifesi bitmiş 2 ay önce sadece 1000 dk yapabiliyorsunuz

erkanulu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
?? yalnız aveadan ayrıldıktan sonra tekrar aveaya gectığınde 3 ay gecmesı gerekıyor.yoksa kabul etmıyorlar

cerbil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avea 500 dk her yöne olayını kaldırdı ve onun yerine avea içi 1000 dk yaptı

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
3 ay olayi yok. Ben Aveadan Turkcelle sonra Turkcellden Aveaya hemen gecebildim. 3 ay bekleme yok.. Dedikleri gibi gecenlere 500 dk. Aveanin sabit musterilerine 1000 dk. Artik TC Kimlik Nonuzu yazip gondermenizde gerekmiyor. Isteyen herkes bu pakete sahip olabilir.. Yikilan Paket olarak arastirabilirsiniz..