Avast

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
ess 4 ün lisans süresi bitti ben de avast yükledim. ancak bir kaç yerde avastın virüs bulaşınca virüsü değil, virüs bulaşmış dosyayı komple sildiğini gördüm. bu doğru mu? bilgilendirirseniz sevinirim:helpsmilie:

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Konu Avast ise doğrudur. Ben de tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki, ciddi bir virüs tehditi altında kalmadan Antivir'in premium versiyonlarından biri ile tanış. Makinamda avast varken virüsler sistemi çalışmaz hale getirmişti. Nod32'de de. BU antivirde hiç olmadı.

Msfk

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Avast, virüs bulaştığı zaman durmadan virüs var deyip duruyor vede silemiyor.Öyle adamı sinir etmek için yazılmış bir antivirüs.Sana tavsiyem lisanslı nod32 ve yanındada super anti spyware free kullanmandır ;)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
para yok ki. antivir free ve avg link scanner kursam nasıl olur

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Arkadaşım para vermene gerek yok.Antivir premium kur..Buradan 3 aylık promosyon keyi al.Bak keyfine :laugh:

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Antivirüs'e para mı verilir? Zaten işin içindeki insanlarız. Antivir'in premium versiyonları için internette 3 ile 6 aylık deneme sürümü lisans dosyaları bulabilirsin. Google sana yardımcı olur. 6 ayda bir lisans dosyası arar bulursun o kadar. bu linkte de var bi şeyler.

Msfk

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Super anti spyware free bunu aynen yaz Google'a arat spyware'nin bu sürümü ücretsiz ;)

pcxman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avast son dönemde oldukça gelişme gösterdi, ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, herhangi bir problem yaşamadım, virüsleri bulup temizleme konusunda gayet başarılı olduğunu tecrübe ettim, yakında sürüm 5.0 yayınlanacak, sanıyorum ekim ayında, şuan beta sürümü yayınlandı, kısaca ev sürümünü kullanmanı önerebilirim, yeni sürümün ekran görüntülerine alttaki linkten bakabilirsin.

avast! blog avast! 5 is coming… soon!

http://www.av-comparatives.org/ sitesinin yaptığı son testtede %98.2 lik derecesi ile ilk 3 sırada yer alıyor, ücretli sürüm ile ücretsiz sürüm arasında önemli bir fark bulunmuyor, script blocker özelliği kısıtlanmış, bunuda firefox ve noscript eklentisi kullanarak telafi edebilirsin, ayrıca web kalkanı koruması da sağlıyor, diğer ücretsiz antivirüslerde avira ve avg de bu özellik yok.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
aklıma bir hinlik geldi. avasta bir mail atayım diyorum. makinaya avast yükledim. onu koruması içinde bir antivirüs yükleyecem. ne önerirsiniz diye :D