Avast! güncellendi.

kingandfox

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selam arkadaşlar,

Geniş virus database'i, türkçe arayüzü ve kolay kullan gibi bir çok özelliği ile güvenlik hizmeti bulunan avast bu gün itibariyle (06-02-2009) yeni güncelleme yayınladı.

krabice-pro48.gif

avast! 4.8.1335avast! 4.8.1335
avast! 4.8.1335

Bir çok sertifikasyona sahip olan programi aşağıdaki linkten dilediginiz dilden 60 günlük deneme versiyonunu indirebilirsiniz. Programi full kullanabilmeniz için satın almanız gerekmektedir. 1 senelelik lisansin fiyatı ise 35,95 Euro

line-logos.png

Features:
• Antivirus kernel
• Anti-spyware built-in
• Anti-rootkit built-in
• Strong self-protection
• Simple User Interface
• Enhanced User Interface
• Resident protection
• Script Blocker (Professional Edition only)
• P2P and IM Shields
• Network Shield
• Web Shield
• Automatic updates
• PUSH updates
• Virus Chest
• System integration
• Command-line scanner
• Integrated Virus Cleaner
• Support for 64-bit Windows / Vista
• Internationalization

Changes in Version 4.8.1335 (February 5, 2009):
* improvements in some unpackers (WinExec, Installer, ZIP)
* improved memory scan, especially under 64-bit operating systems
* fixed a possible deadlock condition when copying system files from some removable media
* fixed a possible problem with access rights when deleting infected files on reboot
* Web Shield: minor stability fixes
* Internet Mail: smtp.gmail.com and smtp.live.com now ignored on port 25 (as these are SSL only)
* improved healing of some infected files
* various fixes and improvements in the scanning engine
* Web Shield now scans pages compressed with the "deflate" algorithm
* performance optimization of Standard Shield under Windows Vista
* improvements in the automatic sample submission system
* improvements in the URL blocker

Homepage - http://www.avast.com

Size: 30.0 MB

Download
avast! 4.8.1335avast! 4.8.1335

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Gerçekten varmı avast kullanan :D

hakanarin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Niye olmasın ki?

Kırılmış virüs programları kullanacağıma Avast'ın ücretsiz olan Home sürümünü kullanırım ve internette dolaşırkende biraz dikkat ederim.

Al sana bedava korunma. Unutmayın Virüs programının kendisi güvenlik içindir. Birçok crack dosyası zaten virüs içermektedir. Öyle ise bir virüs programını crack'li bir biçimde kullanmak hangi akılla yapılacak birşeydir anlayabilmiş değilim.

kingandfox

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Niye olmasın ki?

Kırılmış virüs programları kullanacağıma Avast'ın ücretsiz olan Home sürümünü kullanırım ve internette dolaşırkende biraz dikkat ederim.

Al sana bedava korunma. Unutmayın Virüs programının kendisi güvenlik içindir. Birçok crack dosyası zaten virüs içermektedir. Öyle ise bir virüs programını crack'li bir biçimde kullanmak hangi akılla yapılacak birşeydir anlayabilmiş değilim.

+

senin dediklerine birde sunu eklemek istiyorum, hadi illegal seri numaralari girebilirsin onu onlarim da bende crack olayina karsiyim, crack yaparken senden programin exe dosyasını soruyor ve onu modifikasyon yapiyor veya direk exe dosyasını değiştiriyorsun.. ben nereden bileyim o crack programinin exe'inin içini açtigi zaman bazi virus kontrol komutlarini silmedigini? sen istedigin kadar update yap ama exe bazi can alici virusleri taramiyorsa veya buldugu zaman onlara bir reaksiyon gostermiyorsa ????

Kesinlikle hic bir programi crack yapmayin, madem satin almak istemiyorsunuz gidin o zaman adam gibi serial'ini bulup girin.

K46

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu tartışmalar daha önce de çok yapıldı.
Avastı professional sürümünü kullanıyorum.
Müşterilerime ve çevreme öneriyorum.
Gayet memnunum.

Avast, günümüzdeki en kaliteli antivirüs yazılımlarından biridir.
Şuursuzca atıp tutan, avasta kötü diyen arkadaşlara sorarım, neye dayanarak avastın kötü olduğunu iddia ediyorsunuz?

Takım tutar gibi fanatizm ağzıyla yazılan mesajları gördükçe sinir oluyorum.
Bilen de bilmeyen de ortaya bişeyler atıyor malesef.
Antivirüs programlarının testlerinde avast genelde üst sıralardadır.
Antivirüs seçimi yapacak arkadaşlara nacizane tavsiyem, forumlardaki fanatik yorumlar yerine, bilinen sitelerin antivirüs testlerinde çıkan başarı raporlarına göre karar verin...

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu tartışmalar daha önce de çok yapıldı.
Avastı professional sürümünü kullanıyorum.
Müşterilerime ve çevreme öneriyorum.
Gayet memnunum.

Avast, günümüzdeki en kaliteli antivirüs yazılımlarından biridir.
Şuursuzca atıp tutan, avasta kötü diyen arkadaşlara sorarım, neye dayanarak avastın kötü olduğunu iddia ediyorsunuz?

Takım tutar gibi fanatizm ağzıyla yazılan mesajları gördükçe sinir oluyorum.
Bilen de bilmeyen de ortaya bişeyler atıyor malesef.
Antivirüs programlarının testlerinde avast genelde üst sıralardadır.
Antivirüs seçimi yapacak arkadaşlara nacizane tavsiyem, forumlardaki fanatik yorumlar yerine, bilinen sitelerin antivirüs testlerinde çıkan başarı raporlarına göre karar verin...
ben dosbilgisayar teknik servisinde calışıyorum defalarca şahit oldum kendi içinde virus gördugune :D:mrgreen:

K46

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben dosbilgisayar teknik servisinde calışıyorum defalarca şahit oldum kendi içinde virus gördugune :D:mrgreen:

Virüs yakalaması mı sorun yani :)
Antivirüs yazılımınının işi nereye bulaşırsa bulaşsın yakalamaktır.
Bulamayan iyi, bulan kötü diye bir mantık varmı?
Virüslü gösterdiği dosyayı inceleyin bakalım ne virüsü gösteriyor.
Çok virüs yakalayan mı iyidir?
Yoksa size göre en az uyarı veren, en az rahatsız eden antivirüs mi iyidir?
Yoruma bak ya..

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben avastın kendinin virus olarak görmesinden bahsetmiştim

Birkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Avast Antivirüs Olarak İyi Ama

Virüs Silmek Denilince Pek fazla İşe Yaramıyor...

Not; Bu Yorumu Avast Professionali 6-7 ay Kullandığımdan Dolayı Yapıyorum.

Şuan -- Avira AntiVir Premium Security Suite + Outpost Firewall Pro Kullanıyorum.

Ve Bilgisayarımda Artık Virüs Yok !!!:devil:

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
ben avastın kendinin virus olarak görmesinden bahsetmiştim
dostum ağzımda aldın lafı :mrgreen: kendi kendinde virus bulan virus programını kullanınca ne oluyor sanki
Ve bu bir gerçektir defalarca kendini virüs olarak görmüştür bir çok olay yaşadım ben bununla kuruyosun pc açılıyo başlangıç taraması felan geçiyo bitiyo sonra açılıyo 10 dk geçmeden bi tane çark dönüyo virüs bulundu diye sil diyosun siliyo bi sonraki pc yi açtığında açılmıyor bakıyorsun ki kendi yanında system 32 dosyasıda götürmüş sonradan anlıyorsun işin sırrını ve sonra tekrar windows kurma işlemi filan ...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Avast Antivirüs Olarak İyi Ama

Virüs Silmek Denilince Pek fazla İşe Yaramıyor...

Not; Bu Yorumu Avast Professionali 6-7 ay Kullandığımdan Dolayı Yapıyorum.

Şuan -- Avira AntiVir + Outpost Firewall Pro Kullanıyorum.

Ve Bilgisayarımda Artık Virüs Yok !!!:devil:

+1:icon_:
Taş gibi sistem
spyware emergency de ekleyebilirsin ;)

K46

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 2-3 yıldır evdeki pcde avast pro kullanıyorum.
Ayrıca bugüne kadar tonla pcye avast (home yada pro) kurdum.
Bahsettiğiniz gibi bir sorunla 1 kez bile karşılaşmadım, üstelik güvenlik düzeyini yükseğe ayarlıyorum kıldan tüyden nem kapsın diye...
Avastın kendini virüs olarak gördüğünü iddia eden arkadaşlar awastı alwil software resmi sitesinden indirsinler, sorun yaşamayacaklardır.
Crack dosyalarında virüs çıktığına çokça şahit oluyoruz ya da crack dosyaları lisans haklarına aykırı olduğundan bunların bazıları zararlı yazılım olarak gösterilebilmekte..
Uyarı raporunda verilen zararlı yazılımın ismine bakarak, nette küçük bir araştırma yaptığınızda gerçekten virüs mü yoksa sadece zararlı yazılım uyarısı mı aldığınız hakkında fikir sahii olabilirsiniz.
Cracklar ve keymakerlar lisans haklarına aykırı olduğu için zararlı yazılım kategorisine girmektedirler..
Bu dosyalarda alınan uyarılar genelde zararlı yazılım uyarısıdır, virüs uyarısı değil. (raporu dikkatlice incelerseniz anlayabilirsiniz.)
Sisteminin antivirüsten dolayı kasılmasından, vs. şikayetçi olanlara avastı denemelerini tavsiye ederim.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Güvenlik programını güvensiz yerden almak/indirmek baştan yanlış zaten.
Kapıya güvenlik koyacaksan valilik onaylı sertifika taşımalı.

apparatebau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendini virüsmü sanıyor bu çok komik arkadaşlar siz tutup patchli keymakerla kullanırsanız virüs zanneder tabi,hiç öyle bir problemi yok gayet iyi çalışıyor birçok virüs ptogramı kullandım,Kaspersky,Norton,Awg,şimdide avast kullanıyorum.Kashersky ı bunlardan ayrı tutuyorum o 1 numara bence ama bilgisayarın güçlüyse kasper kullan derim çünkü çok kasıyor makinayı diğerleri içinde ise Avastı öneririm kullanımı gayet kolay ve anlaşılır Türkçe yamasıyla güzel bir program