- Reaksiyon puanı
- 14
Vista SP1 çıkmadan önce Vista'da Avast 4.8 kullanıyordum. Vista SP1 çıkıpta yükledikten sonra Vista'nın Aero arayüzü birden gitti ve ne yaptıysam tüm araştırma ve gayretlerime rağmen geri getirememiştim. Şimdi bazı programlarım Vista Aero arayüzüne uygun olmadığını ve engellediğini duydum ve sonra birde baktım ki benim tv kartımın Vista uyumlu AVerTV 6 programıda çalıştığında Aero arayüzü çalışmayı durduruyor. Aynı şeyi Avast 4.8'de de mi yapıyor merak ediyorum ben hemen format atttım ve Ultimate'den Home Premiuma düşürdüm sistemi Avira 8'de sorun yok. Şuan da Avast ve Vista kullanan arkadaşlar bir yazabilir mi sorun olup olmadığını?
Deneme yapacağım ama ucu formata ve gereksiz saatlere gidiyor sonra çünkü SP1'i yükledikten sonra DVD'den onarmada yapılamıyor nedeni DVD entegre içince SP1 olaması. -Hadi onu ileride hallederim de- en azından şu anda Vista ve Avast kullananlar bir yazarsa hem bir sorun varsa ortaya çıkmış olur.
Deneme yapacağım ama ucu formata ve gereksiz saatlere gidiyor sonra çünkü SP1'i yükledikten sonra DVD'den onarmada yapılamıyor nedeni DVD entegre içince SP1 olaması. -Hadi onu ileride hallederim de- en azından şu anda Vista ve Avast kullananlar bir yazarsa hem bir sorun varsa ortaya çıkmış olur.