Viserys
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 166
Avast! kullanıcı bilgilerini çalıyor. Hala kullanmak istiyor musunuz?
O zaman gerek yok benceHocam zaten bilgisayara oyun,program vs. indirmiyorum bir eba canlı ders var başka bir şey yok
Ayarlarında silmek için ayrı bir bölüö vardı sanki. Tam bir musallat yazılım...hocam nasıl kaldırabilirim yönetici izni istiyor veriyorum silmiyor
O da doğruKaspersky işin de daha başarılı olduğunu kabul ediyorum ama çok beğenilen ve popüler olan ne varsa bana göre diğerlerinden daha teklikeli şimdi kaspersky şöyle böyle desem birisi çıkıp elbette kaspersky en iyisi b.k atma diyecek ama değil mimecburen kurucaz birtane,çünkü basit bir internet surf unde bile web sitelerinden zararlı bulaşabiliyor,kur birini gitsin hepsi zaten kurulu olduğu ülkeye istihbarat sağlıyordur yapacak bir şey yok,içtiğim sigara marlboro amerikan,içtiğim kola coca cola amerikan,kullandığım windows amerikan,kaspersky rus yerli milli bir şeyimiz yok.
Ücretsizde Malwarebytes de hiç fena sayılmaz bence.Eset nod 32 Antivirus kullan.
Eset indirirsem 2 antivirüs olunca sistemde sıkıntı çıkmaz mı hocam?Eset nod 32 Antivirus kullan.
Diğerini silmezsen zaten kuramazsın.Eset indirirsem 2 antivirüs olunca sistemde sıkıntı çıkmaz mı hocam?
Çakışma yaşanır, uyarı verir. Ayrıca neden 2 antivirüs kullanacaksınız ki? Bir tane düzgün antivirüs programı yeter de artar bile.Eset indirirsem 2 antivirüs olunca sistemde sıkıntı çıkmaz mı hocam?
Neredeyse 2013 yılına kadar iyi geldi ama sonrasında işlevini bozdu.Yok, önermem. Bir süre kullanmıştım ve açıkçası memnun da kalmamıştım. Zırt pırt bildirimleri işgal ediyor, pc yi yavaşlatıyor falan... Yok avast önermem cidden. Zaten doğru düzgün de koruyamıyor
Eset + Malwarebytes Premium?Eset indirirsem 2 antivirüs olunca sistemde sıkıntı çıkmaz mı hocam?