avast! 5.0.326 Beta

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
sg37l0.png

Ücretsiz olan bu antivirüs yazılımı, masaüstünüzü ve verilerinizi korur. avast! malware’in bütün formlarını, spyware’leri, rootkitleri ve truva atlarını bulur ve bilgisayarınızdan uzaklaştırır. Ev kullanıcıları için ücretsizdir.

avast! Home 4.8.1368 (39.2 MB)
avast! Professional 4.8.1368 (39.5 MB)
avast! 5.0.326 Beta (37.3 MB)

Not Yazılım Haberlerinde açtığım konuların alıntı çerçevesi içindeki açıklamalarının kaynağı Google'dır! Programın yeni sürümünün araştırması ve çoğu ekran görüntüleri bana aittir! Konu olduğu gibi alıntı değildir! Bilginize...

mcb77

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
2
Avast'ı bütün bilgisayar kullanıcıları tanır. Bir şekilde kullanmışlar yada adını tavsiye eden arkadaşlarından duymuşlardır. Şimdi 5. sürümü çıkmış beta olarak.

Tabi veri güvenliği deyince insanların bir kere sütten ağzı yanında yoğurdu da üfleyerek yemeyi tercih ediyorlar. Kullandıkları bir virüs programı bizi bir defa yanıltsa hemen ondan soğuyup başka alternatiflere dönüyoruz. Bir nevi o isme küsüyoruz :)

Şimdi avastta benim için böyle. Virüsler solucanlar elini kolunu sallayarak giriyordu sistemime. O da gayet sessiz çalışıyordu diyebilirim -çıt çıkarmıyordu :)- ...
Sonuç olarak yeniliklere ne kadar açık olmamız gereksede ben kolay kolay tekrar avast'ı sistemime kuracağımı sanmıyorum.

Ancak ücretsiz antivirüsler dünyasında bir alternatif olabilir en azından.

Bilgilendirme için teşekkürler.