Avant Browser 2010 Build 131

TEGİN

Profesör
Katılım
13 Mayıs 2009
Mesajlar
2,102
Reaksiyon puanı
92
Puanları
48
Avant Browser,


İnternet Explorer alt yapısıyla geliştirilen ancak İnternet Explorer’a göre daha fazla kullanışlı özellik içeren bir internet tarayıcı.Eğer İnternet Explorer kullanıcıysanız ve özellikleri sizi tatmin etmiyorsa Avant Browser sizi yeterince tatmin edecektir.
Peki Avant Browser’ı alternatif yapan özellikleri neler kısaca onlara değinelim:


*Çoklu İşleme : Bu özellik sayesinde bir sekme hata verdiğinde bu durum tarayıcınızın donmasına veya diğer sayfaların çökmesine neden olmaz.
*Anti-Freezing : İnternet sitelerinde Ajax teknolojisi kullanılmaya başladığından beri bu teknoloji tarayıcılarda donmalara sebep oluyordu.Avant Browser’da bu sorun ortadan kaldırılmıştır.
*Gizli Gezinme (Private Browsing) : İnternet sitelerini bu özelliği kullanarak gezdiğinizde Avant Browser internet bilgilerini bilgisayarınızda dolayısıyla tarayıcınızda tutmaz ve sitelerin çerez bırakmasına izin vermez.
*Otomatik Form Doldurma : Bu özellik sayesinde şifrelerinizi ya da web sitelerine girdiğiniz form bilgilerini hatırlamanıza gerek kalmaz.Avant bu formları otomatik olarak doldurabilir.
*Online Bookmarks : Bu özellikle Avant Online Bookmarks Service ‘e üye olarak yerimlerinizi online ortamda saklayabilir ve her yerden ulaşabilirsiniz.
*Fare Hareketleri : Tarayıcnızı fare hareketleriyle kontrol etmek isterseniz bu özellik size göre.


Bu özelliklerin dışında ; pop-up(açılır pencere) ve reklam engelleme, gerçek tam ekran ve alternatif tam ekran modu,flash animasyon engelleme,RSS okuyucu ve çoklu doküman arayüzü gibi pek çok yararlı özelliği barındırmaktadır.Alıntı




AVANT BROWSER 2010 BUİLD 131 İNDİR
 
Üst