Autorun ve yandaşlarına son !!

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Autorun ve çalıştırdığı .com|.bat|.exe|.pif|.scr|.svd|.dat|.tmp|.cmd
dosyalara son !

Linkteki 6 KB lık açık VBScript kodlarıyla tüm bunlara veda edin. Bütün Sürücülerinizi sırasıyla temizliyor ve Gizli dosyaları göster seçeneğinide aktif hale getiriyor.
Yapmanız gereken tekşey çift tıklamak.

Sanki bir icadı tanıtıyor gibi konuştum ama umarım işinizi görecektir.:donatello:

indir

serheldan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zQQm tesekkur ederiz, yalnız ben %100 temiz olduğunu bildiğim ve zaten yeni kurduğum sistemimde kodlarını denemek istedim ama demekki senin programa göre bir sürü virus varmış :)

Biraz reklam koksada ve yararları tartışılsada; şu temizlendi şu temizlendi diye saniyede bir reklamlı uyarı pencereleri vermesi psikolojik bile olsa insanı rahatlatıyor :D
Aslına bakılırsa bir anda birden fazla uyarı pencereleri açılınca ben senin kodları virus sandım :D

Ellerine sağlık, eğlenceliydi..

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Kill Amvo ile aynı görevi yapmaktadır. Temizleme işine gelince temizleme yapmaz. Sadece ortaya çıkartır. Temezlemek için bilgisayarınızda antivirus programınızın olması gerekir. Güzel bir paylaşım ellerinize sağlık.

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Evet combofix bu alanda çok iyi bir program ama autorun komutu daima kötü programları çalıştırmıyor. Örneğin ben flash belleklerime [autorun]... komutu sayesinde inf dosyasıyla icon koydum. =) çokda tatlı duruyor :D
Yöntem

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Rapide yükleseydin bari.

UzmanWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de Autorun Remove programını kullanıyorum.Tavsiye ederim.

openline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biraz gereksiz bir program bence sonuçta autoran komutu ile çalışan bir sürü program var gerekli

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Evet combofix bu alanda çok iyi bir program ama autorun komutu daima kötü programları çalıştırmıyor. Örneğin ben flash belleklerime [autorun]... komutu sayesinde inf dosyasıyla icon koydum. =) çokda tatlı duruyor :D
Yöntem
bu senin video da Autorun.inf kaydetmeye çalışıyor ya. Eğer bir autorun virusu yediyseniz onu silmeden bunu bu şekilde kaydedemezsiniz.

Ayrıca meraklısına ben daha önce konu açmıştım :)

FlashBellek-Harddisk-CD gibi medya depolama araçlarında işlemler...