Audiggle 2.0.0.1

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
İsmini Bilmediğiniz Şarkıları Bulun

Bazen bir şarkı dinleriz ya da duyarız fakat adını ya bilmeyiz ya da aklımıza gelmez.Bu durumda bize yardımcı olacak program Audiggle programıdır.Program açık kimlikli müzik bulma programıdır.Programı kullanarak söyleyenini veya ismini bilmediğimiz şarkıları bulabilirsiniz.

Bilgilerini bilmediğiniz müziği programa yükledikten sonra program size şarkının temel bilgilerini buluyor.Ayrıca şarkıcı ile ilgili konser bilgileri,şarkı sözleri ve videoları da bulup karşınıza getiriyor.alıntı

Sistem Gereksinimleri
Windows XP, Vista veya Windows 7
* 1 GHz ya da daha üst bir işlemci
* 512 MB ya da daha üst RAM
* 16 bit Ekran Kartı
* .NET Framework 2.0
* Genişbant İnternet Erişimi

İNDİR>>>

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Çok teşekkür ediyorum.

Nasıl kullanabileceğinizi de ben açıklıyorum. Çünkü çalışmadığından dert yanabilirsiniz.

Bir Yabancı bir de Türkçe şarkı olarak denedim Albüm, Artist ve Şarkı İsmi olarak önüme getirdi.

Programı kurduğunuz zaman sizden kullanıcı ismi ve parola isteyecek oradan Register seçeneğinde hemen kendinize kullanıcı ismi, parola ve e-mail adresi yazıyorsunuz. e-mail onayı gerekmiyor onayladıktan sonra hemen kullanıcı adı ve parola ile sisteme giriş yapabilirsiniz.

Üst menü de File seçeneği var tıklayın, Setting'e girin, 4 sekme var Mixsers sekmesine gelin alt menüsünden Audiggle Recorder var tıklayın Apply ve OK basın çıkın.

Sonra yine programdasınız arka planda herhangi bir müzik açın Audiggle programından SEARCH butonuna basın arka planda çalınan şarkının ayrıntısını gösterecektir size.

Evet tüm ayrıntıları çıktı sağ kısımda ise paylaş seçenekleri mevcut dilerseniz facebook, twitter vs. bir tıklamayla paylaşabilirsiniz. Uzatmayayım programda EXPLORE butonu var ona tıkladığınızda web sitesi açılacaktır. O şarkıyla ilgili internette ki tüm Videolar, Albümler, Şarkı sözleri, Konser biletlerinin satıldığı yerler ve zamanları vs. karşınıza getirecektir.

Fakat her bir aramada şunu yapmanız gerekiyor. File / Setting / Mixsers sekmesi / Alt menüsünden Audiggle Recorder yapıp Apply ve Ok basıyoruz bu kadar basit. Mixsers'den Mikrofon'u seçerseniz mikrofondan söylediğiniz şarkıyı bulup çıkartır. Sonrası için yine SEARCH butonu ve siz şarkıyı okuduğunuzda aramaya başlaması. Farketmiyor internette herhangi bir video da izliyor olabilirsiniz kulaklığınızdan (yada hoparlör) gelen sesi aramaktadır bunun içinse Audiggle Recorder'de olması gerekmektedir.

Şimdi özetini çıkarıyorum. programı kurdunuz girişe tıkladınız. Ayarlardan her bir arama için Audiggle Recorder yaptınız. Arka planda müziğinizi açtınız programdan SEARCH butonuna bastınız ve istediğiniz karşınızda. EXPLORE seçeneği ise o şarkı için daha ayrıntılı olarak kendi web sitesinden ayrıntıları göstermektedir.

İyi kullanımlar.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Düzeltiyorum, her defasında Mixsers sekmesi / Alt menüsünden Audiggle Recorder yapmanıza gerek olmadığını görmekteyim. Baktığımda her defasında seçeneğin yok olduğunu gördüğüm için bu işlemin mecbur olduğunu sandım ;) Yani bir defa yapmanız yetiyor artı kendi sesinizle arama yapmak istiyorsanız Mixsers sekmesi / Alt menüsünden Mikrofon seçeneği.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
aynen sorunlu program paralıya yönlendirip duruyor

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
özür dilerim maile gelen aktivasyondan sonra çalışmaya başladı ve gayet başarılı...

finrod

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aslında iyi ve kullanışlı bir program ama telefonumda Shazam varken çok ihtiyaç duyabileceğim bir program değil :) Paylaşım için teşekkürler