Bayinin kazandığı parayı soruyorum. Sizin bu yazdığınız rakamla alakası yok sorumu tekrardan okur musunuz?276.876,19 TL
Kimi %3 diyor kimi %10 kimisi %7 diyor.Bildiğim kadarıyla bayiler arabadan az, servis ve bakımlardan daha çok para kazanıyor
Markadan markaya değişiyordur dediğiniz doğru olabilir. Zamanında Skoda Superb 150bin ₺ iken sorduğumuzda 4bin ₺ kazanıyoruz demişti bayi müdürü.Kimi %3 diyor kimi %10 kimisi %7 diyor.
Arkadaşımın babasının audi-vw-skoda bayisi var a6 almayı düşünüyoruz. Güzel indirim yapacağını söyledi ama daha fiyat konusuna gelmedik liste fiyatı üzerinden yüzde kaç indirim sağlayabileceğimi öğrenmeye çalışıyorum. Pazarlığımı ona göre yapmaya çalışacağımMarkadan markaya değişiyordur dediğiniz doğru olabilir. Zamanında Skoda Superb 150bin ₺ iken sorduğumuzda 4bin ₺ kazanıyoruz demişti bayi müdürü.
Tanıdıksa baya indirim yapar diye düşünüyorum. %3 indirim yapsa dahi baya fiyat farkı oynuyor. Şimdiden hayırlı olsun.Arkadaşımın babasının audi-vw-skoda bayisi var a6 almayı düşünüyoruz. Güzel indirim yapacağını söyledi ama daha fiyat konusuna gelmedik liste fiyatı üzerinden yüzde kaç indirim sağlayabileceğimi öğrenmeye çalışıyorum. Pazarlığımı ona göre yapmaya çalışacağım![]()
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla olur.Tanıdıksa baya indirim yapar diye düşünüyorum. %3 indirim yapsa dahi baya fiyat farkı oynuyor. Şimdiden hayırlı olsun.
yuh kıytırık a6 700K çüş...
arkadaş ile ye iç yat alışveriş yapma kimse zararına satış yapmazArkadaşımın babasının audi-vw-skoda bayisi var a6 almayı düşünüyoruz. Güzel indirim yapacağını söyledi ama daha fiyat konusuna gelmedik liste fiyatı üzerinden yüzde kaç indirim sağlayabileceğimi öğrenmeye çalışıyorum. Pazarlığımı ona göre yapmaya çalışacağım![]()
Diğer bayilerden fiyat ve bilgi öğrendikten sonra kendisiyle konuşacağım. Kendiside doğuştan ve farklı bayilerden git fiyat sor bilgi öğren gel dedi.arkadaş ile ye iç yat alışveriş yapma kimse zararına satış yapmaz
dost kazı loading ...
ya bu araçları kendi sitelerinden alamıyoz mu ki aracılara faiş fiyatlar vererlimDiğer bayilerden fiyat ve bilgi öğrendikten sonra kendisiyle konuşacağım. Kendiside doğuştan ve farklı bayilerden git fiyat sor bilgi öğren gel dedi.