Aturk.org

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mhmzergn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni bir torrent sitesi site fena değil iş görür eğer isteyen varsa 15 adet davetiyem var hemen gönderilir mail adresinizi yazın yeter :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
MAİL geldi bana nereden geldiyse 15 adet davetiye verdiler, pazartesi günü isteyen arkadaşlar olursa dagitirim.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
MAİL geldi bana nereden geldiyse 15 adet davetiye verdiler, pazartesi günü isteyen arkadaşlar olursa dagitirim.
Hocam bu torrent sitelerinin diğer torrent sitelerden farkı nedir çünkü onlarda torrent ile bir sürü içerik paylaşıyorlar buradaki farklar nedir neden davetiye dağıtılıyor biliyorsanız anlatır mısınız?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bilmiyorum banada nereden geldiyse gelmiş yeni kurulduğu içindir. Aynı içeriğe sahiptir büyük ihtimal siteye bakma fırsatım olmadı.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ikinin biri davet maili atık gıcık ediyorlar insanı... :cursing:

mhmzergn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ikinin biri davet maili atık gıcık ediyorlar insanı... :cursing:

bence de istemeyene atmamak lazım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam bu torrent sitelerinin diğer torrent sitelerden farkı nedir çünkü onlarda torrent ile bir sürü içerik paylaşıyorlar buradaki farklar nedir neden davetiye dağıtılıyor biliyorsanız anlatır mısınız?

yeni bir site büyük ihtimalle uye sayısını artırıp kendini gelistirmek istiyor site bu yuzden davetiye dagıtıyor.
torrent sitelerinde fark yok hepsinin mantıgı aynı fark su bazılarında bulamadıgın birseyi digerinde bulabilirsin tek fark bu

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
yeni bir site büyük ihtimalle uye sayısını artırıp kendini gelistirmek istiyor site bu yuzden davetiye dagıtıyor.
torrent sitelerinde fark yok hepsinin mantıgı aynı fark su bazılarında bulamadıgın birseyi digerinde bulabilirsin tek fark bu

Sağolun.

arif2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İteyen arkadaş olursa bende de 15 tane davetiye var isteyen olursa pm(özel mesaj) atsın

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
nerden buldularsa mailimi bana da davetiye atmışlar
rmdd8M.gif

ZeoN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Tüm dosyalarımız freelech üstelik davetiye de gerekmiyor ayrıca tüm sunumlarda server desteği vardır.Ayrıca çok geniş bir film arşivi mevcut aradığınız bir çok filmi istek yapmanız halinde yukleme imkanımızda vardır.

hanox

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar site hala üyeliğe açık ve herşey altın.Kaçırmayın çok kaliteli bir site.

ZeoN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
site Turkseed.com olarak devam etmektedir.

MAKBURN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
torrentcell - aturk - turkseed ... Vay be ne değişim. Eski cell'li olarak haberim olmaması garip. Tanıyan da olmadı ki davetiye de vermediniz. Neyse bakalım hayırlısı olsun.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Konu site kapandığından dolayı konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...