Attempting To Kill Init

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Mint Maya kullanıyorum dünden beri linuxu açamıyorum recovery modda işe yaramadı boot ekranında Attemting to kill init yazıyor ve orada kalıyor nasıl düzeltebilirim acil kimse cevap yazmazsa yeniden yükleyeceğim dosyaları kurtardım ama o kadar özelleştirmeyi baştan yapmak istemiyorum lütfen yardım edin!

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güncel şu anda live usb'den yazıyorum

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Mint Maya kullanıyorum dünden beri linuxu açamıyorum recovery modda işe yaramadı boot ekranında Attemting to kill init yazıyor ve orada kalıyor nasıl düzeltebilirim acil kimse cevap yazmazsa yeniden yükleyeceğim dosyaları kurtardım ama o kadar özelleştirmeyi baştan yapmak istemiyorum lütfen yardım edin!

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güncel şu anda live usb'den yazıyorum
Dün ne yaptınız da ondan sonra bu oldu,başka bir sürüme giriş yaptınız mı,kurulu tek işletim sistemi mint mi,sistem dosyalarına zarar verdiniz mi ?

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Dün ne yaptınız da ondan sonra bu oldu,başka bir sürüme giriş yaptınız mı,kurulu tek işletim sistemi mint mi,sistem dosyalarına zarar verdiniz mi ?
Sistem dosyalarına dokunmadım mint'in yanında Windows 7 Ultimate var son olarak da apt-get hata veriyordu dosyaları yükleyemiyordu onları düzeltiyordum

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,007
Life Cd'den Gparted ile Mint kurulu bölümü seşin ve sağ tıklayıp "CHECK" seçin.