faruk16
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
mediamarktta 600 tlye motorola atrix gördüm özellikleri de hoşuma gitti, bu fiyata şu telefon daha iyi diyebileceğiniz bir öneriniz var mı acaba?
ısınma olayını ben de duydum evet ama çok yüksek boyutlu oyunlarda ısınıyor diye de eklemişti kullananlar, fiyat konusunda ne diyorsunuz 600 tl iyi midir sizce? ha bir de ekran demişken tft sanırım o yüzden mi beğenmediniz?
Kullanıcıların sayfalarca olumlu yorumu var cihaz hakkında. Ekran benim için önemli bir kriter o yüzden tercih etmedim
Kamerası iyi değil yalnız. Gün ışığı altında sorun yok ama karanlıkta ve spot altında kötü çekiyor. Alırken hesaba kat. Wifi çekim gücü çok yüksek değil, Galaxy Gio'dan kötü mesela.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ekranın ghostling dışında ne sorunu var? Bir de pikselleri çok kolay görünüyor saçma bir şekildeBaşka bilmiyorum ben.
Ne için kullanılacağına bağlı olarak değişir bence.Atrix bitti artık
Mini sadece güncel, Atrix ezer onu. Kernel çıkarsa ben buradan yardımcı olurum ROM konusunda
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Mini sadece güncel, Atrix ezer onu. Kernel çıkarsa ben buradan yardımcı olurum ROM konusunda![]()
atrixin kafama takılan tek sorunu güncel olmaması ama ona da sen yardımcı olurum dedin tamamdır bitti o zaman o iş, ne işim diğerleri![]()
Sene? Şimdi kendim bizzat kullandığım için çok daha yakından takip ediyorumdur diye tahmin ediyorumdur. Ekim gibi official ICS gelecek denildi, sonra Ekim gelince cihazı güncelleme tablosundan çıkardılar. Sonra developerlar olaya el attı ve sıfırdan kernel yazmaya başladılar. Atrix Tegra chipsetli olduğu için GB kerneliyle ICS ve JB'de HWA(Donanım hızlandırma) çalışmıyordu. Video kaydı yapamıyordunuz ve oyunlar adam akıllı çalışmıyordu. Sonra bir ROM sızdırıldı sorunlu bir kernelle, o da minik bir heyecan yarattı sonra göçtü gitti. Son olarak mmontuori ve krystianp önderliğinde çalışan developerlar 3.1 kerneli önce boot etmeyi başardılar, şimdi de bir bir bütün driverlarını yazıyorlar, en fazla 1 ay veriyorum da ben, garantiye alarak söyleyeyim 2 ay sonra ICS ve JB Atrix kullanıcılarına sunulacak. Hatta ben kerneli kullandım biraz, daha kullanıma sunulmadı alpha ya da beta yayınlanmadı ama sağolsun bir arkadaş toplamış kerneli, gelecek var kesinlikle. Başka soru?artixe rom geleceği mechul kaç senedir gelemeyen rom.