Masaüstü Oyun Bilgisayarı & Gaming PC Modelleri | Atom Bilişim
En iyi Oyun Sistem Tavsiyesi Atom Bilişim'de! Tıklayın, birbirinden indirimli ürünleri Atom Bilişim güvencesiyle hemen satın alın.
Gönderdiğiniz işlemci ile yazdığım islemci arasında fark olabilir orda bütçeniz varsa alabilirsinizde ama sistemden önce tavsiyem 300 400 lira ucuz diye bazı sitelere bağlı kalmayın çok güvenilirdir belki de araştırıp ona göre karar vermenizi tavsiye ederimDaha yeni forumda bu site sorulmuştu bende orada yazdim. Bu fiyata zaten sistem toplayabilirsiniz bu akşam bir arkadaşa toplamak için önerilen sistemi atayim
Gigabyte B450M S2H AMD B450
AMD 5 1600
MSI GeForce GTX 1650 GAMING X 4G
Aerocool Split 500w
8GB DDR4 2400Mhz CB8GU2400 CRUCIAL BASİCS
Crucial BX500 CT240BX500SSD1 240 GB
Bu donanımlar 3.420,89 TL tutuyor, RX 570 yaparsanız 300 TL fiyat düşer.
Rami 3200MHz yapmanız fiyatı arttırsa da çok fazla faydası olur onun yanında hdd yazabilirsiniz. Ve markalarda önemle almak istediğiniz bisey varsa alabilirsiniz mesela ram crucial yerine corsair vengeance 3000 mhz
Cevabın için teşekkür ederim. Peki attığım sistem ne gibi oyunlar kaldırır bilgi verir misin? Birde site hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?Daha yeni forumda bu site sorulmuştu bende orada yazdim. Bu fiyata zaten sistem toplayabilirsiniz bu akşam bir arkadaşa toplamak için önerilen sistemi atayim
Gigabyte B450M S2H AMD B450
AMD 5 1600
MSI GeForce GTX 1650 GAMING X 4G
Aerocool Split 500w
8GB DDR4 2400Mhz CB8GU2400 CRUCIAL BASİCS
Crucial BX500 CT240BX500SSD1 240 GB
Bu donanımlar 3.420,89 TL tutuyor, RX 570 yaparsanız 300 TL fiyat düşer.
Rami 3200MHz yapmanız fiyatı arttırsa da çok fazla faydası olur onun yanında hdd yazabilirsiniz. Ve markalarda önemle almak istediğiniz bisey varsa alabilirsiniz mesela ram crucial yerine corsair vengeance 3000 mhz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gönderdiğiniz işlemci ile yazdığım islemci arasında fark olabilir orda bütçeniz varsa alabilirsinizde ama sistemden önce tavsiyem 300 400 lira ucuz diye bazı sitelere bağlı kalmayın çok güvenilirdir belki de araştırıp ona göre karar vermenizi tavsiye ederim
Bir-çok oyunu rahatlıkta oynabilirsin. Böyle ağır sistem istiyen oyun pek yok piyasa da lowda bile olsa ağır oyunları acar yani. Onun dışında da bütçen varsa rami 16 yap uzun ömürlü olsun sonradan eklemek zorunda kalma ve sonrasında ram uyumsuzluğu yaşama.Cevabın için teşekkür ederim. Peki attığım sistem ne gibi oyunlar kaldırır bilgi verir misin? Birde site hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
RAM'i en az 3000 alman lazım. Ayrıca 2x8 al.Anladım teşekkür ederim o zaman site hakkında yorumları alayım biraz ? bazı yerlerde 2. El parça kullanıyor diye gördüm de. Parçaların kutusu ve faturası geliyor mu acaba?
GTX 1650 ölü mü. Yapma kardeşim bisey bilmeyen insan olsak öyle sanıcaz. Ikinci el piyasasında neden bu kadar amd var sanıyorsunuz. Gelip bu adama rx570 öneren insanların elinde patladığına ben şahit oldum.Ya bir Allahın kulu bile uyarmamış adamı. GTX 1650 ölü bir kart kardeşim, kullandıkları SSD Turbox denilen 3-4 gün sonra elinde kalacak bir parça, Kasa Mesh bile değil yani sistemin hava alamayıp fırına dönecek, PSU büyük ihtimalle sistemle birlikte kendini yakacak, kötü bir sistem. Hemde 4000 TL'ye. Bu paraya daha efsane sistem topla.
1650 nasıl ölü? Şu an bir sürü kişi GTX1050 , 1050 Ti , 1060 kullanıyorken 1650 gibi güncel bir kart nasıl çöp oluyor? GTX9xx serisi bile halen daha çoğu oyunu oynatacak güçte.Ya bir Allahın kulu bile uyarmamış adamı. GTX 1650 ölü bir kart kardeşim, kullandıkları SSD Turbox denilen 3-4 gün sonra elinde kalacak bir parça, Kasa Mesh bile değil yani sistemin hava alamayıp fırına dönecek, PSU büyük ihtimalle sistemle birlikte kendini yakacak, kötü bir sistem. Hemde 4000 TL'ye. Bu paraya daha efsane sistem topla.
Kesinlikle fan boy felan değilim marka olayi cok dogru değil zaten. Ben bana en iyisi hangisi olursa onu alırım. Bu her konuda böyle. Amd ekran kartlarına kotu demem asla ama ben genelde ekran kartında tercihimi nvidiadan yaparım. Bir çok modelini kullanma şansım oldu. Güçsüz karta rastlamadım. Yeni nesil bir kartın da pek güçsüz olacağını sanmıyorum. Ama yine de kullanmadığım için kesin bisey diyemem. Eğer güçsüz olduğunu düşünüyorsan öyle de olabilirArkadaşlar ölüden kastım güçsüz olması. RX 570 bile eziyor bu kartı, üstüne 4100 TL'lik bir sistemde kullanılmış. Nvidia fanboyu olmadığınızı umut ediyorum.
Fanboy değiliz ama sadece ölü tabirin yanlıştı. Orasını da aydınlattığına göre sorun yok ?Arkadaşlar ölüden kastım güçsüz olması. RX 570 bile eziyor bu kartı, üstüne 4100 TL'lik bir sistemde kullanılmış. Nvidia fanboyu olmadığınızı umut ediyorum.