Atm parami yuttu

internetkurdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bugün Ziraat Bakası Atm sinden kartsız işlemle 45 TL yatıracaktım üç kez denedim telefona şifre gelmiyordu en sonunda arkadaşın telefon numarasını yazdım gelince kod bana mesaj atacaktı mesajı gelmeyince aradım o esnada atm soru sormuş işleme devam etmek istiyor musunuz diye ben de görmedim bir şey yapamadım parayı beklerken parayı yollamadı sonra müşteri hizmetlerini aradım tc kimlik numaramı yazdım fakat bana sisteme kayıtlı değilsiniz dedi ne yapmam lazım kimisi için az bir miktar görünse de benim bir haftalık okul harçlığım lütfen cevap verin

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Müşteri hizmetlerini ara durumu anlat ilk iş günü kontrol edip hesabına yatırırlar.

internetkurdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Müşteri hizmetlerini ara durumu anlat ilk iş günü kontrol edip hesabına yatırırlar.

abi aradım dedi tc yaz bende atmden yaptigim islemin tcsini yazdım boyle bir kisi yok dedi sistemde bugün pazar yarın gideyim mi bankaya

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
abi aradım dedi tc yaz bende atmden yaptigim islemin tcsini yazdım boyle bir kisi yok dedi sistemde bugün pazar yarın gideyim mi bankaya

Kart sahibi kiminse onun araması veya şubeye gitmesi lazım, bu durum çok kez başıma geldi hepside sorunsuz halledildi.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Reklamlarda Ziraat hep, biz şöyleyiz biz böyleyiz diyordu. Bi ara bankaya git, durumu anlat bakalım ne diyecekler.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Git adamların başlarını şişir parayı kontrol ettirmelerini sağla elbet fazla çıkacaktır.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
kart sahibi derken abi kartsız ödeme yaparken para gitti

Ha o zaman durum nasıl olur onu bilemem ama sana biaz sorular sorarlar kaç 10 TL kaç 50 TL gibisinden çünkü herkezin yatırdığı tutarlar ayrı ayrı kayıt alınıyor fazla çıkan paraya senden başka itiraz eden olmazsa verirler.