MSefaB
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 49
Arkadaşlar para yatirmak icin gittim ve atm kartimi geri vermedi ne yapacagim.
Atm hangi bankanınsa git oradan al verirlerArkadaşlar para yatirmak icin gittim ve atm kartimi geri vermedi ne yapacagim.
buyuk ihtimalle yeni kart isteyecegimBankanın müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatır mısın ? Bakım ekibi gider ve kartı alıp senin alabileceğin bir şubesine yönlendirir. Eğer alamıyorsan da papara ile konuştuysan sana yeni kart gönderirler.
Maks zaten 750 TL ?icinde yuksek miktarda para vardi
Eğer bir öğrenciysen 50-100TL'de yüksek paradır ?Maks zaten 750 TL ?
e postayla olmaz paparayı aramayı deneArkadaşlar para yatirmak icin gittim ve atm kartimi geri vermedi ne yapacagim.
Sen 50 lira ne demek biliyor musun?Eğer bir öğrenciysen 50-100TL'de yüksek paradır ?
Ayırca tek tuşla kartımın kulanımını istediğim zaman açıp kapatabiliyorum canısı.Çok güldüm ya. Arasaydın ya bankayı oradayken ne bıraktın geldin. Kart gitti belki de aldı birisi.
size çaresizliği anlatamam ama gösterebilirimArkadaşlar para yatirmak icin gittim ve atm kartimi geri vermedi ne yapacagim.
Vallahi bruh. Yetkililerden yardım al.Arkadaşlar para yatirmak icin gittim ve atm kartimi geri vermedi ne yapacagim.
20 yaşından küçüksün ve sözleşmeli hesap verdiler bu ayrı bruh beArkadaşlar bir çok kişinin hoşuna gitmiş tanımadığım ve yüzünü görmediğim insanların bile komiğine gittiyse bu dünyada düşmanım çok demek ki. Ha bu arada papara black kartın aylık yükleme limiti sözleşmeli hesabım olduğu için yükelme limiti 10k bakiye limitide sınırsız .
Ayırca tek tuşla kartımın kulanımını istediğim zaman açıp kapatabiliyorum canısı.
20 yaşından küçüksün ve sözleşmeli hesap verdiler bu ayrı bruh be
papara'yı tercih etmediğim için tekrardan mutlu oldum
Pardon özür dilerim, kredi kartı ile karıştırdım. Yükleme limiti olduğunu görmemişim, kredi vermiyor heralde dimi?