acunli_45
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
şifrelenmiyor sinyali kesiyorlar
Arkadaşım bendede aynı uydu alıcısı var... aynısı bendede oluyo eğer çözebilirsem yardımcı olurum ..Next YE - 2000 CI Plus
Evet logosu o şekilde. Ntv konusunda hiç bir sorun yok. Rahat rahat izleniyor maçlar.
ya şimdi kapandı kanal arkadaşlar bu biss keyler yanlışmı ? neden kapandı
evet kanal kapandı
-------------
şu an tekrar açıldı
Bugünkü maçı bir sorun olmadan izledim şifrelerde bir problem yok şu an...
Nasil Izleyebiliyorsun Kardesim Sen 1000 kisi sorun var diyor sen bende yok diyorsun Allah Allah !Bugünkü maçı bir sorun olmadan izledim şifrelerde bir problem yok şu an...
Umarım perşembe günüde sorunsuz olarak izleriz...:flowers:
Valla güzel kardeşim teknisyenliğim başka konu üzerine(Tekstil makinaları bilgisayar programları yükleme, takip, üretim aşamaları kontrol, otomasyon bilgi paylaşımları üzerine) uydu alıcım yıllar önce çıktığı ilk günlerde 300 $ ödeyerek aldığım Next YE 9000 CI frekans bilgilerim 10970 H 11200, şifre sevgili AliA modumun verdiği şifre maçı hiç bir sorun olmadan resimdeki gibi izledim sadece bu kadar...Nasil Izleyebiliyorsun Kardesim Sen 1000 kisi sorun var diyor sen bende yok diyorsun Allah Allah !
Valla güzel kardeşim teknisyenliğim başka konu üzerine(Tekstil makinaları bilgisayar programları yükleme, takip, üretim aşamaları kontrol, otomasyon bilgi paylaşımları üzerine) uydu alıcım yıllar önce çıktığı ilk günlerde 300 $ ödeyerek aldığım Next YE 9000 CI frekans bilgilerim 10970 H 11200, şifre sevgili AliA modumun verdiği şifre maçı hiç bir sorun olmadan resimdeki gibi izledim sadece bu kadar...
Alıcıya idman tv şifresi girince aynı frekansta içtimai şifresi ile çakışmasın makinayı zorlamasın diye içtimai tv'yi 2 frekans kaydırdım bilgileri ona göre düzenledim sonuç bu...İki kanal yanyana geçişlerde herhangi bir sorun yok her iki kanalıda gayet güzel açıyor...
Saygılarımla...
Ben konuya; şifreler şu ana kadar çalışıyor ben seyredebiliyorum diye bir bilgi için mesaj yazdım.
Bakın beyler bu konunun haberi de yapılmış.
http://www.tumspor.com/haber/20100216/Lille-FB-AMadrid-GS-maci-sifresiz.php