Yardım Atlas OS Valorant indiremiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrose

Asistan
Reaksiyon puanı
131
Birkaç kere açmaya çalıştım ama olmadı. Bilgisayarı yeniden başlattım yine olmadı. Ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    17.1 KB · Görüntüleme: 57

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
CTRL+R kombinasyonunu uygulayınca açılan pencereye winver yazıp açılan sekmenin ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Atlas os gördüğüm en kötü işletim sistemi. Bence temiz format atıp orjinal windows sürümü kurmalısın. Atlas os temiz format atarken sıkıntı çıkaran bir işletim sistemidir ayrıca, biraz zorlanabilirsin. Sanki yüklemeyi kolaylaştırmışlar ama silmeyi, kaldırmayı olabildiğince kısıtlamışlar.

mrose

Asistan
Reaksiyon puanı
131
Atlas os gördüğüm en kötü işletim sistemi. Bence temiz format atıp orjinal windows sürümü kurmalısın. Atlas os temiz format atarken sıkıntı çıkaran bir işletim sistemidir ayrıca, biraz zorlanabilirsin. Sanki yüklemeyi kolaylaştırmışlar ama silmeyi, kaldırmayı olabildiğince kısıtlamışlar.
kullandığım bazı kısayollar yok onun haricinde o kadar kötü değil ama değiştirebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yüksek ihtimalle güncel olmadığı için indirmiyor galiba şimdi aklıma geldi.

CTRL+R kombinasyonunu uygulayınca açılan pencereye winver yazıp açılan sekmenin ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
yazar yazmaz direkt kapattım geç cevap verdim kusura bakma.

windows 10 setup açsam, oradan bütün diskleri formatlasam olmaz mı?

Ekli dosyalar

• win.PNG
    win.PNG
    16.2 KB · Görüntüleme: 68

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Denedikten sonra sonucu buraya yazabilirsen iyi olur. Bence kötü bir işletim sistemi ama belki senin sorunun çözülebilir...

mrose

Asistan
Reaksiyon puanı
131
Denedikten sonra sonucu buraya yazabilirsen iyi olur. Bence kötü bir işletim sistemi ama belki senin sorunun çözülebilir...
şuanda sınavlarım var valoya da birşey almak için girecektim zaten. müsait bir zamanda unutmazsam format atar denerim.