mrose
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 131
kullandığım bazı kısayollar yok onun haricinde o kadar kötü değil ama değiştirebilirim.Atlas os gördüğüm en kötü işletim sistemi. Bence temiz format atıp orjinal windows sürümü kurmalısın. Atlas os temiz format atarken sıkıntı çıkaran bir işletim sistemidir ayrıca, biraz zorlanabilirsin. Sanki yüklemeyi kolaylaştırmışlar ama silmeyi, kaldırmayı olabildiğince kısıtlamışlar.
yazar yazmaz direkt kapattım geç cevap verdim kusura bakma.CTRL+R kombinasyonunu uygulayınca açılan pencereye winver yazıp açılan sekmenin ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
windows 10 setup açsam, oradan bütün diskleri formatlasam olmaz mı?Atlas os gördüğüm en kötü işletim sistemi. Bence temiz format atıp orjinal windows sürümü kurmalısın. Atlas os temiz format atarken sıkıntı çıkaran bir işletim sistemidir ayrıca, biraz zorlanabilirsin. Sanki yüklemeyi kolaylaştırmışlar ama silmeyi, kaldırmayı olabildiğince kısıtlamışlar.
şuanda sınavlarım var valoya da birşey almak için girecektim zaten. müsait bir zamanda unutmazsam format atar denerim.Denedikten sonra sonucu buraya yazabilirsen iyi olur. Bence kötü bir işletim sistemi ama belki senin sorunun çözülebilir...