ATI'den Battlefield'a Özel Sürücü

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Catalyst sürücülere bir özel sürüm daha eklendi. Öyle ki, ATI Catalyst 10.5a, yalnızca Battlefield: Bad Company 2 için download'a sunuldu.

Önde gelen ekran kartı üreticilerinden ATI, yeni bir sürücü yayınladı. Geçtiğimiz günlerde duyurduğumuz 10.5'in üzerine şimdi de 10.5a download'a açıldı.
badcompany1275484963.jpg
Yeni driver'ın özelliği, Battlfield: Bad Company 2 için yayınlanmış olması. HD 2000, 3000 ve 4000 serisi kartlarda ortaya çıkan hataları gideriyor. Özellikle yapımın harita yüklemelerinin uzun sürmesi sorunu ortadan kaldırılıyor. Bahsi geçen hotfix'i indirmek için tıklayın.
:: Oyunlara özel yayınlanan hotfix'lerden memnun kalıyor musunuz?
Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

altug_unver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işe yaramasına yarıyor çoğu zaman ama beni deli ediyor bu atinin yeni çıkan oyunlarda sorun çıkarması.sırf bu saçma salak sorunu yüzünden bir dahaki ekran kartı alımı yaparken nvidia alıcam.splinter cell için sözde çıkardılar hotfix ama hotfix sadec win 7 de düzeltme yapıyor.xp de aynı hamam aynı tas :@

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
10.5 sürücüsünü yükledim üzerine bu hotfix'ide indirip kurdum ekran kartının fanı ses çıkartmaya başladı aşırı ısındı ekran kartı daha sonra yandı görüntü gitti servise yolladım...