Ati Radeon Problemı Yardımm!!!!

byshooter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a
Yeni Toplamış Olduğum Bilgisayar’da Geçenlerde Şöyle Bir Problemle Karşılaştım.(atikmdag görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu) Bir Hata Veriyor.Genellikle Oyun Oynarken Çok Sıklıkla Donma Yapıyor ve Oyundan Atıyor. Sonra Sistemi Formatladim.Windows 7 64bit Kurdum.Onda da Aynı Şekil Yapmaya Başladı.Bios,Ekran Kartı vs . Update’lerini Yaptım.Sonuç Yine Deyişmedi:( Kendi Çapımca Şöyle Birşey Yaptım Sistemde 8 GB Ram var.Ben Bu Ram’leri 4 GB Kullandığım Zaman Hata Filan Vermiyor.4 GB Ram’den Fazlasını Taktğim Zaman Bu Hata Tekrar Çıkıyor.Kendi Anakartıma Başka Bir Ekran Kartı Takıp 8GB Ram de Kullanıyorum Hata Vermıyor.Yanlız Herturlu Kart Asırı Derece Isınıyor.Isı Borularına 3 Sanıyeden Fazla Elınızı Tutamıyorsunuz.Benım Kartı Baska Anakartta Denıyorum Ama 4 GB Ile Yıne Hata Vermıyor8 GB Ramda Denıyemedım. Oyun Olarak Sadece Call Of Duty 2 Oynuyorum Multiplyer Olarak, Hani Dicem Oyunu Kaldırmıyor :) Ama İmkansız Bişey Sistem Soğutması Gayet İyi. Yardımcı Olursanız Sevinirim . .Tsk Ederim . ..

Sistem Özellikleri

Anakart:Gigabyte MA790FXT-UD5P/DDR3 S+GL+1394+16X*2 938pin

Ekran Kartı:HIS HD 4850 IceQ 4 1GB(256bit) GDDR3 PCIe

İşlemci:AMD Phenom 2 X4 810 Processor 2.60 GHz

Ram:Kingston 2 GB 1333 MHz DDR3 RAM CL9 4 Adet

Sabit Disk:Seagate 500 GB 7200 RPM 16MB SATA2

Kasa:Cooler Master RC690 KKN1-GP 460W

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Ati Readon HD 3450 Windows 7 driever bulamadım. Bulduğum kurulmuyor

f-r-o-z-e-n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım bu hata çok sebebten dolayı olabilir ekran kartı üreticiler bu hatayı kendinede bulmuyor ilk başta driver yazılımını güncelle sonrasından düzelmedi şayet powerdan başla test etmeye sonra ram sonra anakart sonra ekran kartı büyük ihtima ekran kartı kalacaktır ama dediğim gibi bu sorunu yazılmsal olarak görüyorlar bu hatadan dolayı yakın bir zamanda size neden kaynaklandığını tam olarak söyleceyeğim... birde şunu dene ekran kartını çıkar onbort ekran kartından götünyü al ve furmark programını kur o şekilde test et

byshooter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet Sistemde 460W Power var.Geçengun 700W Ile Test Ettım Yarım Saat Kullandım Hata Fılan Vermedı.Tekrar Uzun Surelı Olarak 700W 'da Kullanmam Lazım.

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
benzer bir sorun bende de var ama benimki video oynatırken. win media player 12 haricinde herhangi bir video oynatıcı ile video açtığımda aynı hatayı alıyorum. bilgisayar donuyor falan. microsoft a sordum, laptop üreticinizle görüşün bios da problem olabilir dediler :s benim ekran kartı radeon xpress 1100. ve her ne hikmetse ati nin sitesinden indirdiğim hiç bir driver çalışmıyor. sadece asus un kendi sitesinden indirdiğim ekran kartı driverı çalışıyor ve o da 2007de çıkmış. bu arada win 7 pro 64bit kullanıyorum. çözüm bulan olursa, paylaşırsa sevinirim..

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Ati Readon HD 3450 Windows 7 driever bulamadım. Bulduğum kurulmuyor

Bu siteden indireceksin driverlerini windows 7 32 yada 64 bit için hd 3450 kısmından http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

c236446hhxts2yj9tqb.jpg

byshooter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi bune acayip bir problem ya cocuk resmen bu hata ıcın sıte acmıs ama ıngılızce
www.atikmdag.com bunun elbet bir çaresi vardır bu boyle olmaz forumlarda dogru duzgun acıklamda yok hepsı aynı cevplar:S

byshooter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
700w Powerda da Test Ettım Arkdaslar yıne bırsey deyısmesı sorun tekrar cıkmaya basladı.xp64 kurdum ılk basta normaldı sonra oyun yukledım oyuna gırdıgım zaman loadıng olayı basladıgı zaman hata cıkmıyor monıtoru kapatıyor otomatık olark klvye vs hersey calısıyor goruntu gıttıgı ıcın pc resetlıyorum.Ramlerı cıkarıp 4 gb kullanıdıgım zaman yıne sorun yok.

boikot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ısınmadan kaynaklanıyor arkadaşım genelde yaz aylarında oluyor böyle sorun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
radeon X1650 Series Microsoft Corporation WDDM Ekran kartımın özelligi

Atı kullanıcı ile baglantıyı kesti falan diyor oyuna girince oluyor sürücü güncel napmam lazım