Ati mobility radeon hd 3650

topsecretkursad

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba sayın forum üyeleri benim toshiba a350-212 modeli notebookum var win 8 release preview yüklü ben driverları hep yüklemeye çalıştım mod yolu dışında tüm yolları denedim olmadı size danışım denedim atı mobility radeon hd 3650 modeli ekran kartım resmi burda bakmayın gpu clockun 2977 mhz olduğuna 594 normaldede şarjda değil cihaz ondan öle hiç bir sürücüdüde bunun sürücüsu yok toshibanınkide çok eski adamlar 2600 de iyi 12.2 sürücülerini kullansın biz neleri kullanyoz nolur yardım edin:crying:
http://gpuz.techpowerup.com/12/07/02/6fu.png

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Aynı ekran kartından bende de vardı win8'de çok sorun çıkarttı başıma. bende çözüm bulamamıştım.

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bence ondan değilde daha çok üreticilerin notebooklarının kendi sitesinden indirmemizi istemelerinde

Ben her yerden indirdim yinede sorunluydu oynadığım oyunda sürekli crash error veriyordu win7 kurdum düzeldi :) Şimdide ekran kartımı değiştirdim. Ama yeni ekran kartının driver'ını kurmak için siteye girdiğimde AMD'nin sitesine orada Operation System'de Windows 8 Preview 32/64 seçeniği gördüm indirdim kurdum bi sorunla karşılaşmadım :)

topsecretkursad

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben her yerden indirdim yinede sorunluydu oynadığım oyunda sürekli crash error veriyordu win7 kurdum düzeldi :) Şimdide ekran kartımı değiştirdim. Ama yeni ekran kartının driver'ını kurmak için siteye girdiğimde AMD'nin sitesine orada Operation System'de Windows 8 Preview 32/64 seçeniği gördüm indirdim kurdum bi sorunla karşılaşmadım :)
sen masaüstününkünümü değiştirdin yoksa notebookunmuki ? bundan önceki uyuz win Vista sp 2 de bile böle hatalar görmedim bide tam erkan sorunu var gta sanı oynuyamıyom ccc de yüklenmiyor offf offf yardım edecek yokmuu!!!!1

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
amd HD 5000 serisinden önceki kartlara desteği kesti. HD 3000 ve HD 4000 serisine artık güncelleme gelmeyecek. gelirse de kritik güncellemler olur.