Win 8 Uygulama Sorunu !! Acill

topsecretkursad

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba benim Bilgisayarım (Toshiba satellite a350-212)Core 2 duo p 8700 2.53 ghz çift çekirdek
Atı Mobility Radeon HD 3650 512mb (4gb ramle 2271mb) 128bit ekran kartı
4gb 800mhz ram win 8 enterprise evolution yüklü (aktivasyonu nasıl yapacağımı bulamayınca win 8 pro aktivator le aktive edilmiştir )
ben xbox lıve dan (entegre gelenden)(win 8 ile) fruit ninja ve jetpack joyride ı yükledim ancak iki oyunda açılmıyor hafif doluyor ekranları sonra başlata atıyor başka uygulamak denedim (örn:photomatic gibi (arm x86 x64 hepsini çalıştırıyor ama oyunlar açılmadı) hemen size sormak istedim bu sorunu nasıl çözerim (xbox live a microsoft hesabımla girdim)!!

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Net Framework v3.5 etkinmi??..

Eğer etkin değilse
Denetim masası > Programlar ve özellikleri > sol taraftaki menüden windows özelliklerini aç veya kapat seçeneğine tıklıyoruz ve net framework 3.5 i etkinleştiriyoruz..

topsecretkursad

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kontrol ettim kısmen açıktı (kare işaretiydi tik değil hepsini açtım restart çektim olmadı açılmadı bende net framework 3.5 ve 4.5 var (3.5 öncekileride alyormuş galiba) (tüm updateler yüklü win 8 legacy driverda yüklü) sonra geri kapadım önceden açık olmayanları sorun olur diye şimdi nababilirim abi :( (bide bende service host local system diski %100 kullanabiliyor bazen ) bide bir sitede uygulama özelliklerini izleme seçeneğini aktif etmemiz gerektiği söylenmiş bir kullanıcıya bu nasıl yapılır acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım bendeki sorun bi uygulama indiriyorum windowssekizde o uygulamaya indirme yerinden bakıyorum hiç dolmuyor ama indiriliyor diyor bu soruna çözüm bilen allahını seviyorsa yazsın