ATI Catalyst 8.7 (Windows) Sürücüleri Yayınlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Intpv6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
catalystdriverbanner87hoi9.jpg

ATI'den Yeni Catalyst Sürücüleri

Ati Windows işletim sistemleri için sürücülerini güncelledi. Yeni güncellemeyle birlikte bir çok performans düzenlemesi, oyunlara ve uyuglamalara bağlı sorunlara çözüm getiriliyor.

Catalyst Control Center: Information Center Geliştermeleri:

Catalyst Control Centerin bu versiyonunda her fiziksel aygıt için ayrıntılı donanım bilgisi gösterilecek.

Bazı Performans Gelişmeleri:

• 3DMark Vantage: ATI Radeon™ HD 36xx or ATI Radeon™ HD 34xx ürünlerinde %20 performans artışı.

• Lost Planet DX10: ATI Radeon™
HD 48xx, ATI Radeon™ HD 38xx, or an ATI Radeon™ HD 36xx product %4 - %15 arası persomans arıtşı.

• Call Of Duty 4 DX9: ATI Radeon™ HD 48xx ürünlerinde %4'e yakın performasn artışı.

Windows işletim sistemlerine göre; WOW, Lost Plante, Call Of Duty 4, Crysis ve bir çok oyunda performans artışı ve bazı sorunlara getirilen çözümleri içermektedir.

Catalyst Software Suite kurulumu ile birlikte WOW için 10 günlük deneme hesabı alabileceğiniz bir kısayolda kurlum bittiğinde masaüstünüzde karşınıza çıkıyor.

Sürücüleri Yüklemek İçin Tıklayın

Kaynak

Son düzenleme:

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Daha kaç kişi acacak bu konuyu :D

Intpv6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha kaç kişi acacak bu konuyu :D

Bölüme baktım, arama yaptım 8.7 için herhangi bir konu göremdim bende açtım : ( ilk sayfada 8.6 sürücüleri ikinci sayfada da 8.1 var ama 8.7'yi bulamadım.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Aramana gerek yoktu hemen senin konunun altında zaten ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...