• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

ATI Catalyst 10.1 Hotfix (5800 serisi)

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Geçenlerde bir arkadaş ekranda gri ekran sorunu olduğunu söylemişti amd bunun için hotfix yayınladı...

CATALYST 10.1 hotfix: Alleviates intermittent grey screen and vertical line corruptions Back
Last Updated
2/5/2010

Article Number
GPU-54

Catalyst 10.1 hotfix Features:
Alleviates some of the intermittent grey screen and vertical line corruptions that may randomly appear during normal usage when using an ATI™ Radeon HD 5800 series graphics card

Instructions:
Download and install the hotfix from the following location:
ATI Catalyst™ Hotfix for Windows® 7 / Windows® Vista:https://a248.e.akamai.net/f/674/920...ista_catalyst10.1_hotfix_8.69.3.1rc1_feb2.exe
ATI Catalyst™ Hotfix for Windows® XP:https://a248.e.akamai.net/f/674/920...inxp_catalyst10.1_hotfix_8.69.3.1rc1_feb2.exe

Applicable Products:
This issue applies to the following configuration(s):
Hardware
ATI Radeon™ HD 5800 Series
Software
ATI Catalyst™ release
Operating System
Windows 7® 32bit
Windows 7® 64bit
Windows Vista® 32 bit
Windows Vista® 64 bit
Windows® XP
Windows® XP x64
Windows® XP Media Center

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Sağolasın bende aynı sorunla boğuşuyordum foruma konu açacaktım tam :D:D

Von_Aihonen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba, umarım yazdığım görünür bayaa da geçmiş üzerinden (2 yıl!). çok merak ediyorum Allah aşkına ! bir çok foruma girdim çıktım kimsede sormamış, herhalde ben bilmiyorum; bilgisayarım açılmıyor, gri ekran alıyorum diyen birine hotfix10.1 i indir yükle önerisiyle karşılaşıyorum. bilgisayar açılmıyosa bunu nasıl yükleyecek bu arkadaş(ben), nasıl kuracak ??? bile varsa cevap versin, çünkü ben işin içinden çıkamadım.