Ateizm Nedir?

oselim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
Ateizm hakkında güncel makalelere ve araştırma yazılarına yer verilen web sitesi.

Ateizm hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin inceleyebileceği ve katılım gösterebileceği bir site.

Ateizm Nedir? - Doğal Olarak Yaratıcı Fikirler
www.ateizm.info

Önyargılı olmayın, vaktinizi harcamış olmaktan dolayı korkmayın, sadece inceleyin.
Herkese selamlar.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Niyetinizi önceden belli etseniz daha hoş olmaz mı? Bu şekilde "hee bak gördün mü işte ateizm kakadır" diye birden çıkıvermek yerine asıl olay ortaya konulsa o zaman daha adil, daha etik ve daha etkili olur.

ateizm.info, atesitler tarafından değil, müslümanlar tarafından ateizm iddialarını İslami açıdan ele alarak bu iddialara cevap vermeye çalışan bir sitedir desek örneğin?

atheist_68

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
''ateizmin çöküşü'' peh cehalet ancak bu kadar olur...

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
atheist_68 dedi ki:
''ateizmin çöküşü'' peh cehalet ancak bu kadar olur...

Di mi ama?

- Din kakadır!
- Yaşa baba büyüksün!
- Din dogmadır!
- Baba ya işte bilim adamı böyle olur!
- Din cehalettir!
- Adresini ver sana tapmaya geliyorum..

:) Çok "dogmasın" arkadaş. Allah kaldıramayacağı taş yaratabilir mi sorularından öteye gidin biraz. Resimdeki o sakallının söylediklerini eğer anlayabiliyor ve açıklayabiliyorsan böyle kal. Ama anlayamıyor ve açıklayamıyorsan ve sadece bir ilahı kabullenmek sana ağır geliyorsa, o halde başkasına laf söylemeden önce kendin neye inandığını ölçüp tartmalısın.

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aramızda şimdi ateizm e inananlarmı var ??? Anlamadımda.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Berkin hocam çok tarafsın bak yukarıda aynı ölçüde "cehalet" suçlaması var.. Olmuyor böyle.. öhm yani.. :P

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Dur dur onu da kınayacağım şimdi... Geliyorum, merdaneyi alayım elime...

oselim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabi muhtemelen arkadaşlar benim bir spammer olduğumu düşündüler. Pek tabi hayır.

Elbette yanıtlayacağım.
Arkadaşlar, ateizmi eleştirmek için bir web sitesi oluşturmaya en az ateistlerin de İslamı eleştirmeye hakkı olduğu kadar hakkımız olduğunu düşünüyorum affınıza sığınarak. Ben bu konunun dışında kalanların konuya bu kadar sulu yaklaşabileceklerini düşünmemiştim.Görünen o ki çoğunluğunu müslümanların oluşturduğunu sandığımız bu ülkede malesef müslümanlara karşı da yaptığımızı savunmamız gerekecek.

Sevgili Elmacik başından niyetimizi belli etmemiz gerektiğini söylemişsiniz, ona katılıyorum. Haklısınız. Başında ateizm eleştirisine yer verdiğimiz web sitemiz demeliydim. Fakat bu web sitesinin ateist yazarı olmamasına karşın yaklaşık 2.5 senedir farklı alan adlarıyla da yayın yapan objektif bir alt yapısı var. Dernekleşen bu ekibin yayına hazırladığı yeni web sitesi.

İnanç/inançsızlıkları eleştirebileceğimizi düşünüyorum ve konuyla ilgilenebilecek her kesimden insanın da katılımını sağlamak adına tabiki çeşitli yerlerde tanıtımını yapıyorum. Biri bana buna hakkımız olmadığını söylerse ona da saygı duyarım elbette.

Saygılar, selamlar.