Ata'ya bir hakaret videosu daha...

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Reklamdan falan bahseden, bu videonun burada paylaşılmasını hitini artırmak olduğunu düşünen arkadaşlara;

Ben Google kadar sık ziyaret edilen, dünya çapındaki YouTube'da ATA'mın böyle bir videosunun bulunması beni en çok rahatsız eden durumdur. Bu durumu en kısa sürede yoketmek için yapabileceğim tek şey, siz Türk kardeşlerime bunu iletip bu tip videoların kapatılmasını sağlamak. Eğer adresi yanlış seçtiysem bunu açıkca belirtin.

masterdevil

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ziraatci63 dedi ki:
küfürlere bile değmezlerrr!!! ULU ÖNDERRR izindeyizzz
Onlar anca camur atmayi bilir.
Onlar camur attikca bizler Atamiza 2 kat daha yuceltmemiz gerek, Soze gerek yok yabancilar da cook iyi biliyor Atamizi !!!

Corbett

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Youtube'a Atatürk'e hakaret eden dalga geçen videolarla dolu bunların çoğunu Yunanlılar, Ermeniler ve Dibimizde kardeş dediğimiz Kürtler yapıyor.Anlayın artık Kürt , Türk kardeş değildir.Yarın olacak bir harpte arkamızdan vuracak, Amerika'nın tetikçiliğini yapacak çoğu.Youtube'ta bu tür videolara karşı Türkler tarafından "FLAG Team"lar konulmalı.Bu videolar el birliğiyle şikayet edilerek kaldırılmalıdır.Bilgisayar başında ki az bi vaktinizi buna ayırmalısınız.

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
shiftpresser, çok gerekli bir konuya değinmişsin tebrikler. Bu görevi gerekli kişilere hükümet verebilir, hatta hükümet bizzat kendide ilgilenebilir. Tabi hükümet çok rahatsız oluyorsa :)
Yapılabilecek en mantıklı önlem arkadaşın dediği gibi, resmi olmayan FlagTeam'ler kurulabilir.

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
video kaldırılmış. bende yaşadığım yerin köyleriyle ilgili yapılan hakaret videosunu tek flag ve ingilizce mesajla 1 gün içerisinde kaldırttım.

Bu kadar sorun olmamalı kaldırmak