Atatürk'ü sevmeyen türbanlılara soruşturma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WaterBoy

Profesör
Katılım
24 Eylül 2007
Mesajlar
2,751
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
gp_227536.jpg



Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığı, Fatih Altaylı'nın Teke Tek programında "Humeyni'yi seviyorum. Mustafa Kemal'i sevmiyorum" diyen Nuray Bezirgan ve Kevser Çakır hakkında soruşturma başlattı


İSTANBUL- Programın yayınlanmasının ardından harekete geçen savcılık, polise yazı yazarak Bezirgan ve Çakır'ın adreslerinin tespit edilmesini istedi. Zanlıların adreslerinin belirlenmesinin ardından ifade vermeye çağırılacakları öğrenildi. Savcılık soruşturmayı 5816 sayılı Atatürk aleyhine işlenen suçlar hakkındaki kanun çerçevesinde yürütüyor. Bu kanuna göre, Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden kimsenin, bunu basın yoluyla yapması halinde 4.5 yıla kadar hapsi isteniyor.

İŞTE TÜRBANLI KIZLARIN TEKE TEK'TEKİ KONUŞMALARI
Fatih Altaylı: Sizin facebookta bir siteniz mi var? Kevser adlı arkadaşımızın facebook adlı paylaşım sitesinde İran devriminde Ayetullah Humeyni’nin fotoğrafları yer alıyor. Doğru mu?

Kevser Çakır: Bir tane fotoğrafı var evet. Evet, seviyorum ve saygı duyuyorum.

Fatih Altaylı : Ama o Şii . Humeyni’nin nesini seviyorsun?

Kevser Çakır: Şii olması önemli değil. Benim için Müslüman biri. Hümeyni’yi seviyorum.

Fatih Altaylı : Ama İran'da baskı rejimi var.

Kevser Çakır: Ama İran'daki rejimi ben desteklemiyorum

Fatih Altaylı: Ama kurucusu Humeyni.

Kevser Çakır: Humeyni’nin aynı görüşleri sahip olması anlamına gelmez bu. Ben Humeyni'yi seviyorum şahsen.

Fartih Altaylı: Sen seviyor musun?

Nuray Bezirgan: Evet seviyorum.

Fatih Altaylı: Atatürk’ü seviyor musun?

Nuray Bezirgan : Atatürkü sevmeme hakkı var mı? Başıma bir iş gelmeyecekse ben sevmiyorum.

Atatürk'ün yetkiyi padişahtan alırken yani saraydan alırken laik bir Cumhuriyet kurmak için aldığını düşünmüyorum. Halk o zaman islami değerler için savaştı. Nitekim Kurtuluş Savaşı’nın başlaması da Kahramanmaraş’ta Fransız askerlerinin Nene Hatun'un başörtüsüne uzanmasıyla olmuştur.

Fatih Altaylı: Maraş’la Erzurum’u birbirine karıştırdın.

Nuray Bezirgan: Her neyse. Maraş’ta Fransız askerleri bir kadının örtüsüne saldırıyor. Sütçü İmam buna karşı ilk ateşi açıyor. Böylelikle Kurtuluş savaşı başlıyor. Sonuçta cepheye cephanelik taşıyan kadınlar o dönemin insanları, o dönemin sosyolojik yapısını incelerseniz hep Müslüman insanlar.

Fatih Altaylı: Peki bu ülkenin Kurtuluş Savaşı'nı örgütleyen bir adamı niye Humeyni kadar sevmiyorsun. Bunu merak ettim. Eğer Atatürk olmasaydı burada belki de İngilizler vardı, Fransızlar vardı.

Nuray Bezirgan: Yani İngilizler olsaydı benim haklarım daha geniş olacaktı. Zaten mesele bu yani. İnsanlar bana Atatürkçülük adına zulmediyorlarsa benden Atatürk'ü sevmemi bekleyemezsiniz.

Kevser Çakır: Yani bir insanın ismi üzerinden ideolojik bir kurgu oluşturulmaya çalışıldığı için bunlar oluyor. İyi Bir asker. Bunu biliyoruz.

Fatih Altaylı: Bu ülkeyi düşmanlardan arındırma sebebi. En azından bir minnet duygun yok mu?

Kevser Çakır: İyi bir asker biliyoruz.

Fatih Altaylı: Bugün sizin savunduğunuz özgürlükçü, cumhuriyeti kuran sizin temsil ettiğiniz iradenin, bugün iktidar olmasına olanak veren de rejimi kuran da yine Atatürk değil mi? Camileri de kapatmamış.

Nuray Bezirgan: Benim fikirlerimİ savunucak parti kurulamaz Türkiye’de. Zaten bu yasak. Benim fikirlerimi herhangi bir parti savunmaya kalktığı zaman parti kapatılır.

Müslümanlar haklarını elde etmek için gece gündüz çabalarlar. Birileri gelir parlementonun azıcık bir özgürlük tanımlamasına bile Atatürk adına, Cumhuriyetcilik adına, demokrasi adına ne adına olursa olsun özgürlüklerimizi elimizden alır.

Ben tamamiyle özgür olduğum hak ve özgürlüklerimin kısıtlanmadığı bir sistem istiyorum.Mesela siz nasıl ki başörtülü hakim bir hanımdan rahatsız olacağınızı söylüyorsanız ben sizin, mesela bu fikrinizin temelde Atatürk tarafından kurulan Cumhuriyet'te bizlerin hep tehdit olarak sizlere sunulmasından kaynaklandığını düşünüyorum.

Fatih Altaylı : Hayır ondan kaynaklanmıyor. Sizin “siz, biz” demenizden kaynaklanıyor.

Siz islami inançları sizin tarafınızda yaşamayan veya sizin gibi algılamayan insanları farklı görüyorsunuz. Sen, Recep Tayyip Erdoğan ve başkaları "siz- onlar, biz-onlar" dediğiniz zaman kendimi kötü hissediyorum.

Nuray Bezirgan : Sizin inancınız ne olduğu beni ilgilendirmiyor. Benim ilgi alanım değil. Kişi istediği dine sahip olur ya da olmaz yada dinsizdir. Bu benim size ikinci sınıf vatandaş olarak göreceğim anlamına gelmez. Ama Fatih Bey siz başörtülü bir hakimden rahatsız olduğunuzu söylüyorsunuz

Fatih Altaylı: Önyargılı olur diye rahatsız olurum.

Nuray Bezirgan: Tabii ki. Önyargınızın temelinde 85 yıldır yürütülen laik sistemin dayatmalarının olduğunu düşünüyorum. Biz hiçbir zaman özgür olamadık. Hiçbir zaman kendimizi ifade edemedik. Siz hiçbir zaman başörtülü bir hakim tarafından yargılanmadınız. Dolayısıyla bu şekilde düşünüyorsunuz.

Fatih Altaylı: Senin rejimden istediğin ne? Üniversiteye gitmen, kamusal alanda görev yapman dışında ne isteğin var?

Nuray Bezirgan: Ben başörtümle birlikte sosyal hayatta da var olmak istiyorum.

BEZİRGAN 6 AY CEZA ALMIŞ
Nuray Canan Bezirgan, İstanbul Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Tibbi Dökümantasyon Bölümü ikinci sınıf öğrencisiyken başörtülü sınava girmek isteyince 6 ay ceza aldı. Cezası ertelenince Kanada'ya iltica etti ve 7 yıl orada yaşadı.
7 yıl aradan sonra Türkiye'ye dönme kararı ise şöyle açıklıyor: Oğlum kardeşleri, arkadaşları ve bizimle iletişim kurarken İngilizce'yi tercih etmeye başladı. Müslüman nüfusun az olması da diğer bir etken oldu. Kanada vatandaşlarıyla bu bağlamda ortak paydamız az olduğundan Türkiye'yi özlüyordum. Hem çocuklarımın kültürel erozyona uğramalarının önüne geçmek hem de kendi kökümüz Türkiye'de olduğu için dönme kararı aldım."
Bezirgan, 2.5 saat içinde kabul edildiği Kanada vatandaşlığını neden kabul ettiğine dair soruya ise şöyle cevap veriyor:
"Yasak beni kaçırtmadı. Amacım, bu mücadeleyi yurt dışına taşımaktı. Kaçacak kadar korkak olsaydım zaten Türkiye'de bu kadar kendimi öne atmazdım."

kaynak Gazeteport http://www.gazeteport.com.tr/GUNCEL/NEWS/GP_227518

çok güzel oldu bu haber
 

emre**

Öğrenci
Katılım
7 Mayıs 2008
Mesajlar
13
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bir takım insanları oraya çıkartıp baslarını örtüyorlar daha sonrada ülkeyi birbirine karıştırıyorlar. böyle oyunlara gelmemek lazım. özellikle ! "çok güzel oldu bu haber" sözü. neresi güzel oldu kardeşim!
 

orcagada

Doçent
Katılım
8 Temmuz 2007
Mesajlar
521
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bu gıcık hatun madem seriatle yönetilmeye pek meraklıymış da niye İrana gideceğine Kanadaya gitmiş?

Hayatları yalan,takiyye.Gitsene hümeyniciğinin dizinin dibine mis gibi şeriat desen var,Özgürlük desen gırla.

Çok isterim bu kızı kocasının diğer 3 karısıyla ardından yürürken ki onurlu(!!!) halini görmeyi.

Sosyal hayatta var olmak istiyormuş,türbanıyla.

İranda sosyallikten patlar da feryadını duyan olmaz.

Bunlara müstehaktır.

 

RadoN

Dekan
Katılım
30 Ekim 2007
Mesajlar
5,813
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Nuray Bezirgan : Atatürkü sevmeme hakkı var mı? Başıma bir iş gelmeyecekse ben sevmiyorum.

gelmeyecekse! nedemek gelmeyecekse.. sen Türk vatandaşı değilmisin ?.. hadi diğelim değilsin..
ozman Başıma bir iş gelmeyecekse bayrağıda yakarım.! demekten hiçbir farkı yok.. |)

Şeriatın destekçileri
 

FenerLee

Öğrenci
Katılım
15 Nisan 2008
Mesajlar
96
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bunların bilerek halkı kışkırtmak için buraya çıktığın ı düşünüyorum hümeyni hakkında pek bilgisi yok sadece konuşmuş tamam atatürkü sevmeye bilirsin bu kişiliğinle ilgili ama fakat yalan kokan oyunlar gibime geliyor......
 

?Handsome?

Doçent
Katılım
28 Ocak 2008
Mesajlar
625
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bunları sınır dışı edeceksin kardesim
yada taksimde saallandıracaksın insanın sinirlerini bozuyorlar
git iranda yaşa ozaman cumhuriyet düşmanları
 

orcagada

Doçent
Katılım
8 Temmuz 2007
Mesajlar
521
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Nuray Bezirgan : Atatürkü sevmeme hakkı var mı? Başıma bir iş gelmeyecekse ben sevmiyorum.


Gelse de gelmese de sen islam uğruna mücadelede değil miydin? Şartlar nasılsa öyle davranmak takiyye değil de nedir?

Başıma birşey gelecekse her türlü yalanı dolanı en iyi ben beceririm demek bu.Her çeşit üçkağıda yatarım,karda yürür izimi belli etmem demiş işte.

Ar,namus,tanrı korkusu ne oldu? Çok müslümandın ya sen.

Yalan,takiyye gırla ama sorsan imanlı.İmanının dürüstçe olduğuna bile inandıramadın zavallı mahluk.

Bu zavallının hayal ettiği (kendisine hayal ettirtildiği) düzen geldiğinde, onun varlığından hiç bir insanın artık haberi bile olmayacak. Bunu bile bilmiyor.Anlamıyor.



Hem kadın olup hem de şeriat sevdalısı nasıl oluyorlar anlamak mümkün değil.Yahu adam yerine bile koymuyor şeriat sizi.


Amesfa Not :
Yorumlarımıza dikkat edelim.
 

Ottomans1453

Asistan
Katılım
10 Haziran 2008
Mesajlar
173
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Önder Sav meselesi bu kadar büyümemişti ancak bu kadının söylediği de yanlış. Sevmiyorsa bile bunu içinde saklayabilirdi. Ama sen Atatürkü sevmek zorundasın demek de yanlış.
 

Big

Doçent
Katılım
23 Şubat 2008
Mesajlar
746
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Bakın ortalığı kasıtlı olarak karıştırıyorlar ve hep o tanıdık isimler başrolde
Birde şu çok okunduğu varsayılan gazetelere bakın hep aynı konular hep aynı söylemler türbanlılar şunu yaptı türbanlılar böyle yaptı... Bütün bunların Önder Sav olayından sonra olmasıda manidar sankl bir sindirme girişimi siz böyle yaparsınız biz daha beterini yaparız.
Ya lütfen biraz akıllı olalım fikirlerimizi değiştirmek çok zor ama düşünelim bütün bu olaylar birbirleriyle bağlantılı bakın göreceksiniz yeni tezgahlar çıkacak ortaya . Yaşar Nuri Öztürk üde meydana saldılar bu tartışmayı uzatacaklarda uzatacaklar sağduyulu olalım zira bundan sonra çok ihtiyacımız olacak.
Yorumlara bakıyorum da çoğunuk ( iki taraf da ) olaya tepkilerini kin nefret kusarak gösteriyor ama neden bu yola sürüklenmek zorun da kalıyoruz bizi buraya yakamızdan çeken kim bunları düşünen yok.

Arkadaşlar yazı kopuk kopuk oldu farkındayım ama içim içimi yiyor kötüye gidiyoruz kötüye herkes aklını başına alsın .
 

BaRY

Profesör
Katılım
27 Aralık 2007
Mesajlar
1,635
Reaksiyon puanı
12
Puanları
218

?Handsome?

Doçent
Katılım
28 Ocak 2008
Mesajlar
625
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
boş konuşmayın arkadaşlar bu gibi insanları Türk bayrağı altındfa yaşatmayacaksın
 

BetrayeR

Öğrenci
Katılım
30 Temmuz 2007
Mesajlar
37
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Fatih altaylı bende senın programına cıkmak istiyorum... goruluyorki programının konukları bilgi açısından herhangi bir süzgeçten geçirmiyorsun. almışsın bayanları karşına alaylı cumleler..

Bu programdaki olayların bir senaryo olduğununun herkez farkındadır. Ataturke saygımız sozsuz buyuk bir oluşuma onderlik etmişdir. kendini bilmez o kadar aptal varki onların ağzından cıkan atatürkle ilgili kelimeleri hayretle izliyorsun.. birde onları cıkartsın bakalım o zaman ne diyecekler.. ben soyliyeyım ne diyeceklerini. bu aptal adamlar ne dediklerini bilmiyorlar ne işleri var orada. şimdi bende bu bayanlar için soyluyor.. bu aptallar ne dediklerini bilmiyorlar neden cıkarttın oraya " Fatih ALTAYLI" Amacın ne.. neye hizmet ediyorsun..
 

amesfa

Dekan
Emektar
Katılım
10 Eylül 2007
Mesajlar
9,863
Reaksiyon puanı
150
Puanları
243
Şu Fatih altaylı ya bir türlü kanım ısınmadı yahu. :D
Neyse ortamı gerecek yorumlar yapmayalım emiii. :)
 

*SiRiNe*

Dekan
Katılım
22 Kasım 2007
Mesajlar
5,336
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Herkes özgür kim kimi seviyorsa gitsin onun ülkesinde topraklarında yaşasın engel olan yok.
 

mutluy3000

Öğrenci
Katılım
3 Haziran 2008
Mesajlar
8
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Nuray Bezirgan: Yani İngilizler olsaydı benim haklarım daha geniş olacaktı.

Aferin.
en çok beni deli eden sözcükte bu haklar mı ? sen haber izlemezmisin be kızım ırak da abd ne yapar yıllarca zencilere kızıl derililere neler yaptılar var sen düşün sana neler yapacaklarını
 

seppuku

Öğrenci
Katılım
21 Mayıs 2008
Mesajlar
42
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
Nuray Bezirgan: Benim fikirlerimİ savunucak parti kurulamaz Türkiye’de. Zaten bu yasak. Benim fikirlerimi herhangi bir parti savunmaya kalktığı zaman parti kapatılır.

Lafa bak lafaaaa yahu kardeşim burası bir CUMHURİYET ÜLKESİ
senin fikirlerinde bu yönde değilse senin fikrinlerini savunacak ne bir kurum nebir zümre nede kişi hiçbirşey ortaya çıkamaz

Fikirlerinle bu ülkede yaşamamak gibide bir seçeneğin var ve bunu bence biran önce kullanda kendine eziyet etme
 

kracker

Öğrenci
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
96
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Başıma Bir İş Gelmeyecekse(!)

Dogru bu güne kadar Atatürk'e hakaret edenler yakıldı dövüldü işkenceden geçti. Ne büyük cesaret helal olsun sana!

Atatürk sana yeterli özgürlük saglayamadı sen ingiliz, amerika vs. altında daha rahat edersin yıpratma kendini..

Özgürlük anlayaşınız bu kadarla sınırlı sizin
 

durak_83

Öğrenci
Katılım
23 Ocak 2008
Mesajlar
16
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
alevi-sunni
sağ-sol
türk-kürt
laik-antilaik

yeter beee sıktınız artık
boşuna uğraşmayın bu ülkeyi bölemeyeceksiniz
 

fatihcin

Öğrenci
Katılım
25 Nisan 2008
Mesajlar
22
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
günümüzde bu tür insanlar bu tür konuşmaları yapmak için basını kullanabilyor ve rahat bir şekilde konuşuyorlarsa zaten gereğinden fazla özgürler. ama anlayana. kim kışkırtıcak insanları toplumla kim uğraşacak rahat yaşayamaması için tabi ki bu ve bu gibi zihniyetler. yazık.. çok yazık. dinimiz kişinin kendisinden daha çok başkalarını toplumunu düşünmeyi öngörür. Peeeehh..!
 

WaterBoy

Profesör
Katılım
24 Eylül 2007
Mesajlar
2,751
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
durak_83 dedi ki:
alevi-sunni
sağ-sol
türk-kürt
laik-antilaik

yeter beee sıktınız artık
boşuna uğraşmayın bu ülkeyi bölemeyeceksiniz
+1
 

Turab Garip

Dekan
Emektar
Katılım
30 Mayıs 2007
Mesajlar
6,889
Reaksiyon puanı
176
Puanları
1,243
WaterBoy dedi ki:
durak_83 dedi ki:
alevi-sunni
sağ-sol
türk-kürt
laik-antilaik

yeter beee sıktınız artık
boşuna uğraşmayın bu ülkeyi bölemeyeceksiniz
+1

Hem buna katıldığını söylüyorsun, hem de haberi buraya sen yazıyorsun, üstelik de altına "çok güzel oldu bu haber" diye not düşüyorsun? Neresi "güzel" oldu bu haberin? "Türbanlıların foyası meydana mı çıktı" senin zihniyetinle?

Ey alçak insanlar, işitin, eğer zerre kadar aklınız olsaydı, Fatih ALTAYLI denen namussuzun sorularından nasıl "eğlendiğini" anlardınız. Sizleri sazla sözle uyuturlarken, sizleri Atatürk ile kandırırlarken sizin nereleriniz genişliyor?

Fatih Altaylı denen pisliğin niyetini göremeyen gözler, Atatürkçü olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Bakınız örnek:

kracker dedi ki:
Başıma Bir İş Gelmeyecekse(!)

Dogru bu güne kadar Atatürk'e hakaret edenler yakıldı dövüldü işkenceden geçti. Ne büyük cesaret helal olsun sana!

Atatürk sana yeterli özgürlük saglayamadı sen ingiliz, amerika vs. altında daha rahat edersin yıpratma kendini..

Özgürlük anlayaşınız bu kadarla sınırlı sizin

Ey ahlaksız ve bilinçsiz şahıs, Türk kanunlarında "Atatürk'e hakaretten hüküm giyildiğini" bilmiyor musun? Ya bu kanuna dayanılarak bugüne kadar Atatürk hakkında hiç bir iyi-köyü eleştiriye müsade edilmediğini de bilmiyor musun? Atatürk'ü sevmediğini söylemeyi bırak, insanların "Atatürk'ün bu konudaki düşüncesine katılmıyorum" demesine bile müsade edilmediğini bilmiyor musun? Daha bugünlerde yeni yeni "Avrupa" uyumları çerçevesinde rahatlıkla söyleyebiliyor insanlar düşüncelerini. Daha bugünlerde Taha Akyollar yeni yazabiliyorlar "ama hangi Atatürk" isimli kitapları. Okuyun, sizi yöneten sözde Atatürkçü zihniyetin size hangi Atatürk'ü tanıttığını okuyun, Atatürk'ün kardeşlerinden ana-babasından, neyi sevip neyi sevmediğinden, günlerini nasıl geçirdiğinden habersiz oluşunuzu okuyun. Engin Ardıç'ın "Atatürk uzaydan gelmedi" dediği yazısını okuyun.

Ey üstüne kimin vurduğunu bilmeden sadece bağıran davullar, eğer bugün Atatürk geri gelse, hatta 40 tane Atatürk olsa, kırkı da kırkından Atatürk olsa, bir tanesini bile yaşatmazsınız bu ülkede. Sizler Atatürk'ün A'sından bile bihabersiniz, sadece önünüze çizilen resimlere bakıp illizyonlara kanıyorsunuz.

Fatih Altaylı şerefsizinin oraya hangi cahil ailenin yetiştirdiği belli olmayan cahil iki kızı çıkarıp tamamen maksatlı sorularla, aldığı cevapları tamamen manipüle edişini David Copperfield izliyor gibi izlemişsiniz. Üstelik, bu cahilin söylediklerinden ötürü burada üç beş çapulcunun verdiği cevaplar ancak alçaklık, namussuzluk ve şerefsizliktir. (İngilizler konusunda.) Sizler kendinizi üstün görmeye devam edin, bugün alçak ABD İran'a saldırma konusunda psikolojik hazırlıklar yapıyor. Sizin sözde "kardeş" dediğiniz Irak'ta olanlarını bilseniz insanlığınızdan, Türklüğünüzden, müslümanlığınızdan utanırsınız. Ey alçaklar! Onlar da sizler gibi insandı, ama zerresine kadar yanasıca bir kaç pislik onların kızlarına göz koydu, çocuklarının canına kıydı. Namussuz şerefsizler, hanginizin başına gelse dayanabilirdi de bu alçak lafları söyleyebiliyorsunuz?

Ben şahsi olarak Atatürk'e bir çok açıdan minnettarım, bir çok açıdan iyi bir lider olduğunu ve bir çok açıdan doğru kıvamda diktatörlük yaptığını, bir çok açıdan da bu ülkeye müstehak bir yönetici olduğunu düşünsem de şahsen sevmiyorum. Bu fikirlerim asla değişmeyecek, çünkü Atatürk'ün topluma yönelik fikirleri, yaşayışı ve şahsiyeti benim kesinlikle hiç hoşuma gitmiyor. Ancak bundan dolayı ne onu, ne de sizi aşağılıyorum, sizlerse özünüzden aşağılık olduğunuz için sizin gibi olmayanlara küfürler savuruyorsunuz. Sizin de saltanatınız bir gün biter.
 

WaterBoy

Profesör
Katılım
24 Eylül 2007
Mesajlar
2,751
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Elmacik dedi ki:
WaterBoy dedi ki:
durak_83 dedi ki:
alevi-sunni
sağ-sol
türk-kürt
laik-antilaik

yeter beee sıktınız artık
boşuna uğraşmayın bu ülkeyi bölemeyeceksiniz
+1
Hem buna katıldığını söylüyorsun, hem de haberi buraya sen yazıyorsun, üstelik de altına "çok güzel oldu bu haber" diye not düşüyorsun? Neresi "güzel" oldu bu haberin? "Türbanlıların foyası meydana mı çıktı" senin zihniyetinle?

Benim bu haberin altına yazdığım yorumla ki sonuna kadar arkasındayım, arkadaşın yazdığı yoruma yazdığım +1 çok farklı.
 

findukfaresi

Dekan
Katılım
29 Mart 2008
Mesajlar
7,298
Reaksiyon puanı
73
Puanları
0
bu adamın da polemik yaratmakt üstüne yok kesin seçmiştir ordaki kadınları
zorla tartışma yaratıyo
 

Turab Garip

Dekan
Emektar
Katılım
30 Mayıs 2007
Mesajlar
6,889
Reaksiyon puanı
176
Puanları
1,243
corpuscallosum dedi ki:
bu adamın da polemik yaratmakt üstüne yok kesin seçmiştir ordaki kadınları
zorla tartışma yaratıyo

Bunu görmek için beş kat retina kullanmaya gerek yok; işte açık gözler Fatih Altaylı'nın pisliğini biliyorlar. Tebrikler.

@WaterBoy, insanları gruplandırarak ortalığı germenin yanlış olduğunu söyleyen kişiye "+1" diyorsun, ama bu haberi buraya koyarak insanları sen gruplandırıyor ve sen ortalığı geriyorsun. Üstüne üstlük bir de "çok güzel oldu bu haber" diye pişkince bir yorum yapıyorsun. Neden güzel olduğunu düşündüğünü hem başkası sordu hem de ben sordum henüz bir cervap veremedin.
 

paşazede

Doçent
Katılım
3 Mayıs 2008
Mesajlar
522
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
?Handsome? dedi ki:
bunları sınır dışı edeceksin kardesim
yada taksimde saallandıracaksın insanın sinirlerini bozuyorlar
git iranda yaşa ozaman cumhuriyet düşmanları
git bee ne diyosun sen yaa ne için salladıracakmışın sevmek zorundamı herkez herkezi
neden bukadar zorunuza gidiyoki bi yerde haklı .. haklı çünkü laik geçinen kesim atatürk üzerinden zulüm ediyo
eger bi kısım atatürkü sevmüyosa bu onların değil ona düşman edenlerindir ne geçiyo elinize kardeşim ısıtıp ısıtıp sürüyolar insanların üzerine bu konuyu kendimi bildim bilelli ne terör bitti ne buu çıplak yakalnananlar normal plajlarda sevişenler göz inünde öpüşenler normal ama kapalıları taksimde salladıracaksın öylemi yok yaaa herkes istediği gibi yaşamak ister istediği giyinmek ister bırakın bunları allah aşkına yeter yaw fatih altaylı dediğin adam kaç kuruşluk adam kim bilir kimlerin uşağı uyuz herif ortalığı karıştırmak gibi bi fırsat eline geçtimi hiç zaman kaybetmiyo ayrıca açık konuşmak gerekirse sırf polemik yaratmak için bu kızlarıda bu pis herif bulmuş çıkarmıştır
 

ramkan

Öğrenci
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Elmacık zaten söylenecek herşeyi söylemiş
Olayın komplo olduğu ortada görebilene tabiki! Bu programda amaçlanan birşey var. Gündemi değiştirmeye yönelik olsa gerek. Son günlerde iki öndemli gündem maddesi vardı...
Atatürk konusuna gelince çocukluğumuzdan beri okullarda Atatürkü sevmek için programlandık ve seviyoruz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst