Haberi yapana bak hizaya gel troll haberde 1.numara yalan,iftira onun işi.
Burda söz konusu atatürk rte ne alaka.Esas R.T.E'ye tapanlara ne demeli?
Ben de öyle birşey düşünüyorum ama konuda lafı geçmişken insanlar da ona göre yorum yapmış.Açıkçası ben orada bahsi geçen olayın yaşandığını sanmıyorum, yanlış anlaşılma olmuş olabilir.
video haber7.com denen çöp kovasından çıkmış ya...Dostum sen ciddi iyi değilsin. La adam video izlettiriyor. Olanı söylüyor.Gerçekten ilginçsin
Sen de saygılı ol arkadaşım. Herkes RTE'yi sevmemek zorunda değil.yarın bir gün sizinde RTE'ye secde ettiğiniz yayınlanır o zamanda susarsınız heralde...
Ne biçim ifadeler ve suçlamalar vede aşağılamalar bunlar, ne demek R.T.E. ye tapanlar ayıp ya ayıp.Esas R.T.E'ye tapanlara ne demeli?
gerçekleri inkar edin anca...Sen de saygılı ol arkadaşım. Herkes RTE'yi sevmemek zorunda değil.
Gerçek derken?gerçekleri inkar edin anca...
öyle bir şey dedik mi okuması kıt troll...Gerçek derken?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana göre Atatürk Osmanlı Devleti'nin baş düşmanı mı @extronaction? O zaman Selçuklu Devleti'nin de baş düşmanı 1. Osman o zaman. Saçma sapan teorik şeyler işte. Atatürk'ün yanlışları var ama onlar geçmişte kaldı. Eğer Atatürk gerçekten düşman olsaydı bize tamamen Yunan toprağı idi Marmara ve Ege. Tarih öğrenmeden burada hiç bir şekilde cevap verilmesini doğru bulmuyorum. Yaptığınız çok ayıp ve rezalet.