Atatürk ün tabuttaki resmi

masterdevil

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Elmacık abim iyide hoşda ben senin ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlayamıyorum ya.
Usta amacın açık seçik Atatürkçüleri dinsiz ilan etmekse açık açık söylemen daha güzel olmazmı engellere ne gerek var?

İnan bana bu tavrın beni çok üzüyor.
Seni sadece uzuyor mu ?
Beni delirtiyor tanimasam da acik acik soylim nefret ediyorum siyaset ve ozelikle Ataturk hakindaki yazilarina...
Diger yazillarini okumadim da Ataturk hakinda yazilara yorumlarindan da senin bunlari dile getirmende`de nefret ediyorum...:yes::yes::yes:

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Burada mumyalanma denilen olay eski mısırlıların firavunlarını mumyalaması gibi düşünülmemeli. Mısırlılar ölünün iç organlarını çıkarır, özel bir maddeyle derisini mumyalarlardı. Yukarıdaki yazıdada açıkça belirtildiği gibi naaşa özel bir karışım enjekte edilmiş yani iç organları yerinde kalmış. Amaç, naaşı ebedi istiratgahı olan Anıtkabir'e yerleştirlene kadar bozulmamasıydı. Naaş, Anıtkabir'de toprağa verildi ve böylelikle Atanın naaşı toprakla buluştu.

Atatürk' ün söylediği gibi: "Benim naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Ama Türkiye Cumhuriyeti ilel ebet paidar kalacaktır."

Demek istediğim, bu mumyalama olayıyla ilgili bu kadar yazının yazılacağını tahmin etmediğimdi. Gerçi bazı arkadaşlarım hemen konuyla ilgilenmişler sağolsunlar. Derin bilgileriyle bizi aydınlatmışlar. Kendilerine teşekkür ederim.

Görevimiz, Ata'nın vücudunun mumyalanıp mumyalanmaması değil, şu anda bizim beyinlerimizin mumyalanmaması için uğraşmamızdır. Cumhuriyetimiz için, ülkemiz için çalışmak ve bizleri sindirmeye çalışanlara cevap vermemiz lazımdır. Zamanı ve şu anki durumumuzu gözden geçiriseniz, ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Sevgilerimle.
Onair.

İçinizde Can Dündarın zamanın da kanal D de çalışırken yapmış olduğu Anıtkabir özel yayınını izleyen oldumu. Ben bizzat izledim ve çok şaşırdım. Bu güne kadar Atamzın naaşına burda yazılanlar gibi bir mumyalama işlemi yapıldığını bilmiyordum. O programda Can Dündar aynen şunları şöledi. Anıtka birde Törenler yapılır ve atamızın mozelesine çelenk konur bilindiği gibi. Ancak şu varki o çelenk konan yer aslında temsili bir yer ve atamızın naaşı o yerde değil. Anıtkabir de özel ve çok gizli bir bölüm varmış yerin altında. Bu yerde atamızın naaşı bulunmakda. Ve o gün o proğramda o bölümü özel izinle gösterdiler. Yuvarlak bir oda odanın ortasında Atamızın naaşının bulunduğu tabut var. Tabutun etrafında tam bir daire şeklinde saran bir sürü ağzı kapalı çanak ve her bir çanağın içersinde yurdun değişik yerlerinden özel olarak getirilmiş olan topraklar var dedi. Bu program günümüzden 10-12 sene öncesine ait ve çekildiği hafta içersinde yayınlandı ve bizzat izledim. Bu arada ufak bir bilgi vericem dünyada önemli işler yapmış ve adını tarihe yazdırmış bütün büyük liderlerin naaşları aynı şekilde özel bir selüzyonla bozulmaya karşı özel korumaya alınıyor. Bu tüm dünyada uygulanan bir yöntem.

Bu arada yukarda yazdıklarım yıllar önce izlediğim bir programda anlatılan ve gösterilen görüntülerden anlattıklarım.Kişisel olarak bu konu hakkında tek yorumum olacak.

Atatürk bizim atamız ve kimler ne anlatırlarsa anlatsınlar ona olan sevgimiz ve hayranlımız asla bitmeyecek.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İçinizde Can Dündarın zamanın da kanal D de çalışırken yapmış olduğu Anıtkabir özel yayınını izleyen oldumu. Ben bizzat izledim ve çok şaşırdım. Bu güne kadar Atamzın naaşına burda yazılanlar gibi bir mumyalama işlemi yapıldığını bilmiyordum. O programda Can Dündar aynen şunları şöledi. Anıtka birde Törenler yapılır ve atamızın mozelesine çelenk konur bilindiği gibi. Ancak şu varki o çelenk konan yer aslında temsili bir yer ve atamızın naaşı o yerde değil. Anıtkabir de özel ve çok gizli bir bölüm varmış yerin altında. Bu yerde atamızın naaşı bulunmakda. Ve o gün o proğramda o bölümü özel izinle gösterdiler. Yuvarlak bir oda odanın ortasında Atamızın naaşının bulunduğu tabut var. Tabutun etrafında tam bir daire şeklinde saran bir sürü ağzı kapalı çanak ve her bir çanağın içersinde yurdun değişik yerlerinden özel olarak getirilmiş olan topraklar var dedi. Bu program günümüzden 10-12 sene öncesine ait ve çekildiği hafta içersinde yayınlandı ve bizzat izledim. Bu arada ufak bir bilgi vericem dünyada önemli işler yapmış ve adını tarihe yazdırmış bütün büyük liderlerin naaşları aynı şekilde özel bir selüzyonla bozulmaya karşı özel korumaya alınıyor. Bu tüm dünyada uygulanan bir yöntem.

Bu arada yukarda yazdıklarım yıllar önce izlediğim bir programda anlatılan ve gösterilen görüntülerden anlattıklarım.Kişisel olarak bu konu hakkında tek yorumum olacak.

Atatürk bizim atamız ve kimler ne anlatırlarsa anlatsınlar ona olan sevgimiz ve hayranlımız asla bitmeyecek.

Arkadaşım doğru söylüyor. Bunu bende yazacaktım ama herkes biliyordur diye yazmadım. Anıtkabir içindeki mozole simgesel ve törenlerde kullanılan bir yer. Mustafa Kemal' in mezarıda Anıtkabir'in alt kısmında yer alıyor. Etrafında ülkenin dört bir yanından gelen toprakların bulunduğu çanaklar var ve ortasında üstünde mermer bir lahit bulunan mezarı var. Bu bölüm halka açık değildir.Mezar odasına Anıtkabir'in altında yer alan özel lobilerden gidilir.
insiyakimilli_anitkabir08.jpg

Mezar odasının görünümü bu şekildedir.

insiyakimilli_anitkabir09.jpg

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Onair, yukarıdaki yazında Atatürk'ün naaşı toprakla buluştu dedin, şimdi de tabutta muhafaza ediliyor diyorsun?

onair dedi ki:
Naaş, Anıtkabir'de toprağa verildi ve böylelikle Atanın naaşı toprakla buluştu.

onair dedi ki:
Etrafında ülkenin dört bir yanından gelen toprakların bulunduğu çanaklar var ve ortasında üstünde mermer bir lahit bulunan mezarı var.

cesurtarih

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben yazının yayınlandığı basılı yayın organını değil yazan kişiyi referans gösterdim. Can Dündar gazetecidir kalkıp da Belleten'de yazmasını bekleyemeyiz değil mi?

Kendin diyorsun gazeteci diye tarihi bir olayda gazeteciyi nasıl olurda kaynak gösterirsin. Üstelik Kaynak gösterdiğin kişi nasıl bir gazetede gazetecilik yaptığıda ortada.

İstediğim kaynak 1 elden resmi bir kaynaktı .

Devlet arşivlerinin adını rafını sırasını nosunu vb.

Netjackson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendin diyorsun gazeteci diye tarihi bir olayda gazeteciyi nasıl olurda kaynak gösterirsin. Üstelik Kaynak gösterdiğin kişi nasıl bir gazetede gazetecilik yaptığıda ortada.

Bu sözler kendine tarihçi diyen birine mi ait yoksa ben mi yanlış okuyorum ? Gazeteler - sen beğensen de beğenmesen de - tarihsel kaynaktır. Adının Milliyet ya da Takvim-i Vakayi olması objektif bir tarihçi için bişey değiştirmez, değiştirmemeli! Ayrıca devlet arşivlerine girmek gazete arşivlerine girmek kadar basit bir işlem değildir bilmem hiç denedin mi. Ben konuyla ilgili olduğunu düşündüğüm bir yazıyı sundum tenezzül edip etmemek senin seçimin. Çok da umrumda değil...

cesurtarih

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu sözler kendine tarihçi diyen birine mi ait yoksa ben mi yanlış okuyorum ? Gazeteler - sen beğensen de beğenmesen de - tarihsel kaynaktır. Adının Milliyet ya da Takvim-i Vakayi olması objektif bir tarihçi için bişey değiştirmez, değiştirmemeli! Ayrıca devlet arşivlerine girmek gazete arşivlerine girmek kadar basit bir işlem değildir bilmem hiç denedin mi.

Ya arkadaş gazeteler tabiki tarihsel bir kaynaktır ama milliyet hürriyet gazete değilki Patronlarına hizmet eden duyuru ilanları haline geldi

Objektif tarihçilik diye uyduruk kaynaklar kullanılmaz objektif tarihçilik belgeler için değil insan ve milletler değerlendirirken geçerlidir

Hergun patronuna hizmet eden yalan haber yayan bir gazete objektif tarihçilik adına belge olarak kullanılamaz

Arşivede evet en az tarih lisans mezunları giriyor(Askeri arşivler özel izne tabi) Resmi belgen yoksa fazla iddaalı konuşma

Tarihçiliğime laf atacağına kaynak dipnot nasıl gösterilir öğrende gel
Bu işler googleden ara tara kes kopyala olmaz

Netjackson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuya Zaman'dan bi link verseymişim keşke yahu. Onun gibi ciddi daha tarafsız kaynaklar kullanıp forum sayfasında tez yazmak lazım herhalde :D

mavisakal_79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ..
bildiğiniz üzre anıtkabir genelkurmaya bağlı bir müze. size direkt genel kurmayın sitesine bakmanızı tavsiye ediyorum. atatürkün naaşı korunması amacıyla tahnit işlemine tabi tutulmuştu. etnoğrafya müzesinden naaş çıkartılınca tahnit çözüldü. ve islami usüllere göre defin işlemi yapıldı. mucize falan diye bir şey yok. sıradan bir vatandaş gibi şu anda ebedi istirahatgahında uyuyor. bahsi geçen fotoğraf ta yeni değil ki. sarı zeybek belgeselini izleyen varsa bu resmi belgeselin sonunda göreceklerdir.

mamcak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türklerin son kahramanına Allah rahmet Eylesin.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Onair, mesajımı neden sildin acaba? En azından bana özel mesajla bir açıklama yapabilirdin?

İlk mesajında naaşın toprakla buluştuğunu, ikinci mesajında ise toprağa verilmediğini ve özel bir odada muhafaza edildiğini sen kendin söylemedin mi abicim? Kendi söylediğin şeyi dile getirdiğim mesajım neden silindi?

Eğer mesajımın silinmesi, yalan yazdığım içinse, bu yalanı sen söyledin. Eğer yalan değilse o halde neden silindi?

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Abicim özel bir oda demedim, mezar odası dedim ve mezar odası dediğimde ne anlıyorsun merak ediyorum. O lahidin altı toprak zaten. Sadece üstünde mermer bir taş var o kadar. Bir insanın toprağa verilmesi seni bu kadar rahatsız etmesine inanamıyorum. Naaşını yaksaydık bu seferde neler derdiniz Allah bilir.
Sen kelimeleri istediğin gibi anlayıp yazıyorsun. Senden başka kimse de senin şekilde anlamıyor bu yazılanları. Ya sende yada bende bir sorun var. Mümkünse bu bölümde ya da Atatürk ile yazılan yazılarda yorum yapmazsan çok sevineceğim. Çünkü yaptığın yorumlar tepki çekiyor. Aslında tüm mesajlarını silecektim ama birini sildim. Bölümümde sorun istemediğim için senin yorum yapmanı istemiyorum. Tartışma yaratacak mesajların devam ederse SDN üst kuruluna bu durumu izah edeceğim.
Sevgilerimle..

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
peki ben yorum yapabilir miyim ? :wassat:

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Fikir özgürlüğü nerde acaba ? Sadece Gündem/Türkiye Bölümüne has bi durum mu? Üstelik Hakaret ve Alaylara varabilen mesajlar bile Çok uç olmadığı sürece müdahale görmüyor. Oysa ki burda Atatürk'e hakaretin "h" si bile yok. Zaten etmeye kimse cüret edemez, edersede yargıya hesabını vermek zorunda. Eğer böyle birşey tespit ederseniz şikayet edin bence

"Tartışma olmaması için yazmanı istemiyorum" Gerçekten Komik, Moderatör Arkadaşların Görevi, kendi görüşü ile ters düşen arkadaşlara, "Bu bölüme yazmayın" mı demek acaba ? Yada Sıkışınca konu kilitlemek mi? Şahsi fikir ve Duygularınızla yöneticilik yapmayın profesyonel olun.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Fikir özgürlüğü nerde acaba ? Sadece Gündem/Türkiye Bölümüne has bi durum mu? Üstelik Hakaret ve Alaylara varabilen mesajlar bile Çok uç olmadığı sürece müdahale görmüyor. Oysa ki burda Atatürk'e hakaretin "h" si bile yok. Zaten etmeye kimse cüret edemez, edersede yargıya hesabını vermek zorunda. Eğer böyle birşey tespit ederseniz şikayet edin bence

"Tartışma olmaması için yazmanı istemiyorum" Gerçekten Komik, Moderatör Arkadaşların Görevi, kendi görüşü ile ters düşen arkadaşlara, "Bu bölüme yazmayın" mı demek acaba ? Yada Sıkışınca konu kilitlemek mi? Şahsi fikir ve Duygularınızla yöneticilik yapmayın profesyonel olun.

Şahsi fikir ve duygularımızla yöneticilik yapmıyoruz, yapmayızda. Sonuçta biz sadece moderatörüz. Bizim hatalarımızı adminlerimiz görür ve söylerler. Profesyonel olanlar onlardır, biz sadece bölümümüzdeki konularda gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Fikir özgürlüğü tabikide serbesttir. Buna karşı bir fikir beyan etmedik zaten. Arkadaşımıza yazdığım daha önceden yaşanan bazı olaylara rağmen sürekli olarak aynı olayı bize yaşatmasıdır. Bu kendisine daha önceden söylediğim uyarılardan biridir ve kendiside bunun bilincindedir.

"Moderatör Arkadaşların Görevi, kendi görüşü ile ters düşen arkadaşlara, "Bu bölüme yazmayın" mı demek acaba ? Yada Sıkışınca konu kilitlemek mi?" Asıl komik olan bu yazdığın yazıdır. Gerçi bu yazı sadece bana değil, SDN deki tüm moderatör arkadaşlarıma bir gönderme olarak yazılmış gibi görünüyor. Görüşüme ters düşen herkese saygım vardır; tabikide suistimal edilmediği sürece. Bu bölümde yazılan tüm yazı ve görüşleri sanmayın ki sadece biz okuyor yada düzeltiyoruz. Adminler ve süpermodlarımız devamlı şekilde takipteler. Şikayet mercimiz daima açıktır. Hakkımızda şikayetiniz var ise lütfen gerekli yerler bildiriniz.
Konuya dönecek olursak, arkadaşımız ile ilgili bana gelen şikayetler doğrultusunda hareket ediyorum. Kendisi ile hem msn de hem de SDN yoluyla görüştüm ve bilgilendirdim. Gerisi ona kalmış bir olaydır. Tekrarlamakta yarar görüyorum, eğer bizimle ilgili bir şikayetiniz var ise bunu buradan değil, şikayet yoluyla adminlerimize yada süpermoderatörlerimize iletmeniz bizi sevindirir.

SDN üyelerine saygıyla duyrulur.

Onair
SDN Atatürk Köşesi Moderatörü.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Alıntı:
Görüşüme ters düşen herkese saygım vardır; tabikide suistimal edilmediği sürece.

Suistimal dereceniz nedir acaba? Elmacik Nasıl Suistimal etmiştir ? Görüşünüze göremi yöneticilik yapıyorsunuz? Ve de Suistimal edilince Mesajmı Siliyorsunuz? Ya da Konu mu kilitliyorsunuz? Bu söylediklerimi Yaptığını sende biliyorsun.

Alıntı:
"Moderatör Arkadaşların Görevi, kendi görüşü ile ters düşen arkadaşlara, "Bu bölüme yazmayın" mı demek acaba ? Yada Sıkışınca konu kilitlemek mi?" Asıl komik olan bu yazdığın yazıdır. Gerçi bu yazı sadece bana değil, SDN deki tüm moderatör arkadaşlarıma bir gönderme olarak yazılmış gibi görünüyor.

Cümlemde nasıl bir komiklik bulduğunuz açıklarmısınız? "Yarası olan gocunur" diye bir söz vardır. Eğer Şahsi fikirleri ile modluk yapan arkadaşlar varsa bu sözüm onlarada olsun, ancak Şu varki ben daha görmedim başka bir modda bu olguyu, eğer görseydim aynen burda yaptığım gib gider onun bölümünde de kendisi ile bu konuyu tartışırdım.

Alıntı:
Arkadaşımız ile ilgili bana gelen şikayetler doğrultusunda hareket ediyorum.

Lütfen Sadece 1 tane, ama 1 tane gelen şikayet mesajlarından birini buraya yazarmısınız? Sadece Şikayetin gerçeklik payını incelemek istiyorum. Eğer yapılan Şikayet Doğruysa ben bu forumu terk edeceğim.

PcMaster
SDN Forumda Fikir ve Haklar Savunucusu bir Üye

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
PcMaster, bence henüz insanların hazır olmadığı şeylerle uğraşıyoruz. Bizi "gelecekten geldiğini iddia eden kaçıklar" olarak görüyor olmalılar. :)

Onair'in dediği gibi, bana karşı çok nefret dolu bazı arkadaşlar var, o da bunların yersiz şikayetlerine, kendi istekleri ve fikirleri ile aynı doğrultudalar diye kolaylıkla uyuyor. Yani benim hakkımda kimin ne şikayet yaptığı önemli değil, sadece şikayet olması yeter. Hatta kapalı kapılar ardına gitmeye gerek yok, forumda açıkça benden nefret ettiğini söyleyenler var; bu nefret, söylenenlere cevap verememekten ileri geliyor. Böyle durumlarda da mutlaka bir joker "kestirip atma cünmlesi" vardır. Genellikle şöyle kurulur: "Zaten siz herşeyi biliyorsunuz, biz cahiliz ya bir şey bilmeyiz, bir tek siz bilirsiniz"... :)

Oysa biz ne hakaret ettik, ne de yalan konuştuk. Boşverelim gitsin, bu Onair'in ilk tehditi değil. :) Ama kendisini kırmayacağım ve yazmayacağım.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Buraya seçilen her moderatör belirli kriterler aşıldıktan sonra alınıyor. Bu kriterlerin içinde şahsi fikri ve duygusallığı ön planda tutmamakta mevcuttur. Onun dışında sıkışınca konu kilitlemek demişsin bunu burada bu güne kadar kim yapmış. Ben moderasyon ekibim de böyle bir davranışı yapan mod arkadaşımı görmüyorum. Konular sonlandırıldıysa elbet bir kural ihlali yada tartışma içeriği bulunduğu için sonlandırılmıştır. Eğer daha uçlara gidersek tartışma çıkacağı için sonlandırılmıştır.

SDN Forumda Fikir ve Haklar Savunucusu Sayın PcMaster.

Burada zaten haklara ve fikirlere saygı duyulmuştur.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ben kimseyi tehdit etmedim Elmacık. Sana daha önce de söyledim, bu bölümde olman rahatsızlık uyandırıyor. Ben kimseye uymuyorum, uymam da! Beni tanımıyor olsan tamam derdim ama tanıdığın halde böyle söylüyorsan hiç bir şey demiyorum. Keyfiniz nasıl isterse öyle davranın.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Chimera, Görmediğim dediğin olayın sanki baş kahramanı çok yakınlarda gibi geliyor bana ne dersin kendisine sormak istermisin ?

Bende zaten Mesajımda belirttim, Eğer Konu Çok uçlara gidiyorsa Modlar müdahale ediyor ancak dediğim gibi bir konuda tartışma ya yazılacak cevap bulunamadığından konu kilitlendiğini gördüm. Ve Şimdi de bir Üyenin mesajı Kişisel sebeplerden dolayı silindi, hakaret olmadığı halde.

En alt kısımda ki Vurgunun da neden yaapıldığı bir üst mesajda mevcut, Kimse şahsi algılamasın ;)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Konunun fazla dışına çıkmayalım abicim, çok alıngan ve şahsi davranıyorsun. Senin mesajından iki alıntı yapıp aradaki farkı sordum, bu mesajı silmen anlamsızdı. Hele bununla ilgili şikayet geldiğini söylemen daha da anlamsızdı. Sonuçta senden yaptığım alıntı siliniyorsa, senin mesajının da silinmesi lazım gelir. Yok senin mesajında sakınca yoksa, ben de zaten senin mesajından bir alıntı yapıp açıklamanı istediğim için benim mesajımda da sakınca yoktu.

Yalnız bazı arkadaşlar "senden nefret ediyorum" diye açıkça dile getiriyorlar, sanıyorum onların alakasız şikayetlerine kapıldın. :)

Neyse çok önemli değil, sadece ricanıza uyuyorum hepsi bu, yoksa yaptığınız "uyarı"yı haklı bulmadığımdan ötürü hiç önemsemiyorum.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Ben gerekli şeyleri gerektiği yerde sorarım zaten PcMaster ondan şüphen olmasın. ;)

Tamam o bir hatadır belki olabilir ama şunu da bellirtmek istiyorum. Bu bölümde değil de bir başka bölümde o mesaj ya da herhangi bir x mesaj silinseydi bu kadar tepki görmezdi bundan da ben adım gibi eminim.... Ne mesajı silinen üye bu kadar üstüne giderdi ne de bir başka üye neden o mesaj silindi diye tutturmazdı.

Moderatörlerimizin ve bizim de hatalarımız olabilir bunlarında bazen hoşgörü ile karşılanması gerekir. Ayrıca konu içeriğine bakıyorum ve konunun geldiği yere bakıyorum. Şimdi söyleyin bakalım konu buralara kadar gelmeli miydi? Ben cevap vereyim : HAYIR!!

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Hala kişisel diyorsun. Abicim ne diyorsun sen Allah' ını seversen. Bizim olayımızın kaçta kaçını biliyorsun da yorum yapıyorsun? Diyorum ki, benden kaynaklanan birşey yok. Ben gelen tepkilere göre hareket ediyorum diyorum ki doğrusu bu, Elmacık diyor o başkalarının gazına geliyor. Hiçbir şey şahsi değil, babamın forumu mu ki şahsi davranayım! Forumda bir mesajın silinmesi için hakarete gerek yoktur. Konuyla alakasız bir yazıda elbetteki moderatör tarafından silinir ki ben ve diğer arkadaşlarım bunu yapmıştır. Şikayetin var ise benden, yap şikayetini adminlere. Şikayet yeri burası değildir. Madem forumun eski takipçilerindensin, kuralları benden daha iyi bilirsin.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Onair, ne alakasızı abicim, senin kendi mesajından alıntıydı sildiğin şey, buna alakasız diyorsan demek ki senin kendi mesajın alakasızmış. :)

Chimeracım, iyi ama konu buraya geldiyse, buna mutlaka biz mi sebep olduk? :) Herhalde her bölümde eşit oranda yoğun değilsin ki başka bölümlerde bazen kopan fırtınalardan haberdar olmuyorsun. :)

Ama dedim ya çok önemli değil, boşverelim, amaçsız olmasın tartışmalar. Sen de boşver PcMaster kardeşim, seninle sonra dertleşiriz, tatilde çayını içmeye gelebilirim. :)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Onair,
Arkadaşım ben bu başlığı da takip ettim, diğer kilitlenen başlığıda. Bizim olayın kaçta kaçını biliyorsun diyorsun. Sizin olaylarınız ( Elmacik ve Senin aranda) beni ilgilendirmez, ben Sadece Gördüğüm olaylar üzerine yorum yapıyorum. Elmacik'a yapilan haksızlığı ortaya koymak istiyorum. Kişisel davrandın bunu kabul et tamam ?

Chimera,

Bende Gelmesini İstemezdim Ancak Seninde belirttiğin gibi Bölümün hassasiyeti nedeni ile bazı arkadaşlar Kişisel davranıyor. Yukarda kendide diyor " Gelen talepre göre davranıyorum " ALLAH c.c rızası için gelen Şikayetlerden Sadece 1'ini yazsın mantıklımı değilmi bizde anlayalım değil mi? Birde Elmacik'in Mesajının neden silindiği söylesin. Acaba Mod burda Şahsimi davranmış yoksa forum kuralımı uygulamış bunu gerçekten merak ediyorum.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Chimeracım, iyi ama konu buraya geldiyse, buna mutlaka biz mi sebep olduk? :) Herhalde he bölümde eşit oranda yoğun değilsin ki başka bölümlerde bazen kopan fırtınalardan haberdar olmuyorsun. :)

Ben buna siz sebep oldunuz demiyorum. Sadece bir olay çok uzuyor bunu dile getiriyorum. Yazdıklarımdan onu çıkarıyorsanız ona birşey diyemem. :)

Ayrıca her bölümle ilgileniyorum. Bakmadığım ya da umursamadığım herhangi bir kategori bu forum üzerinde yok.. Ben burada bütün kategorilere bakarım. Kopan fırtınaları görmüyorsun demişsin. :) Bir düşün bakalım senin görmediğin ve benim müdahale ettiğim hatta bazen senin de gördüğün ve benim müdahale ettiğim kaç konu var bu forum üzerinde.

Her zaman herşeye yetişemeyebiliriz. Boşuna 3 kişi değiliz. Ben değilsem bir başkası müdahale eder. Müdahale edilen yere bile bakarım. Orada ne olup bittiğini öğrenmek için. :)