Atatürk Köşesi Açıldı - Yeni Moderatör: Onair

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Okurlarımızdan gelen anlamlı talep üzerine forumumuzda Atatürk Köşesi açmış bulunuyoruz.

Son derece değerli paylaşımlar olacağından şüphem yok.

Bölüm moderatörümüz, Onair olmuştur. Bölümün hassas olmasından dolayı bu alana 2. bir moderatör daha atanacaktır.

Üyelerimize ve okurlarımıza hayırlı olsun.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
hayırlı olsun iyi paylaşımlar dileğiyle

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
bölüm ve yeni modumuz hayırlı olsun.. başarılar..

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Bu bölüme gelecek konuları ben de heyecanla bekliyorum. Bilinmeyen ve açığa çıkması beklenen o kadar çok gerçek var ki.

too_late

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4
Bölüm ve yeni mod hayırlı olsun :) Kolay gelsin abisi :D

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bölüm hayırlı olsun :) :) Mod da hayırlı olsun :P :)

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Açılan bölümümüz hayırlı olsun ve orada görev almaya başlayan Onair isimli üyemizede başarılar diliyorum.

mehmet

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
hayırlı sabahlar arkadaşlar

yeni bölümümüz hayırlı uğurlu olsun ve yeni moderatörümüz arkadaşımıza da işinde başarılar dileyerek,inşallah moderatör olduğu bölümünde hayırlara vesile olur

Saygılarımla

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Güzel düşünce, bir öneri olsun "Atatürk'ten Anılar" ve "Atatürk'ten özlü sözler" adı altında sabit konu başlıkları olabilir.

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Yeni bölümün ve moderatör'ün hayırlı olması dileğiyle. ;)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
tebrik ederim onair bölümümüz hayırlı olsun :)

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
yeni bölümümüz formumuza hayırlı olsun. Onair arkadaşıma da başarılar diliyorum.

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hayırlı olsun cok iyi oldu boyle bir bolumun acılması umarım herkese faydalı olur :)

turkuazz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepimize hayırlı olsun
Bu arada Fıdayda arkadaşımıza bize bu köşenin açılmasına sebep olduğu için önce ona sonrada köşeyi açan SDN yetkililerine çok teşekkür ederim

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Endişem odur ki "din" konusu nasıl tabulaşmışsa ve bazı şeyler kalıplaşarak anlamını yitirmişse; Atatürk de tabulaştırılarak fikir alışverişi engellenecektir. Çünkü Atatürk söz konusu olduğunda bazı yobaz kişiler asla eleştiriye açık olamıyorlar. Halbuki Atatürk'ün kendisi dahi eleştiriye açıktı. Hatta bu din olgusundan daha büyük bir tabu. Çünkü din her türlü eleştirilebiliyor; o konuda özgür düşünce var (doğru olan da bu). Ama Atatürk asla ve asla artı-eksi olarak eleştirilemiyor; bu konuda özgür düşünce söz konusu bile değil..

Her an Atatürk'ün heykelleri yapılarak Buda gibi tapınılmaya başlanacakmış gibi.. Bu bana hiç rahatsızlık vermez, bana göre bu konuda herkes düşüncesinde özgürdür.. Bana rahatsızlık veren, bu kişilerin başkalarını da aynı şeye inanmaya zorlamak istemeleri..

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Elmacik ne güzel sölemişsin..güzel yazmışsın da...Burada sitede yeni bir bölümün açıldığı ve moderatörünün kim olduğu açıklanmış.
Görüşlerini, önerilerini, Atatürk hakkındaki pozitif ya da negatif eleştirlerini ilgili bölümde yeni bir konu açarak tartışma ortamı yaratabilirsin bence.
Bu çok daha güzel olur
Bu bölümün moderatörü olsaydım mesajını silerdim...
Açık ve net
Saygılar ;)

turkuazz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rahatsızlık vermiş vermiş...
Elmacik

Vermeseydi buraya bu yazıyi yazma gereği duymazdın

Ama merak etme! Atatürk, insanım medeni olsun, geri kalmasın, özgür yaşasın diye ömrünü, hayatını feda etmiş bir kişi

İnsanım dinini yaşayabilsin, kısıtlanmadan - horlanmadan ibadetini yapsin diye Yunanı, İngilizi, İtalyanı, Fransızı hatta işbirlikçilerini ve görünmeyen düşman ABD yi tekmeleyip dışarı atmıştır.

Yaptığı devrimleri ve kurtuluş mücadelesini, bağımsızlık özgürlük savaşını bundan sonra bu köşede yapmış olacağımız paylaşımlarla görecek ve aydınlanacağız

Hepimize aydınlık nurlu günler dilerim

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Bölümde Moderatörde Hayırlı Olsun

Onair canım abicim senide ayrıca tebrik ederim ;)

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Bu konu altında yazılan mesajlardan bazıları silinmiştir. !!!
Silinme sebebi yazılan mesajların konu içeriği ile ilişkili olmamasından kaynaklanmaktadır.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Herkese teşekkür ederim.
Bu bölümde Ulu Önderimiz ve Baş Kumandanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün hayatı, askerliği, devlet adamlığı, komutanlığı ve en önemlisi insan olarak hayata bakışını anlatıp, değerlendireceğiz. Sizlerinde katkılarınız, güzel yazılarınız, Atamıza olan duygu ve düşüncelerinizle O'na olan minnetimizi ve saygımızı ufakta olsa ödeyeceğimiz kanısındayım.

Shiftdelete.net' in değerli adminleri ve siz değerli dostlarıma tekrar teşekkür eder, bölümümüzün dahada güç kazanarak büyümesini temenni ederim.

ataturk.gif

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
onair dedi ki:
Herkese teşekkür ederim.
Bu bölümde Ulu Önderimiz ve Baş Kumandanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün hayatı, askerliği, devlet adamlığı, komutanlığı ve en önemlisi insan olarak hayata bakışını anlatıp, değerlendireceğiz. Sizlerinde katkılarınız, güzel yazılarınız, Atamıza olan duygu ve düşüncelerinizle O'na olan minnetimizi ve saygımızı ufakta olsa ödeyeceğimiz kanısındayım.

Shiftdelete.net' in değerli adminleri ve siz değerli dostlarıma tekrar teşekkür eder, bölümümüzün dahada güç kazanarak büyümesini temenni ederim.

ataturk.gif

hayırlı olsun

cazyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hayırlısı olsun yerinde ve doğru bir karar bence

biraz geç kalınmış olssada

--------------------------------------------------------------
Elmacik dedi ki:
Endişem odur ki "din" konusu nasıl tabulaşmışsa ve bazı şeyler kalıplaşarak anlamını yitirmişse; Atatürk de tabulaştırılarak fikir alışverişi engellenecektir. Çünkü Atatürk söz konusu olduğunda bazı yobaz kişiler asla eleştiriye açık olamıyorlar. Halbuki Atatürk'ün kendisi dahi eleştiriye açıktı. Hatta bu din olgusundan daha büyük bir tabu. Çünkü din her türlü eleştirilebiliyor; o konuda özgür düşünce var (doğru olan da bu). Ama Atatürk asla ve asla artı-eksi olarak eleştirilemiyor; bu konuda özgür düşünce söz konusu bile değil..

Her an Atatürk'ün heykelleri yapılarak Buda gibi tapınılmaya başlanacakmış gibi.. Bu bana hiç rahatsızlık vermez, bana göre bu konuda herkes düşüncesinde özgürdür.. Bana rahatsızlık veren, bu kişilerin başkalarını da aynı şeye inanmaya zorlamak istemeleri..

neden bazı şeyleri ki dikkat özellikle ediyorum atatürk ve laiklik konusunda neden bu kadar nenegatifsin. bu tür konularda hep bir muhalefet halindesin bence çok ii oldu bu bölümün açılması

---------------------------------------------------------------------------------------

PcMaSTeR dedi ki:
Niçin geç kalınmış?
daha önceden acılmalıydı bence
farklı kişiler hakkında bölümler açılmışken yüce atamız için bence geç bile kalındı

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Yazılan yorumlardan bazıları silinmiştir. Silinme sebebi tartışma çıkaracak türden olmasıdır. Yazdığınız mesajlarda biraz daha dikkatli davranınız. !!!