ATATÜRK Düşmanlığı Yapan Hoca

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Neredeyse bütün felsefeciler Allah'a hakaret ediyor. Çocuğa derste video çek diyorsunuz. Bekara eş bosaması kolay tabi okuldan atılacak siz değilsiniz....

Şahsen böyle bir olayla karşılaşsam ve atılacağımı bilsem o şerefsizi yine şikayet ederdim.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Kıymetli arkadaşlar, sizlere bu konuda bi kaç kelam etmek istedim. Evvelen Atatürk'ün kötülenmesine, karalanmasına kesinlikle karşı olan biriyimdir. Bunu yapanlara çok kızarım, asla tasvip etmem. Lakin bir hususun da bilinmesini isterim. Bu dünyada hata yapmayan ve asla hata yapması düşünülmeyen tek varlık Allah Tealadır. Peygamberler bile hata yapmaktan vareste değildir. Keza Kur'anda birçok ayetin Peygamber hatalarından bahsettiği bilinen bir gerçektir. Mesela açıp Abese suresine bakarsanız bunu ilk ayetlerinde Peygamber efendimizi nasıl haşladığını görürsünüz. Bütün bunlardan şunu anlıyoruz ki Peygamber dahi olsa hiçbir fani kul hata yapmaktan münezzeh değildir. Ve Atatürk de sonuçta fani bir beşer olarak, bir insan olarak hata yapacaktır, kusur işleyecektir. Bu son derece insani ve normal bir şeydir. Eğer hatasızdır derseniz onu ilahlaştırmış, putlaştırmış olursunuz ki bu da şirktir, küfürdür.

Yeşilokçu'nun şikayet ettiği şahsa gelince, muhtemelen bir düşmanlık hissiyle gerçekten kötülemiş de olabilir, ama şöyle bir hatası vardı diye eleştirmiş de olabilir. Umarım yeşilokçu kötüleme ile eleştiri arasındaki farkı bilerek bu konuyu açmıştır yahut şikayetini bu doğrultuda yapacaktır. Suç işleyen cezasız kalmasın elbet, ama -hakaret ve kötüleme değil- basit bir eleştiri için nerdeyse birinin yaşam hakkını elinden alırcasına hayatı karartılmaya çalışılmamalı diye düşünüyorum.
Hocam dediği şeylerden bir kaçı . " Harf Alfabesiyle bizi cahilleştirmeye çalıştı", "Yok neden Atatürk'ü koruma kanununu çıkarmış" ki Atatürk'ü koruma kanununu Atatürk değil Menderes çıkarmıştır . " Neymiş köylerde Kuran-ı Kerimleri yakmış" vs vs . Öğrenci olduğumuzdan bir şey de diyemiyoruz . Daha neler neler dedi .

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Böyle konuları gördükçe gülümsüyorum ister istemez, hala bir şeylerin iyi olacağına dair umut eden birileri varmış diyorum... BİMER: BAŞBAKANLIK İLETİŞİM MERKEZİ. Bu ülkede Atatürk ve ona ait ne kadar değer varsa ayaklar altına alındı ve alınıyor. Hal buyken BİMER nedir ki? Zamanın Başbakanı şu anın Cumhurbaşkanı zaten Atatürk ve değerlerini ayaklar altına alıyor en başta, BİMER neye yarar, mahkeme neye yarar, hukuk neye yarar?..

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
Şikayet et bu hocalar Atatürk ün b*ku bile olamaz .

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Bimer Sosyometri anketi gibidir şahsi bilgiler verilmez o yönünden çok severim.:)