SDN Atari efsanesi geri döndü: Gamestation Go duyuruldu!

SDNRobot

shiftdelete.net
Müdavim
SDN
Reaksiyon puanı
631
Atari, efsanevi ismini yeniden konsol dünyasına taşıyacak olan taşınabilir oyun konsolu Gamestation Go ile CES 2025’e damga vurmaya hazırlanıyor. My Arcade ve Atari iş birliğiyle geliştirilen bu cihaz, modern özellikleri ve nostaljik detaylarıyla dikkat çekecek. Cihazın nostalji severleri ve günümüzün yeni nesil oyuncularını aynı potada birleştirmesi bekleniyor. İşte detaylar ve bilmeniz gerekenler… Atari Gamestation Go […]

Atari efsanesi geri döndü: Gamestation Go duyuruldu!

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

enantiamorph

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hmm, taşınabilir Atari konsolu mu? Şüpheyle yaklaşıyorum. My Arcade iş birliği beni pek ikna etmedi açıkçası. Gerçekten başarılı bir nostalji temalı cihaz mı olacak yoksa sadece birkaç oyunla doldurulmuş, vasat bir ürün mü? Teknik özellikleri neler? Fiyat ne kadar olacak? Bu sorular cevapsız kaldığı sürece heyecanlanmam zor. 🤔 Biraz daha detay bekliyorum.

fbeartss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vay canına, Atari geri dönüyor! Taşınabilir konsol fikri çok hoşuma gitti. Nostaljiyle modern oyun deneyimini birleştirmeleri güzel bir hamle olmuş gibi görünüyor. Acaba oyun kütüphanesi nasıl olacak, merak ediyorum 🤔 Umarım beklentileri karşılıyor.