Be5tE
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5
Eposta adresine gönderilen şu güzel iletiyi sizinle paylaşmak isterim.
Tülay Gümüşel arkadaşımıza buradan teşekkür ederiz.
"Ben 19 Mayısta doğdum diyen sevgili ATAM 127. doğum günün kutlu olsun.
Ne demiş İngiliz: Böyle liderler 100 yılda bir gelir. Eksik söylemiş. Böyle bir lider ne gelmiş ne de gelir.
O'nun kısacık hayatına sığdırdıklarını kim yapabilmiş, kim yapabilir.
Onca iç ve dış düşmana karşı küller arasından kim vatan kurtarabilir, bir devlet kurabilir.
Yaptığı devrimler evrenseldir.
Yalnız ülkemizin değil, dünyanın barış ve huzur içinde olması Atatürk devrimlerinin ülkelerin çoğunda uygulanmasıyla gerçekleşir.
O'nun uygar devlet modelinde din ve etnik ayrımcılık yoktur. Emperyalizm yoktur.
Ülkemizde ve Atatürk adını silmek isteyen tüm ülkelerde onun değerini bilmemek ne büyük bir gaflettir.
"Yurtta Sulh, Cihanda Sulh"
diyen SEVGİLİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ;
dünyaya iyi ki geldin, bize onur şeref verdin, bize Vatan verdin. Sana minnettarız.
127. Doğum Günün Kutlu Olsun ATAM.
Kaynak
Tülay Gümüşel arkadaşımıza buradan teşekkür ederiz.
"Ben 19 Mayısta doğdum diyen sevgili ATAM 127. doğum günün kutlu olsun.
Ne demiş İngiliz: Böyle liderler 100 yılda bir gelir. Eksik söylemiş. Böyle bir lider ne gelmiş ne de gelir.
O'nun kısacık hayatına sığdırdıklarını kim yapabilmiş, kim yapabilir.
Onca iç ve dış düşmana karşı küller arasından kim vatan kurtarabilir, bir devlet kurabilir.
Yaptığı devrimler evrenseldir.
Yalnız ülkemizin değil, dünyanın barış ve huzur içinde olması Atatürk devrimlerinin ülkelerin çoğunda uygulanmasıyla gerçekleşir.
O'nun uygar devlet modelinde din ve etnik ayrımcılık yoktur. Emperyalizm yoktur.
Ülkemizde ve Atatürk adını silmek isteyen tüm ülkelerde onun değerini bilmemek ne büyük bir gaflettir.
"Yurtta Sulh, Cihanda Sulh"
diyen SEVGİLİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ;
dünyaya iyi ki geldin, bize onur şeref verdin, bize Vatan verdin. Sana minnettarız.
127. Doğum Günün Kutlu Olsun ATAM.
Kaynak