Ata Demirer Avrupa Yakasına Dönüyor Bomba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

likable06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Avrupa Yakası’nın ilk dönemlerinde yer alan ve askere gittiği ifadesi ile zaman zaman anılan Ata Demirer, diziye dönüş kararı aldı

Avrupa Yakası’nın yeni bölümlerinde rol alacak olan Ata Demirer’in Hümeyra’nın ayrılmasından sonra dönüş kararı alması dikkat çekti.

Çekimler sırasında ekip gülme krizine tutulurken Hümeyra, Ata Demirer’i herkesin içinde azarlamıştı. Hümeyra, "Çünkü sette üç duble viski içtikten sonra gülme krizine tutulmuştu. Hepimiz profesyoneliz. Orada dakikalar bile çok önemli. Buna en sert şekilde tepki gösterdim" diyerek kendisini savunmuş, Ata Demirer ise diziden ayrılmıştı.

Dizinin senaristi Gülse Birsel, Ata Demirer’in ayrılmasından sonra ’Volkan, askere gitti’ diyerek ve zaman zaman da onu anarak diziden tamamen kopartmamıştı.

Vatan Gazetesi

-------------------------------
"Şener Şen'de yeni sezonda dizide Sacit'in Antep'ten gelen babasını oynayacak ooo dizi süper oldu. Ama bir not daha var. Dizinin karakterlerinden Kubilay ve İffet diziden ayrıldılar haberiniz olsun:)"

içerik düzenlenmiştir. kaynak linkini koymayı unutmayalım.

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
iiyice izlenmez hale gelmişti son zamanlarda.
zaten ata ayrıldıktan sonra diziyi tamamen burhan ın üstüne yıktılar.ayrıca şesu ve selinde gayet iyi karakterlerdi.
ilk zamanlar her olay ayrı ayrı gelişip finalde buluşurken dizinin son serisinde finalin neyle kapatılacağı belli olmaya başlamıştı.şimdi gene eski havasını yakalayabilir ama kubilay olsa iyi olurdu.
malesef benim izlemeye fırsatım olmayacak

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Yahu Gülse Birsel metropol manzaralarında yazdı şener şen gelmiyecek diye yani avrupa yakası ŞEN'lenemiyor.Nasıl oldu da transfer oldu, söylentidir.Ata Demirer'in gelmesine çok sevindim.

Ayrıca bir diğer söylentiye göre Ata Demirer Hümeyra'nın gelinine evinin dekorizasyonunu yaptırıp, beğenmemiş ve Hümeyra ile paramı geri isterim diye tantana etmiş.Olaylar büyümüş hatta "Böyle vücutta ki bir adamı bu kadın doğurabilir mi" diye nazireler yapılmış.Hatırlarsanız İffet hanım dizide hep minik kuşum minik kuşum derdi, ne kadar dememek istese de

punisher_65

Profesör
Reaksiyon puanı
10
çok sevindim ama maalesef izleyemiycem. ata süper gerçekten. ama gelecek yaz tekrarları yayınlanırsa kesinlikle kaçırmam

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Avrupa Yakası’yla ilgili bugün çıkan haberler herkesi heyecanlandırdı…

Hümeyra ve Vural Çelik’in “profesyonel gerekçeleriyle” ayrıldığı diziye Şener Şen’in dahil olacağı yazıldı gazetelerde…

Büyük Usta’nın Sacit’in babası rolünde diziye gireceği söyleniyordu…

Bu haber üzerine Uçankuş dizinin yapımcı firması Plato Filmin yetkililerinden Atilla Aslan’a ulaştı…

Şener Şen başta olmak üzere diziye her hangi bir katılımın olmadığını dile getiren Aslan, “Haberler doğru değil. Diziye henüz hiç kimse dahil olmadı” dedi…

Kaynak: Uçankuş

atv’nin sevilen dizisi Avrupa Yakası'nın çekimlerine 1 Eylül’de başlanacak. Dizinin yeni sezondaki ilk bölümünün yayını ise 24 Eylül’de.

Televizyon Gazetesi

likable06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Avrupa Yakası’yla ilgili bugün çıkan haberler herkesi heyecanlandırdı…

Hümeyra ve Vural Çelik’in “profesyonel gerekçeleriyle” ayrıldığı diziye Şener Şen’in dahil olacağı yazıldı gazetelerde…

Büyük Usta’nın Sacit’in babası rolünde diziye gireceği söyleniyordu…

Bu haber üzerine Uçankuş dizinin yapımcı firması Plato Filmin yetkililerinden Atilla Aslan’a ulaştı…

Şener Şen başta olmak üzere diziye her hangi bir katılımın olmadığını dile getiren Aslan, “Haberler doğru değil. Diziye henüz hiç kimse dahil olmadı” dedi…

Kaynak: Uçankuş

atv’nin sevilen dizisi Avrupa Yakası'nın çekimlerine 1 Eylül’de başlanacak. Dizinin yeni sezondaki ilk bölümünün yayını ise 24 Eylül’de.

Kaynak: Televizyon Gazetesi
haberin tarihi nedir dostum benim haberim bugün tarihlide:D
Edit: Sanırım bu herşeyi açıklıyor:D
http://www.televizyongazetesi.com/haberDetayMiddle.asp?ID=13076

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
burhandan daha çok seviyorum.. daha gerçek komedi yapıyo..

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Şener Şen konusu netleşti
Şener Şen’in Avrupa Yakası dizisinde rol alacağı bir gazetede yer almıştı. Ancak bu haberin doğru olmadığını bizzat dizinin senaristi Gülse Birsel açıkladı.

Gülse Birsel, Sabah Gazetesi’nde bugün yayınlanan köşe yazısının sonuna şöyle bir not iliştirdi:

"Avrupa Yakası’na Şener Şen’in katılacağı uydurma bir haberdir. Gazeteci arkadaşlarımızın bana veya Plato Film yetkililerine onaylatmadan bu tip asılsız haberlerden alıntı yapmamalarını rica ediyoruz. "

televizyon gazetesi

likable06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şener Şen konusu netleşti
Şener Şen’in Avrupa Yakası dizisinde rol alacağı bir gazetede yer almıştı. Ancak bu haberin doğru olmadığını bizzat dizinin senaristi Gülse Birsel açıkladı.

Gülse Birsel, Sabah Gazetesi’nde bugün yayınlanan köşe yazısının sonuna şöyle bir not iliştirdi:

"Avrupa Yakası’na Şener Şen’in katılacağı uydurma bir haberdir. Gazeteci arkadaşlarımızın bana veya Plato Film yetkililerine onaylatmadan bu tip asılsız haberlerden alıntı yapmamalarını rica ediyoruz. "

kaynak: televizyon gazetesi
:) Şener Şen konusunda haklısın. Seni kızdırmak için yazmadım mesajı arkadaşım:) Evet Şener Şen diziye dahil olmuyor kardeşlerim duyurulur:D Olsa tam süper olacaktı.

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Dizi şenlenecek Ata Demirer ile. Şener Şen'i merak ediyorum nasıl olacak acaba derken gelmeyeceğini öğrendim :)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bu adam süper taklit yapıyor. :D seviyoruz bu adamı gelsin tabi.

kimseciq

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ata Demirer donerse dizi yeniden izlenir hale gelir. Bu arada habere kaynak eklenmemis. Kaynak asagida:
Ata dönüyor!

070820081130163158658_2.jpg

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
İnşallah geri döner o ayrıldığında beri hiç izlemedim diziyi ben

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Avrupa Yakasını muhteşem üçlü (volkan, selin, şesu ) ayrıldıktan sonra izlemeyi bıraktım. Keşke yine eski bölümlerini verseler....

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Bence artık çok kötü ...

Ata falanda ben sefmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...