• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Asus Zenfone Kullananlar Kulübü

benim kullandıgım zenfone 2 uzaydan mı geldi acaba :) bende ve eşimde zenfone2 64gb var . 2 - 3 gun önce güncelleme geldi asusun kendi güvenlik yaması. Telefonda oynadıgım en agır oyun asphalt8 suana kadar ve tek bir ısınma ve kasma yok , takılma yok .. coc da falan zaten agır oyun değil ne ısınma ne kasma söz konusu . 4 aydır kullanıyorum maşallahı var. Tek sıkıntısı kasası , daha kaliteli malzemeden yapılabilirdi, arka kapak plastik cebe sokup cıkarttıkca kenarlar sıkıntı yaratıyor biraz. kılıf alıp uzun yıllar kullanabilirsiniz :thumbup: Şarj olayında da çok sık oyun oynamıyorum coc oynayıp, sosyal medyada dolasıyorum ve tam 1 günü cok rahat cıkartıyor. İşlerim yogun olur dacok fazla kurcalamazsam tel.i sadece whatsapp kullanımında 1,5 gün buluyor.

Ben de yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Çift hat takılı olduğu halde şarjı çok rahat 24 saati çıkarıyor. Hiç bir sorun yaşamadım ve memnunum.
 
Bu yukarda bahsedilen neyin güncellemesi? Ben Asus Zenfone 2 kullanıyorum. Marshmallow 6.0 güncellemesi mi geldi telefona acaba?
 
Zenfone 2 Laser 5" aldım, ekranda donmalar ve titremeler oluyor. Benden başka başına benzer olay gelen var mı?
 
zenfone 2 kullanıyorum adroid 6 yükledim pclink duruyordu, fabrika ayarlarına döndürünce pclink kayboldu markettede bulamıyorum asus desteği kestimi acaba bilgisi olan var mı ?
 
Asus Zenfone serisi kullanıcıları telefon hakkinda görüş, öneri, sorun ve sorularını burada dile getiriyor.

Kulüp hayırlı olsun.

8aza8ypu.jpg
 
Üst