Asus Zenfone 6 Vs. Casper Via v5

TarıkOzdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Öncelikle iyi günler. Ben telefon almayı düşünüyorum ve Bu iki telefon arasında kafam çok bulanık. İkisi de Tavsiye ediliyor ve iki telefonda gerçekten Çok şık. Casperin Dış görünüşü Daha şık olmasına karşılık Büyük telefon sevdiğim için Asus zenfone 6 da Çok hoşuma gitti. Asusu aşırı tavsiye ediyorlar ve fiyat farkı yok. İşletimci konusunda kullanan arkadaşlar bilgi verirlerse memnun olurum. Tesekkürler

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Asus vs Casper karşılaştırılamaz diye düşünüyorum. Casper bir daha asla almam
Tabiki Asus

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bana kalırsa zenfone 6 almalısın. 2 gb ram 13 mp kamera ve 2x2 1.6 ghz çekirdek işlemciyle casper via v5 den daha iyi. ayrıca android l yi de alcak.

TarıkOzdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardes sen daha once casper kullanmissin galiba konuyu biraz dahha acarsan memnun olurum.

TarıkOzdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ha kardes sen bilgsyara diyin bnde casper nirvana kullaniyorm 6 yildir bnde bi sirn yok ama telefonla bilgisayari karisilastrmamaliyiz bnce :).

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bence bir fark yok. Oda teknoloji ürünü oda. Sonra kafanı vurma Asus alsaydim diye. Sen casper istiyorsun heralfr

TarıkOzdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
.Yok kardes ben bu konuyu zaten kar.arsiz kaldigim icin actim

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Zenfone 6 tabiki

Amerikali Intel mi Cinli MTK mi?

Tayvanli mi Turk/Cinli mi

bgra92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence yanlis bir kararsizlikta kalmissin. 1 .si casper tamamen etiket firmasi. Sadece telefonlara casper yazisini bastirior. Ayeica guncelleme destegi vermiyor. Asus ise tamamen farkli bir marka. Ayrica via v5 ten ustun olarak 2gb ram var ki bu buyuk fatk. Ayrica islemciside daha iyi. Sende ekrani buyuk olsun istemissin.bence dusunme zen6 bul. Farkettiysen piyasada zen6 bulmak cok zor

TarıkOzdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgilerin için Tesekkürler. Bende Zf 6 Almayı düşünüyorum artık :)

SpyChef

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Casper marka ürünleri kullanmıyorum. Beni o markaya iten birşey var ama bilmiyorum yerinde olsam Asus alırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar yalan yanlış konuşmayalım asus kolay kolay ısınmıyor

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Zenfone 6 daha iyi bir tercih olacaktır Via v5 yerine

AsiSehirli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geçenlerdeAsus Zenfone 5ten bahsediyolardı. Diyoki makaleyi yazan kişi abi Asus Zenfone 6 ile Asus Zenfone 5 arasonda 100 dolarlık bi fark var ama Asus Zenfone 5 kötü bi telefon.. Asus Zenfone 6 çok kaliteli ve klas yapılmış. Bende onların yalancısıyım adından da çok söz ettiren bi telefondan bahsediyoruz :) ama asus modellerinin kronik bi rahatsızlığı var sanırım bilgisayarlarda ana kart problemliydi. yani Asus Zenfone 6 yı ben casper via ile bi le karşılaştırmam. zaten casper bi marka bile dğeil :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arklar ben bu işi anlamadım şimdi 800 tllik bütçem var ve casperı via5 almak istiyorum asus büyük gelir diye düşünüyorum sizce hangisi daha iii

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
zenphone 6. kıyaslamak bence ayıp asus a bu iki telefonu :D