Asus zenfone 6 kullanıcılarına müjde,Android 5.0 Lolipop bilgilendirmesi geldi.

Asusizmir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zenfone Modellerine Lollipop Ne Zaman Gelecek?

Asus, Zenfone akıllı telefon ailesi (Zenfone 4 5 6) modellerine Android 5.0 Lollipop güncellemesi vereceğini duyurmuştu. Fakat güncellemenin ne zaman geleceği de belli oldu.

05.11.2014 / 14:30
lollipop.jpg
Google'ın Nexus 6 ve Nexus 9 modelleriyle beraber lanse ettiği ve Nexus 5gibi önceki Nexus sürümlerine de vermeye başladığı yeni Android sürümü 5.0 Lollipop, diğer üreticiler tarafından da cihazlara güncelleme olarak verilecek.
Intel ile işbirliği ile akıllı telefon pazarına Zenfone ailesiyle hızlı bir giriş yapan ve yeni bir sayfa açan Asus, Zenfone modellerine Android 5.0 Lollipop güncellemesini verecek.
Asus Zenfone modellerine Lollipop ne zaman gelecek?
Asus, Zenfone 4, 5 ve 6 modellerine Android 5.0 Lollipop güncellemesini 2015'in Nisan ayında verecek. Yani Zenfone kullanıcıları, haberi yazdığımız tarihten itibaren yaklaşık 6 ay sonra Android 5.0 Lollipop güncellemesine kavuşacak. (Kısaca 6 ay bekleyeceksiniz)
Ayrıca Asus, PadFone S ve PadFone Infinity modellerine de Android 5.0 Lollipop güncellemesi alacaklar. Bu modeller ikinci çeyrek gibi güncelleme alacaklar.
Yazan: Tolga Cem Küçükyılmaz
SDN - ShiftDelete.Net

wipex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Süper, Samsung gibi sorumsuz değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynen iyiki zenfone5 almışım hiç bir şikayetim yok şarj konusundan başka

Asusizmir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet iyi bir seçim.tebrikler, güncelleme gelecek ve tahminen 4.4 kit kat da bulunan sorunları çözmüş olacak...

01014osman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bişi sorcam ben yeni aldım zenfone 6 telefonda 4.4.2 var kendinden benim bi güncelleme yapmama gerek var mı ekstra yardımcı olursanız sevirim

Shamshiel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bişi sorcam ben yeni aldım zenfone 6 telefonda 4.4.2 var kendinden benim bi güncelleme yapmama gerek var mı ekstra yardımcı olursanız sevirim

Güncellediysen tamamdır ufak tefek firmware güncellemeleri oluyor ayarlar - sistem güncellemelerine gir arada güncellemeleri denetle yükle.