Asus zenfone 6 alınır mı?

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba millet arkadasin biri bu teli alcak fakat sizce iyimidir? Telde fifa 14 falan oynar iste biraz yüksek capli oyunlarada bakar almali mi sizce onun disinda beklentileri faxls kasma takilma olmasin oyle dokunulamayack kadar falan ne onerirsiniz :-) simdiden tesekkurler

bgra92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zenfone 5 kullaniorm donanim olarak hic farki yok. Hic bir oyunda en ufak bir kasma yok ve telefonda isinma yok. Buyuk ekran istiyorsan ve daha iyi batarya performansi istiyorsan zen6 al. Ben sadece ekran yuzunden (buyuk diye) almadim. 2gb ram var. O fiyatlarda2gb ramli tel yok.Ayrixa t50 motog discoverydende daha yuksek performans veriyor. Arayuzu harika. Hicbir takilma yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oynadigim ve hic kasmayan oyunlar. (Asfalt 8)(real racing 3)(fifa 14) ( trial fronthier)(zhunter) ( modern combat 4)

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Zenfone 5 kullaniorm donanim olarak hic farki yok. Hic bir oyunda en ufak bir kasma yok ve telefonda isinma yok. Buyuk ekran istiyorsan ve daha iyi batarya performansi istiyorsan zen6 al. Ben sadece ekran yuzunden (buyuk diye) almadim. 2gb ram var. O fiyatlarda2gb ramli tel yok.Ayrixa t50 motog discoverydende daha yuksek performans veriyor. Arayuzu harika. Hicbir takilma yok.

Oynadigim ve hic kasmayan oyunlar. (Asfalt 8)(real racing 3)(fifa 14) ( trial fronthier)(zhunter) ( modern combat 4)
Guncelleme konusunda nasil peki asus ?

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Güncelleme olarak kitkat kesin gelicekmis zaten asus öyle dandik bir firma değil cihazınin arkasinda durur

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yakın bir dostuma aldirdim telefondan memnun guncelleme konusunda ise sıkıntınız olmasin

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Herşeyi oynatır sıkıntınız olmasın alabilirsiniz, fiyat ve performans olarak cidden iyi bir cihaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Batarya şarjının çok çabuk bittiği ve Silikon Vadisi in yaptığı inceleme sonucuna göre gömülü bataryasının eskiyip arızalanması durumunda değiştirilmesi mümkün olmuyormuş bu konu hakkında bilginiz var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Batarya şarjının çok çabuk bittiği ve Silikon Vadisi in yaptığı inceleme sonucuna göre gömülü bataryasının eskiyip arızalanması durumunda değiştirilmesi mümkün olmuyormuş bu konu hakkında bilginiz var mı

Asus teknik servisi tarafından batarya değişimi yapılacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar Asus zenfone 6 teknosa stoklarında yok ve 1 aydır gözlemliyorum hiç satışa girmedi sizce bir daha girermi

bgra92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Guncelleme konusunda nasil peki asus ?

Telefonu aldigimdan beri 5 yada 6 guncelleme geldi. Ayrica arayuz kamera rehber vb asus uygulamalari surekli guncellenior. En son aldigim guncelleme android 4.4.2 kitkat iyilestirmesi

Aksine batarya degisimi en kolay telefon.kapak cikabildigi icin vidalarini soktugunizde direk batarya cikiyor. Ve telefon zarar gormuyor.

TarıkOzdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş s4 ve Bu telefonu karşılaştırmak sacma olur. Birinin Fiyatı 1.400 biri ise 800 Tl Ki asus bu fiyata göre müthiş bir telefon tasarlamış. 700-1200 Tl Arası telefonları sollar o bir kesin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Asus TF 201 tablet aldım servisin peşinden 4 ay koştum , üründe problem oldumu son ana kadar ( 4 servisten sonra iade almak zorunda ) beni maffetti. Ve malesef bana göre kaliteli ama firma dandik. hayatımda artık Asus marka hiçbir cihaz almıyorum çünkü üründe bir sorun oldumu asla iade almıyorlar ve alan kişiyi süründürüyorlar. ayrıca aldığım tablete sadece 1 güncelleme geldi birdaha asla gelmedi. telefondada bir iki güncelleme verir birdaha yüzüne bile bakmaz. Ben almayın derim , ürün kalitesine lafım yok ama firma kalitesi yerlerde

famas154

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lumia 1320 daha akıl karı olacaktır zira kasmasın demişsiniz ancak her android belli bir yerden sonra kasar ancak wp öyle değil ki hızı ios'u bille sollar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende almayı düşünüyordum ama servis problemi yüzünden bu fıkırden vaz geçtim çünküs üründe sorun mutlaka olur & oluyorda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:bored:ya ben s3 neo ile asus zenfone 6 arasında kaldım hangini alsam acaba ikisi de 800 tl

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Ekran boyutunu sorun etmezsen zenfone 6 iyi telefon.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
6 inç telefonmu olur Allah aşkına :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1000 liraya kadar bir bütçem var zenfone 6,t50,casper via v5,general discovery 2 arasında kaldım, hangisini tavsiye edersiniz ya da tavsiye ettiğiniz başka bir telefon var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öncelikle merhaba kardeşim gm sana tavsiye etmem çevremde hiçkimse tam olarak memnun kaldığını söyleyemem 8 çekirdek filan yazdığına bakma işlemci markasıda çok önemli casper i hiç araştırmadım ama t50 de fena değil zenfone 6 yı ben kullanıyorum 2 gün oldu gayet iyi şey gibi düşün mesela 1500 lira civari telefonlar passat bu 800 tl jetta gibi anlatabildim mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Zenfone 6 çok kaba ve nasıl güncellendi ĞİBİ anlatır mısınız sadece bilgisayardan mı yoksa telefondan da mı güncelleniyor

S

SDN Okurs

SDN Okuru
T50 alma ablamda var bataryasi cok az gidiyo sabh 8'de okula gidiyor 1'de geldiginde 50 gibi faln oluyo servise gondernce 350 tl dediler