kgnbck
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
merhaba arkadaşlar sizce hangisi? nedeniyle yazarsanız sevinirim.
tabikide zenfone 5 , 2gb ram>1gb ram 2.0ghz işlemci > 1.2ghz işlemci.Ama o fiyata belki daha güzel telefonlar bulabilirsiniz.merhaba arkadaşlar sizce hangisi? nedeniyle yazarsanız sevinirim.
t60 kötü benceSmart 6 /t60 /4/zenfone 5 ayrıca ntouch alınmaz
t60 kötü bence
zenfone 5'i bırak zenfone 4 bile intouch'a göre daha iyi
Tabikide Zenfone 5.
Smart 6 /t60 /4/zenfone 5 ayrıca ntouch alınmaz
bence vodafone smart 6 düşünebilirsin
Zenfone 5 daha iyi bi cihaz bence. Fakat o fiyat aralığında GeneralMobile 4G güzel bi seçim olabilir. Zenfone 5'e göre güncel bi cihaz. Ayrıca 4G desteği gibi farklarıda var Zenfone'a göre.![]()
tabikide zenfone 5 , 2gb ram>1gb ram 2.0ghz işlemci > 1.2ghz işlemci.Ama o fiyata belki daha güzel telefonlar bulabilirsiniz.
O zaman takasa hiç gerek yok Zenfone ile devam edebilirsiniz.Teşekkürler.Şuan zaten zenfone 5 kullanıyorum fakat şarjı çok gidiyor. İn touch deseydiniz babamla takas yapacaktım![]()
O zaman takasa hiç gerek yok Zenfone ile devam edebilirsiniz.![]()
Hangi sürümü kullanıyorsunuz Kitkat mı Lollipop mu? Cihazı sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Ekran parlaklığını düşük seviyede kullanmanın faydası vardır, Greenify gibi uygulamaları deneyebilirsiniz.TeşekkürlerŞarjın iyi gitmesi için neler yapılmalı?
Hangi sürümü kullanıyorsunuz Kitkat mı Lollipop mu? Cihazı sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Ekran parlaklığını düşük seviyede kullanmanın faydası vardır, Greenify gibi uygulamaları deneyebilirsiniz.Bide düzenli şarj etmenin faydalı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bataryayı tamamen bitirmemeye dikkat edin.
Kitkattan Lollipopa format atmadan geçiş yaptıysanız bu sorunlara neden olabilir.Lollipop![]()
Kitkattan Lollipopa format atmadan geçiş yaptıysanız bu sorunlara neden olabilir.Ayrıca batarya için servislede görüşebilirsiniz belki batarya uzun süreli kullanımdan bozulmuş olabilir.
Rica ederim.Teşekkürler![]()