ASUS ZenFone 5 mi? AVEA İnTouch 4 mü?

kgnbck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar sizce hangisi? nedeniyle yazarsanız sevinirim.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Zenfone 5 daha iyi bi cihaz bence. Fakat o fiyat aralığında GeneralMobile 4G güzel bi seçim olabilir. Zenfone 5'e göre güncel bi cihaz. Ayrıca 4G desteği gibi farklarıda var Zenfone'a göre. :)

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Smart 6 /t60 /4/zenfone 5 ayrıca ntouch alınmaz

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
zenfone 5'i bırak zenfone 4 bile intouch'a göre daha iyi

kgnbck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

zenfone 5'i bırak zenfone 4 bile intouch'a göre daha iyi

Tabikide Zenfone 5.

Smart 6 /t60 /4/zenfone 5 ayrıca ntouch alınmaz

bence vodafone smart 6 düşünebilirsin

Zenfone 5 daha iyi bi cihaz bence. Fakat o fiyat aralığında GeneralMobile 4G güzel bi seçim olabilir. Zenfone 5'e göre güncel bi cihaz. Ayrıca 4G desteği gibi farklarıda var Zenfone'a göre. :)

tabikide zenfone 5 , 2gb ram>1gb ram 2.0ghz işlemci > 1.2ghz işlemci.Ama o fiyata belki daha güzel telefonlar bulabilirsiniz.

Teşekkürler.Şuan zaten zenfone 5 kullanıyorum fakat şarjı çok gidiyor. İn touch deseydiniz babamla takas yapacaktım :)

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Teşekkürler :) Şarjın iyi gitmesi için neler yapılmalı?
Hangi sürümü kullanıyorsunuz Kitkat mı Lollipop mu? Cihazı sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Ekran parlaklığını düşük seviyede kullanmanın faydası vardır, Greenify gibi uygulamaları deneyebilirsiniz. :) Bide düzenli şarj etmenin faydalı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bataryayı tamamen bitirmemeye dikkat edin.

kgnbck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hangi sürümü kullanıyorsunuz Kitkat mı Lollipop mu? Cihazı sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Ekran parlaklığını düşük seviyede kullanmanın faydası vardır, Greenify gibi uygulamaları deneyebilirsiniz. :) Bide düzenli şarj etmenin faydalı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bataryayı tamamen bitirmemeye dikkat edin.

Lollipop :)

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Kitkattan Lollipopa format atmadan geçiş yaptıysanız bu sorunlara neden olabilir. :) Ayrıca batarya için servislede görüşebilirsiniz belki batarya uzun süreli kullanımdan bozulmuş olabilir.

kgnbck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kitkattan Lollipopa format atmadan geçiş yaptıysanız bu sorunlara neden olabilir. :) Ayrıca batarya için servislede görüşebilirsiniz belki batarya uzun süreli kullanımdan bozulmuş olabilir.

Teşekkürler :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Gerenify kullanın. Yükledikten sonra erişilebilirlikten greenifyı açın. Whatsapp ve facebook messenger hariç her uygulamayı uyutun. Cihaz rootsuzsa ana ekranda simgesini koyun İşiniz bitince de o kısayola her daim tıklayın. Ama cihaz rootluysa bu işi kendi otomatik olarak yapıyor.

Ayarlar wifi üç nokta var ya. Oraya tıklayın uykudayken wifiyi açık tut der asla diye işaretleyin. Wifiyi hiç açık unutmam derseniz bu şıkkı işaretlemeyedebilirsiniz.

Telefonu geceleri açık bırakıyorsanız uçak modunda kullanın. Bırakmıyorsanız bu şıkkın da bir önemi yok.

Ben bu üç şekil ile bataryası olmuş Ace 2'mi günü kurtarır şekilde kullanabiliyorum.