Asus Zenfone 5 mi ? Avea inTouch 4 mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osman_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlıkta yazdığım gibi hangi telefon daha iyi ? Oyun performansı olarak,kamerası,hızı.Sizce hangisi daha iyi ? Cevaplarınızı bekliyorum.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zenfone 5 kullanıcısıyım bataryası dışında hiç bir sorunu yok zenfone 5 öneriyorum operatör telefonları alınmaz.

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Operatör telefonlarında T50 ile birlikte büyük bir gelişme var. İnTouch 4 hem 64 bitlik snapdragon 410 işlemcisiyle hemde yakında alacağı android lollipop güncellemesiyle birlikte gerek arayüzde gerek internette hız konusunda sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Oyun konusunda 200 liralık tabletlerin bile asphalt 8 i oynatabildiğini düşünürsek bu telefon seçiminde bir kriter olmamalı artık. Kamera konusunda yorum yapamayacağım. Ayrıca tasarımı ve kasası benim çok hoşuma gitti. Arkasındaki tuşlar, öndeki kapasitif düğmelerin şekli ve kasa hissi. Plastik olsa bile premium duruyor. Şahsen ben inTouch 4 alırdım fakat bu demek değilki asus zenfone 5 kötü bir telefon değil. Tavsiyem teknoloji merkezlerinden 2sinide incelemen ve gönlüne hoş geleni alman.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Başlıkta yazdığım gibi hangi telefon daha iyi ? Oyun performansı olarak,kamerası,hızı.Sizce hangisi daha iyi ? Cevaplarınızı bekliyorum.
bence avea intouch 4 hem 64 bit işlemcisi hemde 61 tl lik fiyatıyla oldukça iyi bir model snapragon 410 da güzel çalışıyor.... kamera ve oyun performansıda güzel intouch 4 ün...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...