Asus Zenfone 3 - Reeder P10s

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan glok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

reeder p10s mi? asus zenfone 3 mü?

• reeder p10s

• asus zenfone 3

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

glok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler biliyorsunuz ki yakın zamanda zenfone 3 çıkacak ben de yakın zaman da telefon alacağım sizce hangisini almalıyım ve neden ?

Son düzenleyen moderatör:

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Zenfone 3 paramparça eder, ZenUI, kamera ve donanım olarak döver bana göre.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Performans: aralarında çok fatk olmamakla beraber reeder p10s özelliklede gpu birimi ile bir tık öne çıkıyor.

Kamera: ürün daha piyasaya çıkmadı bu konuda kesin bir dille konuşmamak kaidesiyle zf3'ün tanıtımdaki kamera performansına bakılırsa bu konuda daha iyi olacağa benziyor.

Pil: sd625 güç tüketimi konusunda hellio p10'dan daha iyi olması kuvvetle muhtemel gözüküyor.

Ben tasarım olarak zf3'ü daha iyi buldum. Özetle zf3 daha alınası bir ürün gibi gözüküyor.

glok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Servis ve güncelleme ve yazılım alanında sıkıntıları varmış asus'un bu konuda ne düşünüyorsunuz

mmcaglar01

Asistan
Reaksiyon puanı
76
O intel işlemciden kaynaklı yani artık snapdoragona geçtiler sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum ama servis olayını bilmiyorum.

emrepoyraz53

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Zenfone 3 daha güvenilir duruyor benim tercihimde zenfone 3 olur ancak geçenlerde Asus ZenFone 3 telefon özelliklerine bakarken vücut sar değerinin 1.46 w/kg olduğunu gördüm ne kadar doğru bir bilgi bilmiyorum ama bu beni biraz soğuttu açıkçası tabi bu arada lg G5 inkide 1.49 w/kg yazdığınıda göz ardı etmemek lazım çünkü g5 hakkında sar degeri muhabbeti yapanada rastlamadım nedense xiomi olunca göze batıyor galiba.

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Zenfone 3 daha güvenilir duruyor benim tercihimde zenfone 3 olur ancak geçenlerde Asus ZenFone 3 telefon özelliklerine bakarken vücut sar değerinin 1.46 w/kg olduğunu gördüm ne kadar doğru bir bilgi bilmiyorum ama bu beni biraz soğuttu açıkçası tabi bu arada lg G5 inkide 1.49 w/kg yazdığınıda göz ardı etmemek lazım çünkü g5 hakkında sar degeri muhabbeti yapanada rastlamadım nedense xiomi olunca göze batıyor galiba.
Güzel noktalara değinmişsin. SAR değerlerinde bir bilgi kirliliği var maalesef. Ben yanlış hatırlamıyorsam daha önceleri LG G5 0,4-0,7 (baş/vücut) gibi değerler yazıyordu. Misal önceden iyi hatırlıyorum GM 5 Plus'ta 0,567 diye belirtiyordu şimdi 1,68 oldu.(araştırdım Kullanım kılavuzun da biraz muğlak ifadeler yazıyor. Normal kullanım için test edilirken 1,68'dir yazıyor. Eski kılavuzlarda ortalama 0,567 der sonra 1,68 ibaresini vardı ve siteler 0,567 olarak gösterirdi)
Eski kılavuz(videonun 0:19 saniyesinde düzgün okunuyor) : Ama Xiaomi'den bahsedeceksek onun değerlerini yurt dışı sitelerde bile tam yazmıyor sadece çok yüksek olduğundan bahsediyorlar.
İşin kötü tarafı hala sitelerde değişken ifadeler var. Sorunda buradan kaynaklanıyor...

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Bu arada P10S'i yanlışlıkla tıkladım. Chrome sağolsun biryukarı-aşağı kaydı. Bende zenfone 3 derim. Donanım özellikleri daha iyi.
Yalnız herkes zenfone 3 fiyat olarak ucuz bekliyor ama bir sürpriz yapmazlar umarım.